עבור לתוכן

ntoskrnl.exe מה עושים עם זה???? אני צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי מחשב חדש לפני כחודש וחצי.

הורדתי את כל הדרייברים החדשים של הלוח אם ביוס כרטיס מסך והוא ממשיך להציג לי מסכים כחולים

השתמשתי בתוכנה WINDBG וככל הנראה הבעיה נובעת מקובץ ntoskrnl.exe

קראתי את המדריך לתוכנה ולמרות שהורדתי את כל הדרייברים החדשים המחשב עדיין עושה לי מסגים כחולים בצורה רנדומלית שאני מפעיל תוכנה (לא כל תוכנה ולא כל פעם אלא באמת בצורה רנדומלית)

אני ממש אשמח לשמוע הצעות איך אפשר לתקן את זה בין אם זה להתקין WINDOWS חדש או פירמוט (שעשיתי כבר 5 פעמים) או אם אפשר להחליף את הקובץ הזה בקובץ אחר (אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 )

תודה לכולם :)

פורסם

בחרתי לענות לך כי זה נראה מאתגר ונראה שהדרדרת אל מרתפי העמוד השני עוד שנייה מלבד זאת, זה מאתגר :hi:

וברצינות:

אני רוצה שתסביר טוב ולאט מתי כל זה התחיל, ליתר דיוק אם עשית 5 פעמים זה מזכיר לי בדיחה על מישהו שדרך 5 פעמים על אותה מגרפה וכל פעם היא התרוממה והביאה לו בראש . . . הרי ידעת שמשהו דפקו.

על איזו תוכנה אתה מדבר, מתי ב ד י ו ק מתחילים מסכים כחולים, אחרי התקנה של מה ?

שנית, התקנת EVEREST או משהו כזה ובדקת שהטמפרטורות בסדר ? ניסית להחליף חומרה ? זיכרון למשל גורם מעולה לBSODים שזה BLUE SCREEN OF DEATH.

תחליף חלקים באחרים ותראה אם זה חוזר על עצמו. אני חושש שיש לך בעיית חומרה מסויימת . אבל בעיקר, מתי התחילו המסכים הכחולים, כמו שאמרתי לעיל ???

פורסם

אני חושב שיש בעיה בקובץ שדיברת עליו בעיקר כאשר עושים OC (קראתי על זה פה בפורום).

פורסם
  • מחבר

ובכן מבחינת המערכת יש לי את הדברים בהאים :

לוח אם ga965p-ds3 rev 3.3 gigabyte

2 kingston 1024mb 667mh cl5 (בסך הכל 2G)

ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W

כרטיס מסך BFG GEFORE8800GTS 320 MB OC1

מעבד E4300 1.8G INTEL

ועכשיו הסיפור...

קניתי את המחשב בשני חלקים אבל אני אתייחס רק לקנייה השנייה.

קניתי את הלוח אם ואת המעבד ואת הזיכרונות והתקנתי אותם יחד עם הכרטיס מסך והספק.

הבעיות התחילו כאשר הורדתי את CORETEMP בשביל למדוד טמפרטורה של המעבד ברגע שעשיתי את זה הופיע לי המסך הכחול המעצבן שכולנו שונאים.

מאותו הרגע המחשב התחיל להציג את אותו מסך כאשר התקנתי תוכנות כמו DEAMONTOOL ושהפעלתי את CORETEMP ?ניסיתי כמה גירסאות של 2 התוכנות הללו) ובכלל בצורה די רנדומלית של הפעלת תוכנות.

חשבתי שיש בעיה עם הלוח אם משום שיש לי ולחבר שלי אותה מערכת מחשב והחלפנו את כל הרכיבים אצלו במחשב בשלי (חוץ מהלוח אם שזה כולל זיכרונות ומעבד) ואצלו הכל עבד סבבה. במחשב שלי שהפעלתי אות CORETEMP הוא ישר עשה RST ולכן הסקתי שהבעיה היא בלוח אם.

אז התקשרתי לחברה שקניתי ממנה (IQPC?) והצבעתי על הבעיה. שלחתי את הלוח אם אליהם והם אמרו שהיה פין עקום בלוח אם (באזור המעבד, שזה נראה אבסורד לגמרי כי ההתקנה עברה חלק לגמרי...) הם אמרו שהם סידרו את זה ושלחו לי את הלוח אם בחזרה. וכבר כאשר הפעלתי CORETEMP המחשב קרס ואז כבר ממש התחלתי להתייאש :(

התחלתי לקרוא פה על מה עושים במקרה זה ולפי ההנחיות שקיבלתי ראיתי שהקובץ ntoskrnl.exe כנראה אחראי לבעיה (השתמשתי בWINDBG) עכשיו אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים לכל הדברים כולל BIOS הוא עדיין קורס... אז המשכתי לחפש וחשבתי שאולי הקובץ הזה לא תקין אז הורדתי תוכנה בשם REGISTRY BOOSTER בשביל שיסדר את הבעיה הזאת.

התוכנה מצאה 100 בעיות וסדרה אותם. פה כבר התחלתי להעלות חיוך על פניי אבל האכזה שוב היכתה בי קשות והמחשב קרס לאחר שהתקנתי את התוכנה

LAST FM PLAYER .

בשלב זה כבר התחלתי לבכות :( מה יהיה!!!! עד מתי אני אקבל את המסך המעצבן הזה!!! אז אני בא בתחינה אל כולם: עזרה בבקשה!

אני חושב שאולי אני צריך להחליף את הקובץ הזה באחד חדש אז אם יש למישהו אנא תעלו אותו או תשלחו לי אותו במייל (YIFTACH2402@WALLA.CO.IL)

אני משתמש ב windows xp sp2

אם יש למישהו רעיון איך אפשר אולי לפתור את הבעיה הזאת אני ממש אעריך את זה

תודה :)[br]פורסם בתאריך: 27.06.2007 בשעה 02:10:00

שחתי לציין שהטמפרטורה של המעבד עומדת על 40 מעלות

אני בודק את הטמפרטורה עם כמה תוכנות : TAT. CORETEMP. EVEREST ULTIMATE .SPEED FAN

TAT ו CORETEMP מראים טמפרטורה של 40 מעלות בערך

EVERESR ו CORETEMP (גירסת בטה אחת לפני הגירסה המעודכנת) והם מראים על טמפרטורה של 30 מעלות

טיפה מוזר.... למי להאמין????

פורסם

תנסה לעדכן ביוס ולהסיר את הCORETEMP. גם לי הייתה תוכנה למדידת טמפרטורה שעשתה לי מסכים כחולים, כאשר הסרתי

אותה הכל הסתדר.

פורסם
  • מחבר

ביום שיש אני שולח את המחשב לחנות שממנה קניתי את הלוח אם (IQPC) ואני מקווה שהם יחליפו לי את הלוח אם.... בכל מקרה תודה רבה לכולם :)

פורסם

1. תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית

2. פעם הבאה שיש לך משהו להוסיף לדיון תשתמש בכפתור עריכה

3. תאפס את הגדרות הביוס ל Default

4. אם באמת נמצא פין עקום / שבור בתוך הלוח יש לך מזל ראשית שהם שלחו את הלוח בכלל ודבר שני עם חסר לך פין למעבד

יכול להיות שזו התשובה למסכים הכחולים

פורסם

האבחון שלי הוא שיש לך בעיית חומרה קשה.

תנסה להכניס את המחשב לחנות הקרובה לביתך. אם אתה גר במרכז אני אמליץ לך על משהו אם תפנה אליי בפרטי.

בכל מקרה בדיקה עולה כ 90 ש"ח. תשלם ותפתור את זה אחת ולתמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים