עבור לתוכן

יכול להיות שכרטיס מסך מלפני 4 שנים יותר חזק מכרטיס מובנה

Featured Replies

פורסם

במחשב של אחי יש geforce 4 ti4200 שקניתי מלפני 4 שנים אולי 3 וחצי ובמחשב נייד שלי יש ‎Intel® Graphics Media Accelerator X3100‎

יכול להיות שהgeforce יותר חזק כי התקנתי carbon במחשב שלי והוא עובד על הפנים ואצל אחי הוא עובד חלק יכול להיות בגלל שהוא לוקח ראם ובגלל שאני עובד עם ויסטה אז המשחק איטי או שהכרטיס באמת כלכך גרוע שהוא לא יכול להפעיל את הcarbon

פורסם

הGF4 יותר טוב מהמובנה.

פורסם

בטח, יש לי ASUS G FORCE 2 7700TI DDR DELUXE במחשב השני מלפני 5-6 שנים בערך, עלה לי 1400 ש"ח במחירים של אז זה די יקר.

הוא מריץ FARCRY בהגדרות HIGH והוא זז חלק.

פורסם
  • מחבר

סבבה נגיד שהוא יותר חזק...

איך זה יכול להיות שהכרטיס המובנה לא מריץ carbon הרי זה לא משחק כבד ולא שמתי הגדרות גבוהות

יכול להיות שבגלל שהוא לוקח מהראם ואני עובד עם ויסטה אז הוא עובד לאט או שהכרטיס פשוט לא מסוגל להפעיל את המשחק..?

פורסם

סבבה נגיד שהוא יותר חזק...

איך זה יכול להיות שהכרטיס המובנה לא מריץ carbon הרי זה לא משחק כבד ולא שמתי הגדרות גבוהות

יכול להיות שבגלל שהוא לוקח מהראם ואני עובד עם ויסטה אז הוא עובד לאט או שהכרטיס פשוט לא מסוגל להפעיל את המשחק..?

הכרטיס לא מתאים לויסטה , הכרטיס תומך ב-DX8 !

פורסם

הכרטיסים המובנים לא נועדו למשחקים.

ומי אמר לך שקרבון לא משחק כבד? מן הסתם שהוא לא כבד כמו חלק מהמשחקים האחרים אבל הוא בעיקר מחייב כרטיס חזק ולא מערכת חזקה.

פורסם

בטח, יש לי ASUS G FORCE 2 7700TI DDR DELUXE במחשב השני מלפני 5-6 שנים בערך, עלה לי 1400 ש"ח במחירים של אז זה די יקר.

הוא מריץ FARCRY בהגדרות HIGH והוא זז חלק.

איזה חלומות מוזרים אתה חולם ?

שהיה לי 8500 (הכרטיס הישן של ATI בחוזק של גיפה 3)

הוא בקושי הריץ את FARCRY נורמלי אז שגיפה 2 יריץ אותו על גבוה ועוד חלק :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

הקרבון רץ פחות טוב על המובנה כי המובנה תומך ב - DX9 וה GF4 מריץ את המשחק על DX8 שזה מה שהוא תומך בו וזה הרבה יותר קל.

חוץ מזה יכול להיות שהמחשב הנייח שלך חזק יותר מהנייד (זיכרון ומעבד) וזה גם תורם את חלקו.

פורסם
  • מחבר

המחשב הנייח שלי פחות חזק מהנייד...מעבד חלש יותר ופחות זכרון...אם אני יוסיף לנייד זכרון זה יעזור או שזה קשור רק בכרטיס מסך

ויש אפשרות להגדיר אותו שיעבוד במשחקים על DX8 וככה הוא יעבוד חלק יותר

פורסם

איזה חלומות מוזרים אתה חולם ?

שהיה לי 8500 (הכרטיס הישן של ATI בחוזק של גיפה 3)

הוא בקושי הריץ את FARCRY נורמלי אז שגיפה 2 יריץ אותו על גבוה ועוד חלק :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

חלומות מוזרים?

OK סתם בא לי לשקר ולעבוד עליכם. :screwy:

פורסם

טוב זה די הגיוני בהתחשב בעובדה שGF2 תומך עד DX7. אני לא אתפלא אם אפילו HIGH נראה זוועה במקרה של הכרטיס הזה (זוכרים את ההוא שהפעיל DOOM3 עם וודו 2?)

פורסם

^^^

נכון, הכרטיס הנל GF2, יריץ חלק קרבון ו-GF4 יתקשה, וזה קורה ביגלל של-GF2 אין את כל האפקטים של DX9, אז הוא ביכלל לא מציג אותם, כלומר יראו זוואה אבל זה יעבוד חלק.

ו-GF4 יריץ את זה לאט ביגלל שהוא תומך ב-DX גבוה יותר, והוא יציג את הפאקטים, אבל הוא יתקשה בזה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע אבל אם אני יוסיף זכרון ראם אם זה יסתדר או שהכרטיס פשוט חלש?

ואמרו שאינטל הוציאו דריבר של האצת חומרה לכרטיס הזה אבל הוא בנתיים רק לxp ברגע שהוא יצא לויסטה אז הכרטיס ישתפר ויריץ משחקים טוב יותר?

פורסם

תעשו סדר

GF4=DX8

והMX DX7

D3D 7 (MX). D3D 8.1 with Pixel Shader 1.3 & Vertex Shader 1.1 (Ti)

http://en.wikipedia.org/wiki/Geforce4

GF2=DX7 בילבד -

Direct3D 7.0

http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_2

דרישות מערכת של

AMD Athlon or Pentium III 1 Gigahertz processor, 256 MB RAM, DirectX 9.0b or higher, Windows 98SE/2000/XP (Only), DirectX 9.0b compatible sound card, 4x DVD or 16x CD ROM, HDD 4 GB, 64 MB DirectX 9.0b compatible graphics card, Broadband 64 kbit/s upstream (512 kbit/s upstream for 8 players)

גם אם הצלחתה להריץ תמשחק והוא עבד חלק ועוד על גבוה

זה בטח היה בDX7 או במיקרה המצוין שהיה לך GF4 TI DX8

מה שאומר שהרבה מהאפקטים לא רונדרו וזה מקביל להריץ את COD2 במצב של DX8

או במילים אחרות גועל נפש

מישהו יודע אבל אם אני יוסיף זכרון ראם אם זה יסתדר או שהכרטיס פשוט חלש?

ואמרו שאינטל הוציאו דריבר של האצת חומרה לכרטיס הזה אבל הוא בנתיים רק לxp ברגע שהוא יצא לויסטה אז הכרטיס ישתפר ויריץ משחקים טוב יותר?

משחקים מובנים היום לא מיועדים להריץ משחקים כבדים

כרטיסים של אינטל ביכלל חראה בזה בהנווידה וAMD עוד אפשר להריץ הרבה משחקים על נמוך

אבל תאימות לאינטל הרבה יותר נמוכה

מה שכן אתה יכול להריץ משחקים ישנים ואמולטורים

פורסם
  • מחבר

אני לא מצפה להריץ משחקים כבדים אבל אני מצפה שהוא יריץ לפחות מה שgforce 4 מריץ אין אפשרות להגדיר אותו שיפעל ב DX8?

ואם הוא עובד חלק עם הaero הוא לא יכול לפחות להריץ פיפא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים