פורסם 2007 ביוני 2618 שנים האם זה בסדר ?! הפעלתי תוכנה לבדיקת מעבד והוא עלה ל75 מעלותאני ב OC של באס מ200 ל226...גם אם הורדתי OC הוא עדיין נשאר על ה75 מעלותהאם זה מוריד FPS ? [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים קודם כל שום קשר ל FPS כי המעבד עדיין נותן את אותם ביצועים, גם בטמפרטורה גבוהה . . .טמפרטורות כאלה קצת חריגות אני חושב, אבל חסרים לך פרטים לבירור מדוייק של הבעייה שלך.-האם אתה משתמש בגוף קירור STOCK-מקורי שבא עם המעבד של AMD - אם כן הוא חרא-תחליף אותו-האם שמת משחה לא מקצועית - תחליף אותה למשהו מקצועי- האם בכלל המעבד הרבה זמן בלוח אם ופשוט המשחה הפכה לאבק וזה מה שדורם לחום- הכי חשוב - שים יד על המאורר האחורי של המארז. האם יוצא משם אוויר חום מאוד או קריר בטמפרטורת החדר. אני בטוח שיש לך בעיית קירור של המארז עצמו ושהפקטורים מעל לא אלה שעושים בעייה, למרות שקח אותם בחשבון.תווקא שהפילטרים-אם יש- של המאוררים אינם סתומים כי אחרת הוררים סתומים גם כן ולא מחדירים אוויר כלל למארז.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר אוקי אז ככה המארז פתוח ! נקי מאבק.. המעבד חדש והמשחה טרמית Arctic SIlver 5...מרחתי טוב את המשחה טרמית.... ואני משתמש בסטוק הרגיל של AMD ... אני רוצה לקנות משהו טוב אבל מה שהציעו לי לא נראה לי קירורים טובים ..מה אתה ממליץ לי לקנות?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים כדאי שתבדוק את זה, ביום אחר הייתי אומר לך שזה סתם טמפ' גבוהה שכדאי לטפל,אבל אתמול במקרה קיבלתי מחשב לתיקון עם מעבד בול כמו שלך שהיה מגיע ל80 מעלות ונתקע.קודם כל תשיג חומר טרמי, אם חינמי (שקיות של STAR ממעבדה) או משהו שעולה 30-40 שקל במזרק זה לא ממש משנה.תפרק את ההיטסינק, תנקה אותו טוב טוב (את המאורר, את הצלעות בין הסנפירים יש מלאאאאא אבק)תנקה את המשחה הטרמית מהמעבד ומההיטסינק, תמרח חדשה בשכבה דקה דקה ותחבר אותו חזרה.תבדוק שכל המאוררים במארז עובדים ויש גם כניסה וגם יציאה של אוויר, תבדוק שלא רק שהם מסתובבים אלא גם שאתה מרגיש שנכנס\יוצא אוויר והמאורר באמת נותן תפוקה טובה, אם אתה חושב שהמאורר חלש מידי תקנה חדש זה לא עסק יקר מידי.סך הכל טיפול כזה הוריד ללקוח הזה 25 מעלות ונתן עבודה תקינה וחלקה.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אני אומר שזה בזבוז כסף מיותר.הקירור סטוק עובד מספיק טוב ללא אוברקלוק, תדאג לסידור חוטים (בעיקר מסביב למעבד שלא יסתובבו חוטים), תנקה אבק במחשב ובעיקר בעיקר בין סנפירי ההיטסינק של המעבד, תדאג ליציאה וכניסה תקינה של אוויר ע"י מאוררים.זה אמור להספיק מעל ומעבר.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים הוא טען שהוא מרח משחה תרמית ולא ג'נרי אלא Artic Silver 5 שנחשבת למצוינתרק תוודא כי הגוף קירור יושב כמו שצריך על המעבד.והאם אתה בטוח כי ביטלת את ה OC?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים פסדר זה המכלול לא רק חומר טרמי ואבק, צריך לראות איך הסירקולציה שם.בתכלס אין שום סיבה שהמעבד הזה עם קירור סטוק וסירקולציה סבירה יגיע לטמפ' כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.