עבור לתוכן

בונה באר קטן בחדר, איזה אלכוהל להכניס?

Featured Replies

פורסם

כן, כך בדיוק. תנסה סתם לקחת חתיכת קליפה (חתוכה עם סכין, כי חתיכה קרועה לא נוח לעבוד איתה), ללחוץ עליה ולהסתכל טוב טוב שיוצא שפריץ קטן כזה של משהו מתוכה. את זה אתה צרייך להצית.

Flaming the peel over the drink is a dramatic presentation. This procedure is done by holding the peel three inches above the glass with the rind facing down into the drink. In the other hand, hold a lit match between the peel and the drink. Sharply squeeze the peel, spraying the orange oil through the lit match onto the surface of the drink. Drop the peel into the drink.

כעקרון, השיטה נועדה להוסיף ארומה של פרי הדר למשקה (אך גם למאכלים מסויימים), מבלי להוסיף לו חומציות.

אפשר לתבל משקה (משקה נקי בד"כ) בכל מיני פירות ותבלינים וליצור משקה חדש, כמו סנגריה (שזה יין עם פירות ותבלינים). משהו ממש מדליק שהמצאתי - לקחת רום בדרגת גולד (אבל אפשר גם רגיל) ולהוסיף לו גרידת תפוז שאפו אותה בטמפרטורה של כ-90 מעלות (תעשו את זה עד שתריחו ריח של קרמל). להוסיף הרבה מזה לתוך מיכל עם המשקה ולתת לזה לספוג את הטעמים במשך כמה שבועות או חודשים. שווה לחכות. אפשר גם להוסיף את זה לברנדי ככה סתם ולשתות, מי שאוהב.

• תגובות 54
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כלומר, להשאיר את המצית דלוקה קרוב, וברגע שמתחיל לצאת הנוזל הזה שאת מדברת עליו, לקרב שוב את המצית (אחר שהרחקתי אותו בשביל להמנע מלשרוף את הקליפה) ולשרוף אותו, או לתת לו לנזול\לטפטף על המצית?

עריכה : אה רגע... פשוט לכוון ככה שהשפריץ יתיז על המצית הדלוקה?

פורסם

השמנים שבוערים מתנדפים די מהר, אז לטפטף לא ממש יעזור... עדיף להשאיר את המצית דולק לייד ולהשפריץ בכיוון שלו...

פורסם

למה לסבך הכל,

חצי גולדסטאר... צייסרים של ג'ק בצד אח"כ ראסטי חביב וזהו... לא צריך יותר מזה...

פורסם

ותה עם חלב.

פורסם

אם כבר תה...

להרתיח מים (בקומקום תה לא חשמלי)

חצי דקה לפניהרתיחה להכניס עלי תה שחור, מקל קינמון, 2-3 תרמילי הל, קצת ציפון וקצת כוס חלב

וקיבלתם צ'אי מסאלה

פורסם

"קצת כוס חלב"... :lol:

אם כבר, אז את התה הזה אפשר להכין עם כמה גרגירי פילפל אנגלי (שמוציאים לפני ההגשה), ומשתמשים בד"כ בתה צאלוני- למרות שאני אישית שונא אותו :P

אפשר גם להוסיף קצת אגוז מוסקט...

פורסם

זה כבר וריאציות ל"אניני טעם" :silly:

למען האמת... רוב הפעמים שאני שותה אותו זה בלי חלב בכלל...

קצת קשה לסחוב מקרר על הגב ולחלב עמיד יש טעם של ... חלב עמיד

פורסם

אם כבר אשכולכוהול מה אני אמור לשים בוואיטראשן? :hat:

פורסם

אם כבר אשכולכוהול מה אני אמור לשים בוואיטראשן? :hat:

קלואה, וודקה ושמנת.

ו- AK-47 און דא רוקס. (-:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים