עבור לתוכן

אפשר בבקשה את הדרייברים הכי עדכנים ללוח אם שלי?חושב בעיה בלוח לגבי כרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

-

פורסם

הנושא הזה כבר היה צריך לעבור לפורום תמיכה טכנית מזמן...

בכל מקרה, אני מניח שגם כרטיס מסך אחר במחשב שלך וגם כרטיס המסך שלך במחשב אחר עובדים טוב. במקרה כזה, בטח בחנות אמרו לך שזו בעיה עם מערכת ההפעלה שלך, עם הדרייברים או עם תוכנה כלשהי שהתקנת, נכון? אם זה מה שקרה, אני ממליץ לך להתקין מערכת הפעלה נקייה לגמרי - Windows XP הרגיל (32 ביט) בלי שום SP1 ו SP2, ורק את הדרייברים שהגיעו עם המחשב, וכמובן - תוכנת בדיקה אחת (אחת מה 3DMark). אם הבעיה ממשיכה - קח את המחשב לחנות ותגיד להם שיפתרו את הבעיה - יש לך אחריות על כל המחשב ומגיע לך מחשב תקין. פשוט תבקש שיחליפו לך את הלוח או את כרטיס המסך בדגם דומה אבל של חברה אחרת, אבל אל תתפשר על חלק פחות טוב או חלש יותר ממה שיש לך כרגע.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה. 1. לא עשיתי אוברקלוק לשום רכיב במחשב. הבעיה היית תמיד .

2.יש לי ATI TOOL . תכלס אין לי בעיות של ביצועים או ארטיפ... .הבעיה היא רק בAA ובצלליות זה נראה שהפילטרים האלה עובדים חצי ממה שהם יכולים. [ממה שהם צריכים לעבוד באמת]

3.כרגע יש לי סטוק של גיגה וסטוק של 512. וכן זה דואל.[אבל ממקום שיעבדו במצב של 128 ביט הם עובדים ב64 . אבל זה לא הבעיה למה בהתחלה היה לי שני סטוקים של 512 וגם אז היית בעיה. עכשיו יש לי סטוק של גיגה וסטוק של 512 כי התכנאי בחנות שם לי בטעות סטוק של גיגה ממקום עוד אחד של 512.[החנות KSP כן אני יודע שהם לא משהו.]

4.אני לא בטוח ב100 אחוז שאם אני ישים כרטיס אחר זה יסתדר כי לא ניסתי. אבל זה נראה לי הפתרון היחיד שנשאר.

5.אני כבר התקנתי ווינדוס XP32 היה אותו בעיה. אין לי מושג איך להתקין ווינדוס בלי SP1 SP2.

6.אני רוצה לדעת אם אני בא לחנות הם חייבים לתת לי לוח אם אחר [אותו מחיר]?כי אני לא יודע אם זה בהגדרה של אחריות. כי לוח אם חדש הם שמו לי של אותו חברה אותו דגם אז לא יודע אם לגבי ההאחריות אני יכול לבקש דגם אחר.

7.אם תסתכל על הלוח אתה תראה שהישוב של הזכרונות יש 2 צבעים. 2 צהוב ו2אדום אז הזכרונות נמצאים ב2 הצהובים

פורסם

1. דואל זה 128 ביט, ולא 64 ביט, ככה שאתה לא עובד בערוץ כפול עם הזיכרונות.

2. אתה חייב לנסות כרטיס מסך אחר של ATI, רצוי אותו דגם, אבל של חברה אחרת כדי לראות אם הבעיה נפתרת. עדיין לא הבנתי אם ניסית כרטיס זהה של אותה חברה והיו בעיות או לא.

3. טוב, גם Windows עם SP1 או SP2, אבל "נקי" אמור להספיק.

4. כשאתה עובד עם חנות שהיא חלק מרשת, המצב מסתבך יותר. אני יכול להגיד לך מניסיון שב KSP לא תמיד תקבל חלק שווה ערך כספי, אלא שווה ערך בביצועים בסטוק, אני מניח שזה ככה בכל שאר הרשתות. כמובן שלא בטוח שאם אתה שולח חלק לתיקון, אתה תקבל חלק חדש במקומו (בד"כ שולחים חלקים משופצים, ככה היה לי עם הלוח הקודם שלי, שנקנה בחנות מקומית).

5. אם בחנות לא רואים את הבעיה, אני מניח שהם לא חייבים לטפל בך בכלל, ולכן אתה חייב להגיע למצב שבו אתה יכול להראות את הבעיה בכל זמן. אם בחנות יסכימו לתת לך לנסות חלק אחר (כמו כרטיס מסך) במקום הכרטיס שלך - זה בכלל לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

אממ שהייתי בחנות התכנאי שם לי אותו כרטיס אותו חברה חדש והיה אותו דבר. אבל יש חברה עם הכרטיס כמו שלי אותו חברה והכל חלק אצלם. ככה מישהו אמר לי שחבר שלו יש לו אותו כרטיס כמו שלי ספייר.

2. אז לא הבנתי לגבי הזכרונות. למה כתוב לי בתוכנה דואל? ובתכלס הם עובדים לא בצורה של DDR..? תסביר לי. תודה גבר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

טוב, בקשר לזיכרון - אם ה CPU-Z אומר שהזיכרון עובד ב Dual Channel, אז הזיכרון עובד ב Dual Channel. אתה אמרת שהזיכרון עובד ב 64 ביט, וה CPU-Z מראה שהזיכרון עובד ב 128 ביט.

בקשר לכרטיס המסך - אם החליפו לך כרטיס מסך לכרטיס חדש זהה בחנות, והבעיה המשיכה, אז ההנחה הראשונה היא שמקור הבעיה הוא במקום אחר. אתה צריך לנסות כרטיס מסך אחר של חברה אחרת, גם כן מבוסס ATI (כדי שלא תצטרך להחליף דרייברים) ולראות אם הבעיה נפתרת - אם כן, יש בעיית תאימות עם סוג כרטיס המסך הזה, כנראה עם הלוח. אם הבעיה לא נפתרת - מקור הבעיה הוא כנראה תוכנתי או בחומרה אחרת (שוב - כנראה הלוח).

נסה להחליף בין כרטיסי המסך שלך ושל החברים שלך ותראה איפה, אם בכלל, הבעיה מתרחשת.

בקיצור - אתה צריך להגיע למצב שבו הבעיה נפתרת במחשב שלך.

עד עכשו הבנתי ששללת בעיה חומרתית בכרטיס מסך עצמו (הבעיה חוזרת גם עם כרטיס מסך זהה אחר), וגם בעיה של מערכת ההפעלה (אמרת שהבעיה חוזרת גם בגירסה אחרת של XP). בעיית אי-תאימות חומרתית היא אחת הבעיות הקשות ביותר לזיהוי, במיוחד כאשר הבעיה היא לא הכי בולטת (מדובר רק בבעיה עם הצללים).

אני מקווה שזה יסתדר לך.

פורסם
  • מחבר

אבל אחד אמר לי אפילו אם זה דואל. זה עדיין עובד בצורה של 64. משהו כמו חשיבה וקריאה אז המהירות שלו 64 ממקום 128. [הכוונה שבאותו זמן המחשב עושה שתי פעולות רצופות אז הוא עושה אותם ב64 ביט ככה בעל חנות מחשבים אמר לי] . הבעיה שלי זה לא רק צלליות זה גם AA [שאחרי על החלקת הקצוות במשחקים] טוב זה בפתרון הארון לשים כרטיס אחר וכדומה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים