פורסם 2007 ביוני 2518 שנים ה-256MB כבר לא מספיק להרבה ומחירי הזיכרונות מאד נמוכים. לצערי המצלמה תומכת רק עד 2GB. קניתי את ה-Extreme III, עלה לי 120 שקל.... אז למה לא כמה תמונות של כל מה שקיבלתי :
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים בחיים לא ראיתי כל כך הרבה בעטיפה של כרטיס זיכרון... מה המהירות העברה של זה?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים תתחדש.. כנראה הכרטיס הכי טוב בשוק. יותר מעניין אותי הסטודיו שלך .. אם אפשר צילום שלו ופירוט
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים בהנחה שאתה משתמש ב-CHDK, תוכל לבדוק כמה זמן לוקח ל-A610 לכתוב קובץ RAW לכרטיס הזה?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר - המחיר הוא ללא מע"מ, מה שלא רלוונטי למרבית האנשים. מצטער אם הטעתי. :-\ - אין שום סטודיו, זה פוטושופ. - קניתי את זה כי ההבדל בין ה-Ultra II ל-Extreme יחסית זניח (מחיר), למרות שהקנון ממש לא תנצל את הכרטיס. אורן, לא ניסיתי את ה-CHDK על המצלמה עדיין אבל אני מבטיח לבדוק.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים תתחדש, הSANDISK חברה מעולה של זיכרונות. היה לי TRANSCEND שהלך לעולמו לאחר 3 חודשים בלבד...למרות שהTRANSCEND עובדים בדרך כלל בסדר עדיף לשלם קצת יותר ולקבל משהו שאפשר לסמוך עליו.אני רכשתי את ה2 ג'יגה SANDISK ULTRA 2 שהוא עובד מצוין עם המצלמת CANON TX1 שיש לי (מספיק מהיר). הזמנתי כרטיס 8 ג'יגה של KINGSTON לפני שבועיים מחו'ל דרך חנות בארץ ואני עדיין מחכה שיגיע, בינתיים יש לי את הSANDISK.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים קורה שמשהו מתקלקל. באותה מידה גם ה- ULTERA II יכול פתאום להדפק. לי יש רק ניסיון טוב איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.