פורסם 2007 ביוני 2618 שנים אז ככה...לפני כחצי שנה קניתי מחשב (את המפרט אתם יכולים לראות בצד)כשקניתי אותו אז המעלות של הרכיבים היו ככה :כרטיס מסך 40 מעלות לוח אמ 15 מעלות מעבד כ - 35 מעלות כיום הטמפרטורה של הרכיבים היא פי 2 יותר ממה שהיה ....הכרטיס מסך שלי 65 מעלות כשהוא במנוחה וזה מתחיל להדאיג אותי..כנראה גם בגלל זה חלק מן המשחקים החלו לקרטע..עכשיו לפני שאני פותח את המחשב כדי לנקות שם הכל אני רוצה שתדריכו אותי איך לנקות את המאוורירים ובמיוחד את המאורר של המעבד או שיש איזה פתרון אחר ..ץתודה
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים גל החופ בטוח לא השפיע על הטמפ' לטובה, אבל אני לא חושב שהוא השפיע בצורה כזאת. מה הטמפ' של המעבד שלך עכשיו? תנסה להחליף משחה טרמית, אולי זה יעזור. תסדר חוטים במארז לסירקולצית אוויר טובה.קנה ספריי אוויר ותשפריץ על המאווררים ועל כל הרכיבים, זה אמור לנקות אותם.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים 1. לא הגיוני שטמפ' הלוח היא 15..2. יש לך מדריך באתר לניקוי מאווררים ושימון...ולא מעט מידע בפורום..
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר תודה..לגבי משחה טרמית אני לא אנסה את זה כי אני לא יודע איך בדיוק משתמשים בה ואני פוחד להרוס משו...את הספריי אוויר אני אקנה ונראה מה יהיה...הנה תמונה של הטמפרטורה במצב מנוחה של המחשב http://img182.imageshack.us/img182/7302/untitledhu8.jpgאהה ועוד משו...אני אומור גם לפתוח את הכרטיס מסך ולנקות את המאוורר שלו?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אממ לכרטיס מסך תנקה כן אבל בזהירות הכול וטיפ קטן אחרי שאתה מוציא את המחשב מהחשמל תלחץ הרבה פעמים ומהר על הכפתור הדלקה זה מוציא את החשמל הסטטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.