פורסם 2003 בפברואר 922 שנים יש לי רעיון מגניב ומטורף למן סוג של מודינג אני לא אחשוף אותו עכשיו אבל יש לי כמה שאלות המודינג קשור בסלוט של pci ומאורר יש לי תרשים של סלוט pci: http://www.pci-card.com/pci_bus.pdf לפי זה רואים שיש שם פין של 12v אם אני אחבר לשם מאורר הוא יעבוד? השאלה השנייה קשורה יותר למתכנתים שביננו : יש אפשרות לשלוט על הוולטים שהוא מקבל דרך תוכנה? כלומר יש אפשרות לשלוט דרך הלוח על הוולטים שהסלוט מקבל לחיבור? אתם בטח עכשיו חושבים שאתם יודעים מה אני מנסה לעשות אז לא זה לא זה מחכה לתשובות תודה
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים לא הייתי ממליץ לך, ממיליון סיבות אחת מהם לא להיתעסק עם זה, זה יכול להרוס לך את הלוח, או להוריד מהיציבות שלו
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים לא הייתי ממליץ לך, ממיליון סיבות אחת מהם לא להיתעסק עם זה, זה יכול להרוס לך את הלוח, או להוריד מהיציבות שלותגיד למה אתה מוריד לו מהבטחון? זה שאתה חושב שאתה לא היית מצליח לא אומר שהוא יכשל!...
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים מחבר תודה על הגיבוי אריאל ! 8)ואין לי בעיה עם זה subx אני קודם מנסה על מחשב ישן שלי איזה פנטיום 100 מהמחסן או משהו...אתם אומרים שזה יכול לעבוד? או לשכוח מהרעיון?
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים תודה על הגיבוי אריאל ! 8)ואין לי בעיה עם זה subx אני קודם מנסה על מחשב ישן שלי איזה פנטיום 100 מהמחסן או משהו...אתם אומרים שזה יכול לעבוד? או לשכוח מהרעיון?לא ניסיתי להוריד לו מהביטחון אלא רק להזהירו !איך שהמסמך נראה זה יעבוד. אבל אני לא מבטיח כלום !
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים מחבר אף אחד לא ביקש ממך להבטיח כלוםבגלל זה אני שואל פה...בשביל לקבל הרבה דעות בנושא ולהחליט אם לבצע או לאהקטע שיותר מעניין אותי זה העניין של השליטה דרך המחשב כי אם זה לא אפשרי אז כל החיבור לא שווה לי
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים תודה על הגיבוי אריאל ! 8)ואין לי בעיה עם זה subx אני קודם מנסה על מחשב ישן שלי איזה פנטיום 100 מהמחסן או משהו...אתם אומרים שזה יכול לעבוד? או לשכוח מהרעיון?לא ניסיתי להוריד לו מהביטחון אלא רק להזהירו !איך שהמסמך נראה זה יעבוד. אבל אני לא מבטיח כלום !לפי ההקשר של שני המילים עם פסיק באמצע מהווה הסבר ולא הבטחה באמת(על פי כללי לשון אם אתה לא יודע אותם, תלמד)
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים אל תהפכו את הפורום לפורום לשון. בייחוד אחרי המבחן שהיה לי היום בבוקר :-\לשמור על הנושא המקורי בבקשה.
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים מחבר חח צודק אבל הכוונה היא שאני פשוט פירסמתי פה בשביל לקבל דעות בנושא ולראות אם יש איזה דרך לבצע את מה שאני מנסה...אני גם אפרסם בפורומים בחו"ל...אבל יותר נוח פה כי הרבה יותר קל להסביר את הכוונות וגם לקבל דעות של ישראלים ואולי אנשים שיוכלו להסביר ולעזור מאשר באנגלית...
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים אל תהפכו את הפורום לפורום לשון. בייחוד אחרי המבחן שהיה לי היום בבוקר :-\ לשמור על הנושא המקורי בבקשה. וואלה גם לי היה מבחן בלשון היום בבוקר
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים אם חשבת לשים מאורר שיפעל על ה-12V שאתה מקבל מהסלוט של ה-PCI תחשוב שוב ההספק שהוא נותן נמוך ואם תחבר משהו שצורך הספק גדול מידי אתה עלול לגרום לנזק ללוח אם.בקשר לתוכנה שתשלוט על מאוררים שמחוברים ללוח אםזה בלתי אפשרייש מספר קטן של לוחות אם שמאפשרים את זה אבל זה רק למאורר של המעבד
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים תבין את זה : הלוח יכול לספק מתח למאווררים , אבל רק ליציאות של המאווררים שיש בלוח.עוד לא הבנתי מה יתן לך שתחבר מאוורר למתח בPCI סתם דבר טיפשי לכל הדעותלPCI מחברים רק חומרה שהמחשב יכול לגלות (מאוורר זה לא חומרה) ולשלוט עליואם אתה רוצה שליטה על המאוורר למה שלא תחבר פותנציומטר ותגמור את כל הסיפור...
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים מחבר הבנתי אני אבדוק את העניין של ההספק"בקשר לתוכנה שתשלוט על מאוררים שמחוברים ללוח אםזה בלתי אפשרייש מספר קטן של לוחות אם שמאפשרים את זה אבל זה רק למאורר של המעבד"זה לא מה שאני מחפשאני רוצה לשלוט על העוצמה של הוולט בסלוט כלומר כמו ריאובאס רק דרך המחשב..."תבין את זה : הלוח יכול לספק מתח למאווררים , אבל רק ליציאות של המאווררים שיש בלוח.עוד לא הבנתי מה יתן לך שתחבר מאוורר למתח בPCI סתם דבר טיפשי לכל הדעותלPCI מחברים רק חומרה שהמחשב יכול לגלות (מאוורר זה לא חומרה) ולשלוט עליואם אתה רוצה שליטה על המאוורר למה שלא תחבר פותנציומטר ותגמור את כל הסיפור... "כל הקטע של מה שאני רוצה לעשות זה לשלוט על המתח של המאורר דרך המחשב ולא דרך פוטנציומטר או דבר פיזי...
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים אם אני לא טועה (ואני חושב שאני כן) אפשר להשתמש בטרנזיסטור , הוא בעל 3 רגלים , כאשר אחת זה + אחת זה - ואחת מגבירה....כך של+ אתה מחבר את הVOLTAGE מהPCI למינוס את הGND ולאמתעית הגברה (על פי חישוב של מתחים\זרמים)
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים הבנתי אני אבדוק את העניין של ההספק"בקשר לתוכנה שתשלוט על מאוררים שמחוברים ללוח אםזה בלתי אפשרייש מספר קטן של לוחות אם שמאפשרים את זה אבל זה רק למאורר של המעבד"זה לא מה שאני מחפשאני רוצה לשלוט על העוצמה של הוולט בסלוט כלומר כמו ריאובאס רק דרך המחשב..."תבין את זה : הלוח יכול לספק מתח למאווררים , אבל רק ליציאות של המאווררים שיש בלוח.עוד לא הבנתי מה יתן לך שתחבר מאוורר למתח בPCI סתם דבר טיפשי לכל הדעותלPCI מחברים רק חומרה שהמחשב יכול לגלות (מאוורר זה לא חומרה) ולשלוט עליואם אתה רוצה שליטה על המאוורר למה שלא תחבר פותנציומטר ותגמור את כל הסיפור... "כל הקטע של מה שאני רוצה לעשות זה לשלוט על המתח של המאורר דרך המחשב ולא דרך פוטנציומטר או דבר פיזי...ברור שזה מה שאתה רוצהאתה לא חושב שאם זה היה אפשרי מישהו היה עושה את זה כבר?אין מצב שאתה בונה משהו כזהרק חברה שמתעסקת עם חומרה מסולת להרים כזה דברזה לא רק העסק שאתה לא יודע איך לבנות את הכרטיס PCIזה גם העובדה שאין לך ציוד לבנות כרטיס PCIמצטער אבל זה לא ילך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.