פורסם 2007 ביוני 2518 שנים יש לי הרדיסק מסויים שממש ממש ממש ממש לא אכפת לי שנשאר לי שם רק 20 מגה פנוי, טוב לי עם זה.וכל הזמן הוינדוס מקפיץ לי הודעה שבכונן הזה נשאר מעט מקום פנוי.איך לאזעזל אני מעיף את ההודעה הזאת?(ותגובות כמו "מפנה מקום" ממממממממהההההה זההההההה לאאאאא מצחיקותתתתתתת אותתייייייייייי).תודה.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים תנסה לחפש שם כשאתה לוחץ על הכונן למטהDONT SHOW THIS MESSAGE AGAINוחוץ מזה אחי 20 מגה בכונן זה גרועזה מאט את פעילות הכונן השוטפתלפחות שיהיה גיגה פנויי
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר זה כונן משני רק לסרטים, הוא מריץ במצב הנוכחי את הסרטים אחלה, ואני לא חושב שהוא זה שיאט לי את המחשב כולו, אז כרגע אני מעדיף את זה מאשר למחוק ממנו קבצים.אין DONT SHOW ME AGAIN, ברגע שאני לוחץ על האיקון או אפילו כפתור ימני זה אוטומטית שולח אותי ל"מנקה הדיסק" או איך שלא קוראים לזה בעברית.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים איך לאזעזל אני מעיף את ההודעה הזאת?תודה.קונה HD חדש של 250 GB ואני לא מנסה להצחיק
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר תעשו טובה ואל תגיבו לדיונים שלי אם אתם מראש חושדים שהתגובה שלכם לא תועיל לי.תודה.עריכה:ובאמת שזה לא בא בנזיפה או תוקפנות, אבל שאני פונה לפורום אני מקווה לקבל תגובות שמחדשות לי משהו, לא דברים בסיסיים שהייתי יכול לחשוב עליהם לבד.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים תגיד לי אתה שפוי?!נשאר לך 20 מגה ואתה רוצה שנעזור לך להפטר מההודעה המעצבנת מהווינדוס?מה קורה איתך בן אדםהווינוס שלך זועק לעזרה אתה מאמץ את הHD שאוטוטו נראה לי עומד לקרוסואתה בא אלינו בטענותאתה לא יכול להפטר מההודעה הזאתהיא מובנתלך תקנה HD ותעזוב אותנו בשקט
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר Kidney_stonE, תודה רבה אתה תותח תמיד אתה קולע בומבה (:Nokia 6300, אתה רואה? יש גם אנשים עם פתרונות אמיתיים במקום לדבר שטויות, תלמד.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר זה בדיוק הפתרון האמיתי, למחוק קבצים זה לעקוף את זה.סך הכל זה הרדיסק משני לאחסון קבצים, זה לא משנה בשיט אם נשארו שם 5 גיגה או 5 מגה.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר מה יגרום לו להרס?מה זה משנה מבחינה פיזית אם יש לו גיגה פנוי או 20 מגה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.