פורסם 2007 ביוני 2618 שנים שלום כולם בגלל החום הטמפ של הלוח אם עולה עד ל52 מעלות, בנתיים שמתי שם מאוור (רגיל, של בית) מול המחשב אבל זה לא פיתרון רציני, הסידור מאוררים נכון לעכשיו הוא 2 מאחורה: 120 שמוצאים, עוד 1 מקדימה, גם הוא 120 מכניס, ו80 מלמעלה מוציא. חשבתי על כמה פתרונות לבעית החום: יש בדלת הצידית מקום למאורר 80 שאני רוצה להפוך ל120 ומקרוב יותר חשבתי להוציא את התושבת פלסטיק, לקדוח חורים ל120 ואז לחבר אותו NEXT עכשיו לחלק הקידמי: בתא הראשון יש צורב DVD, השני ריק, חשבתי להכניס שם פאן באס, השלישי, רביעי וחמישי תפוסים ע"י הכלוב של הHD (כלוב נפרד שנימצא בתוך הכלובים של הCD, ואפשר להזיז אותו לאיפה שרוצים) ויש שם מאוור של 120. מדדתי ויש מקום לעוד 2 מאוררים של 120, השאלה שלי, איך לחבר אותם? אי אפשר לקדוח חור בתוך הפילטר או הפלסטק שם. חשבתי להוריד את הכלוב של הHD לשלושת התאים התחתונים, ולשים את השתים האחרים למעלה. NEXT סידרתי חוטים, צריך חוות דעת\עצות
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים רק שתדע 52 זה לא נורא גבוהה ולגבי הסידור מקדימה כדאי לשים את כל הכוננים ובקרים למעלה ואת המאוורים למטה
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים :lol: איך אתה מצליח להגיע לטמפ' האלו? :s05: אני בשיא החום עם האוברקלוק שבחתימה לא עובר את ה40 מעלות.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים זה יכול להגיע לטמפ כאלה אם יש חדר חם (עליית גג לדוגמה) ואנשים לא מדליקים מזגנים ויש חמסין אז הטמפ עולה
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים בגלל החום הטמפ של הלוח אם עולה עד ל52 מעלותאם זה רק הטמפ של הלוח אם שחם אז אולי תשים לו קירור חדש? אחד טוב עולה בערך מאה שקלים חדשים
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר MM{}RTAL][TY][ביגלל זה אני רצה לשפר את הזרימת אוויר במארז...איזה טמפ מומלצות ללוח שיש לי?אגב, כיביתי את המאוור ונישאר יציב על 48, עם דלת סגורהאם זה רק הטמפ של הלוח אם שחם אז אולי תשים לו קירור חדש? אחד טוב עולה בערך מאה שקלים חדשיםניראה לי אפשר לשפר את הקירור במארז לכול הרכיבים ולא רק ללוח אם אז למה לא?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים אתה צריך מאוורר אחד או שניים בקידמת המארז.(120MM) וזה אמור לטפל בטמפ'.אגב, יכול להיות שהמאווררים שאתה משתמש בהם עובדים על RPM נמוך וכתוצאה מכך זרימת האוויר חלשה מאוד.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר הם מתחברים במולקס אז אי אפשר לנטר את המהירות שלהםשמתי יד לידם ובקושי מרגישים אותם (חוץ מהעליון ואחד מהאחוריים)ניסיתי לברר מה המהירות סיבוב שלהם עם המארז אבל לא מצאתי מידע על זה.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים וואי מארז מגניבתעיף קודם את הפילטר בדלת זה כבר ישפר את זרימת האוויר באופן משמעותי.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר DONEאומנם אני עדיין עם מאוור ביתי שזורק שם אוויר אבל לפחות עכשיו אפשר לסגור את הדלת בלי לעבור את ה50 עד שאני אקנה מאווררים נורמליםעדיין לא הצלחתי למצוא את הRPM של המאווורי סטוק של המארז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.