פורסם 2007 ביוני 2618 שנים יש לי מחשב ישן יחסית וחלש(מן הסתם, 1.6G)וחשבתי לקנות מעבד טיפה יותר חזק, השאלה אם הוא יתאים ללוח אםיש לי לוח Asus P4B-Mמידע למי שלא מכיראם הייתי יכול הייתי עושה אובר קלוק למעבד אבל אמרו לי שהוא לא טוב לאובר קלוקים ושאני לא אגיע לתוצאות טובות...אז חשבתי לקנות אחד אחר, וראיתי מלא של 2.4, 2.6, עם חיבור 478. אבל הלוח בטוח לא יחזיק אותואם מישהו יכול להיביא לי אתר עם מעבדים שיתאימו ללוח אם שלי אז בבקשה
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים לא כדאי לך מבחינת תועלת עלות לקנות מעבד חדש שהוא כה מיושןתקנה לוח אם + מעבד חדשים פי כמה וכמה יותר חזקים ועם טכנולוגיות חדשות יותר בכ600 ש"ח ואם אתה רוצה אפשר חלשים מהם בפחות ועדיין הם יהיו חזקים בהרבה ממה שיש לך עכשיוותמכור את שלך בכמה שקלים
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים לא שווה , עדיף לחסוך ולהחליף הכל..זה הכי טוב שתוכל להשנות במערכת שלך:http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=242584436&sog=C-CPU
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר אחי (זה שמעליי)אתה בטוח ש3GHZ הלוח שלי יחזיק?לא שהוא יוכל להשתמש רק באחוז מסויםאני רוצה שימוש מלאנ"ב יש לי 400 ש"ח וזה ייקח ממש הרבה זמן לאסוף למחשב חדש...
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים זה בזבוז רציני להוציא 400 שקל על מעבד כזה כשיש מעבדים טובים בהרבהההההה ממנו באותו מחיר....לפי האתר של אסוס הוא אמור לתמוך פנטיום וסלרון עד 3GHZ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.