פורסם 2007 ביוני 2618 שנים כן, כך בדיוק. תנסה סתם לקחת חתיכת קליפה (חתוכה עם סכין, כי חתיכה קרועה לא נוח לעבוד איתה), ללחוץ עליה ולהסתכל טוב טוב שיוצא שפריץ קטן כזה של משהו מתוכה. את זה אתה צרייך להצית.Flaming the peel over the drink is a dramatic presentation. This procedure is done by holding the peel three inches above the glass with the rind facing down into the drink. In the other hand, hold a lit match between the peel and the drink. Sharply squeeze the peel, spraying the orange oil through the lit match onto the surface of the drink. Drop the peel into the drink.כעקרון, השיטה נועדה להוסיף ארומה של פרי הדר למשקה (אך גם למאכלים מסויימים), מבלי להוסיף לו חומציות. אפשר לתבל משקה (משקה נקי בד"כ) בכל מיני פירות ותבלינים וליצור משקה חדש, כמו סנגריה (שזה יין עם פירות ותבלינים). משהו ממש מדליק שהמצאתי - לקחת רום בדרגת גולד (אבל אפשר גם רגיל) ולהוסיף לו גרידת תפוז שאפו אותה בטמפרטורה של כ-90 מעלות (תעשו את זה עד שתריחו ריח של קרמל). להוסיף הרבה מזה לתוך מיכל עם המשקה ולתת לזה לספוג את הטעמים במשך כמה שבועות או חודשים. שווה לחכות. אפשר גם להוסיף את זה לברנדי ככה סתם ולשתות, מי שאוהב.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים כלומר, להשאיר את המצית דלוקה קרוב, וברגע שמתחיל לצאת הנוזל הזה שאת מדברת עליו, לקרב שוב את המצית (אחר שהרחקתי אותו בשביל להמנע מלשרוף את הקליפה) ולשרוף אותו, או לתת לו לנזול\לטפטף על המצית?עריכה : אה רגע... פשוט לכוון ככה שהשפריץ יתיז על המצית הדלוקה?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים השמנים שבוערים מתנדפים די מהר, אז לטפטף לא ממש יעזור... עדיף להשאיר את המצית דולק לייד ולהשפריץ בכיוון שלו...
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים למה לסבך הכל,חצי גולדסטאר... צייסרים של ג'ק בצד אח"כ ראסטי חביב וזהו... לא צריך יותר מזה...
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אם כבר תה...להרתיח מים (בקומקום תה לא חשמלי) חצי דקה לפניהרתיחה להכניס עלי תה שחור, מקל קינמון, 2-3 תרמילי הל, קצת ציפון וקצת כוס חלבוקיבלתם צ'אי מסאלה
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים "קצת כוס חלב"... אם כבר, אז את התה הזה אפשר להכין עם כמה גרגירי פילפל אנגלי (שמוציאים לפני ההגשה), ומשתמשים בד"כ בתה צאלוני- למרות שאני אישית שונא אותו אפשר גם להוסיף קצת אגוז מוסקט...
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים זה כבר וריאציות ל"אניני טעם" למען האמת... רוב הפעמים שאני שותה אותו זה בלי חלב בכלל... קצת קשה לסחוב מקרר על הגב ולחלב עמיד יש טעם של ... חלב עמיד
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים אם כבר אשכולכוהול מה אני אמור לשים בוואיטראשן? קלואה, וודקה ושמנת. ו- AK-47 און דא רוקס. (-:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.