עבור לתוכן

איזה מאורר מומלץ להשים על ה-ThermalRight AX478?

Featured Replies

פורסם

היי, מה קורה?, איזה מאורר מומלץ להשים על ה-ThermalRight AX478, הוא מתאים למאוררי 80MM,

רציתי לדעת איזה מאורר טוב אפשר להשים עליו שיעשה את העבודה על הצד הטוב יותר עם מחיר סביר {עד 100ש"ח},

ושיהיה שקט {לא חייב הכי שקט}, אבל העיקר שלא יהיה כמו ה-Delta המקורי שבא עם כל ההיטסינקים של ThermalRight.

תודה מראש,

מתן. ;)

פורסם

מאוורר סמארט פאן 2 עם הלדים יכול להיות נחדמ מאוד

אבל אם אתה רוצה משהו זול יותר

יש את המאוררים הפשוטים של TT 31DBA 37 CFM

לי יש אחד כזה על הAX-7 והוא מועלה!

פורסם

הייתי מציע ללכת על הVATEC AERO FLOW לפ4 מכיוון שהוא שקט זול יותר ולי המעבד מגיע בIDLE-24 LOAD-34

פורסם
  • מחבר

מצטער לאכזב אותך שהוא לא משהו עם אלו הטמפרטורות שהוא מוציא ועוד עם Volcano7+ זה בכלל לא משהו.

הקירור המקורי של מעבדי הפנטיום 4 {מאורר + היטסינק} מחזיק אותם ב-Load ב-29C, ככה שלא הבנתי בכלל

למה החלפת את הקירור המקורי, העלאת עוד יותר את הטמפרטורה.

ומישהו יודע אולי האם הדלטא המקורי מבחינת קירור הוא טוב? אמרו לי שהוא רועש חבל"ז ושצריך אטמי אוזניים אבל זה

לא אכפת לי, אז הדלטא המקורי לפי מה שאני יודע הוא המאורר הכי טוב שאפשר להשיג, לא?

פורסם

הדלטא והטורנדו

פורסם

מישהו כאן רוצה לצאת חרש ?

פורסם
  • מחבר

אל תדאג, אני לא סובל מרעש, בו תראה אצלי איזה רעש הספק עושה ותבין שאין רעש יותר רועש מזה,

והמארז אצלי פתוח ככה שאתה שומע 1,2,3,4,5 מאוררים, 2 מול הארד-דיסק, 2 מאחורה + 1 שיושב על הסינק של המעבד,

אז לא אכפת לי, אז לקחת את הדלטא?

פורסם

א. הדלטא מקרר הכי טב

ב. תקשיב טוב. שמעתי את הדלתא לבד, בלי שום מאווררים, רק על לוח אם שמחובר אליו מעבד. והוא רועש חבל לך על הזמן. המלצה אישית, חמה מהדוד שמחמם מים כי יורד גשם(לא יודע למה זה קשור? :P)- אל תיקח אותו!

פורסם
  • מחבר

יש לי רעיון, אני יקנה את ה-ThermalRight AX478 כולל המאורר דלטא ואני בכל מקרה כנראה יקח

מארז של TT ויש בו 5 מאוררים של ה-SmartFan, ככה שאני יוכל להחליף אותו עם הוא לא יהיה טוב.

פורסם

מארז של TT מגיע עם מאוררי TT Silent fan

זה מאוררים שמסתובבים ב-2000 RPM בלי אפשרות שליטה על המהירות והם בהחלט לא מספיקים לקירור מעבד

אלה לא מאוררי ה-Samrt fan 2 העצבניים

סתם מאוררים כתומים חלשים

פורסם
  • מחבר

אז לא משנה, אני יקח את הדלטא ויקנה עוד מאורר כמו ש-Mafisto המליץ ועם הדלטא יהיה ממש בלתי נסבל אני יחליף,

עכשיו הכל בסדר? :)

פורסם

למה שלא תסע לחנות שממנ האתה קונ הותבקש לשמוע את הדלתא בפעולה? אם יתאים לך, תיקח.

פורסם

פשוט תיקח SF2, חזק כמו דלתא אבל יכול לרדת במהירות...הרבה יותר חכם לדעתי...

פורסם

מצטער לאכזב אותך שהוא לא משהו עם אלו הטמפרטורות שהוא מוציא ועוד עם Volcano7+ זה בכלל לא משהו.

הקירור המקורי של מעבדי הפנטיום 4 {מאורר + היטסינק} מחזיק אותם ב-Load ב-29C, ככה שלא הבנתי בכלל

למה החלפת את הקירור המקורי, העלאת עוד יותר את הטמפרטורה.

ומישהו יודע אולי האם הדלטא המקורי מבחינת קירור הוא טוב? אמרו לי שהוא רועש חבל"ז ושצריך אטמי אוזניים אבל זה

לא אכפת לי, אז הדלטא המקורי לפי מה שאני יודע הוא המאורר הכי טוב שאפשר להשיג, לא?

דבר ראשון החלפתי את ה VOLCANO 7+ לVANTEC AERO FLOW ובמקור הטמפרטורות (עם הHSF של אינטל)IDLE-38 LOAD-47

אז על תגיד לי שאין שיפור ושהעלתי את הטמפרטורה ושנית עם הטמפרטורה שלך 29 מעלות אז למה אתה צריך את הAX478 בכלל כי מה השיפור יכול כבר להיות.

פורסם
  • מחבר

פשוט תיקח SF2, חזק כמו דלתא אבל יכול לרדת במהירות...הרבה יותר חכם לדעתי...

SF2 = SMART FAN 2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים