עבור לתוכן

אחים שלי אם אני יקנה AMD 2200 +

Featured Replies

פורסם

אתה כבר אמור לדעת שבAMD הדירוג לא ישיר, 2200=1.8, 2800=2266...עדין 400 MHZ אבל אני לא חושב שה2200 הוא בכלל המעבד לקנות. ה1700 מסטפינג טוב וקירור טוב מגיע לשם יפה מאד (עברו איתו את מחסום ה1 GHZ אובר קלוק עם קירור אוויר!

אופס :-X איך חלפה בראשי המחשבה שה2800=2.4GHZ טוב אבל זה עדיין קשה 400MHZ

כפי שאמרת 1700 טוב יכול להגיע לתוצאות טובות יותר כי בד"כ מעבדים מדירוג יותר נמוך מגיעים לOC יותר גבוהה

פורסם

כל מעבד TBRED B מסטפינג טוב (אני מדגיש טוב, תשאל לפני הקניה)יכול להגיע ל2.0 בערך עם קירור אוויר טוב. ואפילו יותר במקרים מסויימים...

פורסם

כל מעבד TBRED B מסטפינג טוב (אני מדגיש טוב, תשאל לפני הקניה)יכול להגיע ל2.0 בערך עם קירור אוויר טוב. ואפילו יותר במקרים מסויימים...

אתה לא ממש צריך להדגיש כי זה לא מדוייק :P

JIUCB שלא נחשב ל-STEPPING טוב אלא סביר מגיע למהירויות של 1.9GHZ-2.1GHZ. הטובים מגיעים 100-300 יותר.

פורסם
  • מחבר

שניה יכול לקרות דבר כזה שאני יקנה מעבד 1700 0.13 מיקרון וTBERD B אם הלוח של EPOX 8RDA + ואני לא יוכל לעשות OC יכול להיות שאני ייתקע כאילו הוא ש100 אחוז שאפשר ??

פורסם

שמע אף אחד לא מבטיח לך כלום פה אתה קונה מעבד תבדוק שיש לו סטפינג טוב ותעשה אוברקלוק אם לא הלך לך נו מה לעשות אני לא רוצה להגיד נ****ה אבל ככה זה מצטער אוברקלוקינג זה לא דבר וודאי.

זה תלוי בהרבה דברים כמו זיכרון קירור טוב ספק וכו'.

אגב לSHIBBY15 מה הכוונה שנה מה זה השטויות האלו אתה רוצה להגיד ש 1700 תחת אוברקלוק נגיד 1.9 או 2.0 ישרוד רק שנה?

פורסם

יש למישהו מושג איך הסטפינג הזה

axda 1700dlt3c

aiuga 0247wpmw

תודה

פורסם

חברה , שאלה באותה הזדמנות

יש לי מעבד אתלון 1700 ( לא 0.13 מיקרון)

רציתי לדעת אם הלוח הזה של EPOX 8RDA פותח לו את המכפלה של המעבד

ואם יש בכלל לוחות כאלה

הלוח לא יפתח לך את המכפלה מפני שהמעבד שלך הוא מהדור הקודם {של ה-0.18Micron והם לא ניתנים לפתיחת מכפלה, רק על ידי

Mod קטן על המעבד עצמו}, אבל מה הבעיה? המעבדים של Amd עולים גרושים {יחסית למעבדים של אינטל}, תחסוך 400ש"ח

או שאולי כבר יש לך ותקנה איתם AMD ATHLON XP 1700+ 0.13MICRON והלוח יפתח לבד את המכפלה ואת המעבד שיש

לך כרגע תשים בצד למקרה שמשהו יקרה למעבד הנוכחי.

פורסם
שמע אף אחד לא מבטיח לך כלום פה אתה קונה מעבד תבדוק שיש לו סטפינג טוב ותעשה אוברקלוק אם לא הלך לך נו מה לעשות אני לא רוצה להגיד נ****ה אבל ככה זה מצטער אוברקלוקינג זה לא דבר וודאי.

זה תלוי בהרבה דברים כמו זיכרון קירור טוב ספק וכו'.

אגב לSHIBBY15 מה הכוונה שנה מה זה השטויות האלו אתה רוצה להגיד ש 1700 תחת אוברקלוק נגיד 1.9 או 2.0 ישרוד רק שנה? .

זה לא שהוא יעבוד שנה אחת וימות, מבחינת ביצועים יש כאלה שהוא יספיק להם רק לשנה ויש כאלה שגם לשנתיים+ הוא יהיה להם טוב.

מבחינת חיי מעבד הוא יחזיק הה יותר אם הכל נעשה כראוי.

axda 1700dlt3c

aiuga 0247wpmw

תודה

לא משהו בכלל. תחפש משהו שנגמר בB, לא בA.

פורסם

הבעיה שאתה מבקש מעבד 0.13 1700.. .לא יתחילו לחפש לך על כל מעבד מה הוא..

אני כבר שלמתי וקיבלתי את המעבד הזה- אם ישרף- אז אני אנסה לבקש משהו עם B.. .

פורסם

axda 1700dlt3c

aiuga 0247wpmw

תודה

לא הכי טוב , אבל בסדר

פורסם

הבעיה שאתה מבקש מעבד 0.13 1700.. .לא יתחילו לחפש לך על כל מעבד מה הוא..

אני כבר שלמתי וקיבלתי את המעבד הזה- אם ישרף- אז אני אנסה לבקש משהו עם B.. .

לא מחפשים? תעבור חנות...אל תתפשר. תתעקש ותאמין לי שתקבל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים