עבור לתוכן

צריך המלצות למקום שמוכרים בו שוקולד איכותי

Featured Replies

פורסם

פרילנים יכולים להיות מדהימים.

אבל את השוקולד של מקס ברנר אני ממש לא אוהב.

בדר"כ הוא נורא סתמי. סתם הייפ דפוק.

פורסם

כן, ובחור שבוחר להשקיע (ולא מדובר באחד שיש לו כסף כמו נייר טואלט) לא עושה את זה כדי "להוציא ממנה" משהו. אולי כוונתך שהיא לא תעריך את זה, ולאו דווקא שהיא "לא תקפוץ איתו למיטה"?

ועכשיו הוא אומר שזה למטרה אחרת. זה עניינו מה הוא רוצה לעשות עם זה. שוקולדים כאלו לא קונים לכל אחד. הוא רוצה להפתיע אולי מישהו קרוב. מחווה יפה.

מה שיש לך במקרר זה לא שוקולד. יש שם שוקולד כמו פלוטוניום. הרוב זה סוכרים, חומרים משמרים וכל מיני ג'יפה. תקרא את התכולה מאחורה.

שוקולד לא ממש משתמר שנים. אחרי כמה חודשים הוא מתחיל להלבין ולהתקשות.

התכוונתי משתי הבחינות. לא יודע אם שוקולד זו המתנה הכי טובה (זה גם תלוי בבחורה).

ונכון, זה כן עניינו מה הוא עושה איתם, אני רק העלתי השערה.

ולמרות מה שכתבתי למעלה, אני עדיין חושב כמוך שזו מחווה יפה (שינסה, מה כבר יכול לקרות? מקסימום היא לא תרצה, והוא יאכל את זה לבד).

אולי הוא סתם שמן שרוצה לפנק את עצמו :silly:

בכל אופן, השוקולדים האלה בכלל לא טעימים.. הם מררייםם

מה יש'ך, מריר זה ב'זונה! :P

טעמת פעם שוקולד בוטיק בעבודת יד שאתה מדבר?

וכן, לא כולם אוהבים שוקולד מריר, למרות שאני מכירה אנשים שמעדיפים אותו כך - כמו שיש שמעדיפים אספרסו על נס קפה עם חלב.

אבל באתרים שנתתי יש גם פרלינים עם שוקולד חלב ושוקולד לבן. זה לא רק מריר. המילויים שם גם מאד מעניינים. קוואנטרו ואייריש קרים, ואפילו ייגרמייסטר. לא תמצא כזה כל יום שוכב בסופר.

godiva נחשבים לשוקולדים בוטיק?

אני מניח שכן, כי הרי הם עושים הכל בעבודת יד.

וד"א, יש להם תותים (ענקיים. אלה בחלומות שרודפים אחריך, ממש מפלצתיים) בציפוי שוקולד חלב ולבן. משהו פצצה.

מה אתכם, טעמתם פעם? אהבתם, לא אהבתם?

ודריה, בזמן שאני מגיב חשבתי על משהו בקשר לשם שלך:

באתי לפנות אליך באחת התגובות הנ"ל, אבל אחרי חשיבה שנייה השם פשוט לא התאים במשפט (כמו שלא תכתוב את השם של הנושא שאתה כותב עליו כל משפט שני. באותו סגנון דקדוקי), אז אני כותב את זה פה.

הכינוי שלך הוא ויטניר, מקצרים אותו לויט (להגות כמו veet), ואם אתה מוסיף ו' לפני הקיצור (כדי לפנות אליך/למישהו), אז זה יכול להקרא וויט (להגות with), ואז אפשר לקרוא לך with.

הזוי, אני יודע, אבל דברים כאלה לפעמים עולים לי לראש...

פורסם

פרילנים יכולים להיות מדהימים.

אבל את השוקולד של מקס ברנר אני ממש לא אוהב.

בדר"כ הוא נורא סתמי. סתם הייפ דפוק.

מקס ברנר מכר את נשמתו לעלית -> it is the devil, the devil i tell you :lol:

אני הכי אוהב לאכול שוקולד עם בת זוגתי (זה מין חוק בלתי כתוב).

השוקולד הטוב ביותר שטעמתי היה בטורינו (כמובן), יש שם כרטיסית טעימות לשוקוליטריות (7 שוקוליטריות ב- 24 שעות, 15 ב- 48 ...) פשוט ענק. :o

גודיבה בהחלט טובים אבל סטנדרטיים (חיסלנו קופסא בטיסה הלוך), כדי להתנסות בבוטיקים קטנים שיכולים להפתיע בשילובים מעניינים.

בכל מקרה אני מאחל למי שיקבל את המתנה רגע קסום. :xyxthumbs:

פורסם

ודריה, בזמן שאני מגיב חשבתי על משהו בקשר לשם שלך:

באתי לפנות אליך באחת התגובות הנ"ל, אבל אחרי חשיבה שנייה השם פשוט לא התאים במשפט (כמו שלא תכתוב את השם של הנושא שאתה כותב עליו כל משפט שני. באותו סגנון דקדוקי), אז אני כותב את זה פה.

הכינוי שלך הוא ויטניר, מקצרים אותו לויט (להגות כמו veet), ואם אתה מוסיף ו' לפני הקיצור (כדי לפנות אליך/למישהו), אז זה יכול להקרא וויט (להגות with), ואז אפשר לקרוא לך with.

הזוי, אני יודע, אבל דברים כאלה לפעמים עולים לי לראש...

לא, זה לא זה. זה בה מנורדית עתיקה. Vitnir או Vitner. זה תלוי אבל בניב, ואם זה באיסלנדית, נורווגית, שוודית או דנית עתיקה. לזאב יש להם המון המון מילים וביניהן גם Freki, Ulfr, Valdyr. בד"כ מה שנגמר ב-ir או yr זאת חיה כל שהי. למשל, mjothvitnir זה mead-wolf או honey-badger באנגלית של ימינו, גירית דבש, בעברית צחה.

וחזרה לשוקולד - אני לא מתה על שוקולד. לא יודעת, דביק ומתוק מדיי בפה אח"כ ומצמיא לאללה. אני מעדיפה פירות יער. התחלתי לעבוד בקונדיטוריה פאנסי לאללה (כי קרוב לי יותר ויש יותר משמרות) והם מתמחים בקינוחים וכמעט הכל עם פירות יער או מוס פירות יער, או קרם פירות יער או רוטב פירות יער. אני אשמח הרבה יותר לקבל סלסילת פטל אדום מתוק וטרי מאשר שוקולד, אבל זה כי אני רוסיה וגידלתי תותים וזה הכי קרוב לי ללב. ישראל זאת מעצמה שוקולדית יותר. ישראלים גם מעדיפים קפה על תה למשל - ברוסיה זה הפוך. אני לא חושבת שאפשר לטעות עם נשים ושוקולד, במיוחד בישראל.

פורסם

לדיקן של הנדסה ברופין קוראים פרופ' גדי ויטנר, שהוא קיבל את הפרופסורה הוא ניהיה כזה סנוב...

יש חנות שוקולדים מעולה בכפר-סבא, למי שמכיר קוראים לה פשוט "שוקולד" (schokolad), קרוב לקניון ונמצא בויצמן בצד של הסופר-פארם (קצת מזרחית לו).

ממש צמוד לחנות של תמנון.

פעם אחת הרשתי לעצמי לקנות שם, באמת שוקולד איכותי (עבודת יד).

בישראל מאז ותמיד יש את הבונבונירה שעוברת בירושה :D

פורסם

נראה אני שולח את כולכם לקורב משפחה שלי ;D

הוא כזה מיליארדר ויש לו שני חדרים ענקיים מלאים בשוקלדים עבודת יד הכי טובים שיש בעולם :lol:

אני גם רוצהההההההההה :jump: :jump: :jump:

פורסם

נראה אני שולח את כולכם לקורב משפחה שלי ;D

הוא כזה מיליארדר ויש לו שני חדרים ענקיים מלאים בשוקלדים עבודת יד הכי טובים שיש בעולם :lol:

אני גם רוצהההההההההה :jump: :jump: :jump:

תיזהרו עמי ותמי. :lol:

פורסם

חחח

כשאני יטוס אליו אני יבקש מדף אחד בשבילכם ;D

פורסם

תיזהרו עמי ותמי. :lol:

:lol: :lol:

אל תשכח לפזר סוכריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים