עבור לתוכן

המעבד שלי עובד על 75 מעלות במאמץ ! !

Featured Replies

פורסם

האם זה בסדר ?!

הפעלתי תוכנה לבדיקת מעבד והוא עלה ל75 מעלות

אני ב OC

של באס מ200 ל226..

.גם אם הורדתי OC הוא עדיין נשאר על ה75 מעלות

האם זה מוריד FPS ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל שום קשר ל FPS כי המעבד עדיין נותן את אותם ביצועים, גם בטמפרטורה גבוהה . . .

טמפרטורות כאלה קצת חריגות אני חושב, אבל חסרים לך פרטים לבירור מדוייק של הבעייה שלך.

-האם אתה משתמש בגוף קירור STOCK-מקורי שבא עם המעבד של AMD - אם כן הוא חרא-תחליף אותו

-האם שמת משחה לא מקצועית - תחליף אותה למשהו מקצועי

- האם בכלל המעבד הרבה זמן בלוח אם ופשוט המשחה הפכה לאבק וזה מה שדורם לחום

- הכי חשוב - שים יד על המאורר האחורי של המארז. האם יוצא משם אוויר חום מאוד או קריר בטמפרטורת החדר. אני בטוח שיש לך בעיית קירור של המארז עצמו ושהפקטורים מעל לא אלה שעושים בעייה, למרות שקח אותם בחשבון.

תווקא שהפילטרים-אם יש- של המאוררים אינם סתומים כי אחרת הוררים סתומים גם כן ולא מחדירים אוויר כלל למארז.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה המארז פתוח !

נקי מאבק.. המעבד חדש והמשחה טרמית Arctic SIlver 5...

מרחתי טוב את המשחה טרמית....

ואני משתמש בסטוק הרגיל של AMD ... אני רוצה לקנות משהו טוב אבל מה שהציעו לי לא נראה לי קירורים טובים ..

מה אתה ממליץ לי לקנות?

פורסם

כדאי שתבדוק את זה, ביום אחר הייתי אומר לך שזה סתם טמפ' גבוהה שכדאי לטפל,

אבל אתמול במקרה קיבלתי מחשב לתיקון עם מעבד בול כמו שלך שהיה מגיע ל80 מעלות ונתקע.

קודם כל תשיג חומר טרמי, אם חינמי (שקיות של STAR ממעבדה) או משהו שעולה 30-40 שקל במזרק זה לא ממש משנה.

תפרק את ההיטסינק, תנקה אותו טוב טוב (את המאורר, את הצלעות בין הסנפירים יש מלאאאאא אבק)

תנקה את המשחה הטרמית מהמעבד ומההיטסינק, תמרח חדשה בשכבה דקה דקה ותחבר אותו חזרה.

תבדוק שכל המאוררים במארז עובדים ויש גם כניסה וגם יציאה של אוויר, תבדוק שלא רק שהם מסתובבים אלא גם שאתה מרגיש שנכנס\יוצא אוויר והמאורר באמת נותן תפוקה טובה, אם אתה חושב שהמאורר חלש מידי תקנה חדש זה לא עסק יקר מידי.

סך הכל טיפול כזה הוריד ללקוח הזה 25 מעלות ונתן עבודה תקינה וחלקה.

פורסם
  • מחבר

אני אקנה את הקירור AC FEREZER 64 PRO

מה אתה אומר?

פורסם

אני אומר שזה בזבוז כסף מיותר.

הקירור סטוק עובד מספיק טוב ללא אוברקלוק, תדאג לסידור חוטים (בעיקר מסביב למעבד שלא יסתובבו חוטים), תנקה אבק במחשב ובעיקר בעיקר בין סנפירי ההיטסינק של המעבד, תדאג ליציאה וכניסה תקינה של אוויר ע"י מאוררים.

זה אמור להספיק מעל ומעבר.

פורסם

הוא טען שהוא מרח משחה תרמית ולא ג'נרי אלא Artic Silver 5 שנחשבת למצוינת

רק תוודא כי הגוף קירור יושב כמו שצריך על המעבד.

והאם אתה בטוח כי ביטלת את ה OC?

פורסם

פסדר זה המכלול לא רק חומר טרמי ואבק, צריך לראות איך הסירקולציה שם.

בתכלס אין שום סיבה שהמעבד הזה עם קירור סטוק וסירקולציה סבירה יגיע לטמפ' כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים