עבור לתוכן

למה רואים את הסרט כזה גרוע ? (זה סרט DIVX)

Featured Replies

פורסם

הורדתי סרט DIVX, היו לי שתי תיקיות : CD1 ו CD2, נכנסתי ל CD1 הי שם איזה 50 קבצי ראר שכולם אותו דבר פתחתי אחד מהם

ובה לי קובץ AVI ניגנתי אותו והוא היה באיכות ממש גרועה ! למה זה ? צריך נגן מיוחד ?

פורסם

ביטרייט נמוך?

רזולוצויה נמוכה?

מקור גרוע?

ריפר דפוק?

נו באמת איזה מין שאלה זאת? יש סרטים איכות גרועה, נקודה. לא נראה לי שהגדרות הנגן שלך גרמו לזה אם אתה אומר שזאת פעם ראשונה שזה קורה, אז כנראה שזה הקובץ עצמו. בהתחשב בזה שזה חינם אין מה להתלונן יותר מדי...

פורסם
  • מחבר

ולמה יש 50 קבצים בתיקייה ?

וכולם עוד אותו דבר ?

אולי צריך לאחד אותם או משהו כזה שייצא איכות טובה ?

אני ממש מצטער על הבורות, אני לא הכי מבין בזה...

פורסם

זה 50 קבצים כי ככה זה ההוצאות באינטרנט, הן מחולקות להרבה קבצי RAR. פשוט תפתח אחד מהם ותחלץ את הסרט לתוך התיקיה ואח"כ אתה יכול למחוק את קבצי ה-RAR.

פורסם
  • מחבר

אז למה יש כל כך הרבה ?

ושאני פותח את כולם אז יש לי שגיאה שהוא לא מוצא כרך מסויים ומיד אחרי זה הוא אומר לי שאין מה לחלץ...

פורסם

למה הרבה קבצים? כי עד לפני כמה שנים אינטרנט מהיר לא היה נפוץ אז הכל חולק לקבצים קטנים כדי שאם משהו מתפקשש בדרך לא יהיה צורך להוריד הכל מחדש וזה פשוט נשאר ככה עד היום.

אם חסר לך קובץ (כרך) מסוים אז לא תוכל לחלץ את הקובץ מתוכו, אתה צריך למצוא ולהוריד את הקובץ החסר. תבדוק בהודעת שגיאה איזה בדיוק חסר ותוריד רק אותו.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת !

אבל אם אני פותח רק את הקובץ הראשון (plm-potcdmc-internala.r00.rar) אז הוא עובד רק שרואים כמו צועה :jump:

הקטע המוזר זה שאת הכרך הראשון אפשר ליפתוח ושאני בא ליפתוח את השני הוא אומר לי חייבם את הכרך הקודם לו כדי לפתוח אותו ומיד אחרי זה

הוא רושם שאין קבצים לחלץ, למה זה קורה ?

ואיך יכול ליהיות שמקובץ ראר של 15 מגה יוצא סרט של 600 מגה ? אם אפשר לעשות את זה למה לא עושים את זה כל הזמן בכל ההורדות ?

פורסם

לא ברור כל כך מה אתה עושה.

בקצרה:

לוקחים סרט בגודל 700 מגה נניח ומחלקים אותו ל-47~ קבצי RAR של 15 מגה כל אחד (חוץ מהאחרון אם אתה רוצה להיות קטנוני)

כדי לקבל אותו כיחידה אחת של קובץ AVI, אתה צריך לפרוש אותו חזרה מקבצי ה-RAR.

זה לא משנה איזה קובץ RAR פתחת מכיוון שבאופן אוטומטי, הוא פורש את ה-AVI במלואו מכל הקבצים.

אם האיכות זוועתית תבדוק סרט אחר, אם הוא תקין, סימן שהסרט הספציפי הזה צריך ללכת הישר לסל המחזור.

פורסם
  • מחבר

סוף סוף הסבר טוב ! תודה רבה רבה !

תגיד,ואם גם בקובץ השני זה ככה ? יכול ליהיות שהנגן דפוק ? (NERO PLAYER משהו...)

פורסם

דבר ראשון תשתמש בנגן נורמלי (VLC, MPC, WMP, MV2 ויש עוד כמה)

דבר שני תבדוק אם אתה רואה אותו דבר קבצי וידאו אחרים שיש לך.

אם יש לך בעיה גם שם,אז יכולה להיות בקודקדים.

פורסם

תוריד את K lite codec pack ויהיה לך ראש שקט

http://filehippo.com/download_klite_codec_pack/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים