פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אני צריך תוכנה להגבלה של מהירות הורדה/העלאה.אח שלי כל היום משאיר תוכנות שיתוף והורדות דלוקות (אתם יודעים, אחים קטנים ומפגרים) והאינטרנט אצלי במחשב פשוט זוחל.אני רוצה להגביל את המיהורת הורדה אצלו לאיזה 50KB שהאינטרנט אצלי יוכל לעבוד מהר יותר ואני יוכל לשחק ברשת (אהם ET:QW אהם) עם פינג נורמלי ולא 500אם אפשר אז תביאו גם הסבר איך להשתמש בתוכנה.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים יש את NetLimiter. נראה לי שהיא עושה את זה...אתה גם תמיד יכול להגדיר בתוכנות שיתוף עצמן את המהירות.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר תודה, ננסה אותו..אתה אולי יכול להסביר איך להשתמש בו?על איזה מחשב בכלל צריך להתקין אותה? שלי או שלו?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר אוקיי... אני ינסה...עד שהוא יסיים להוריד (הורדה ישירה) שיניתי הגדרות באימיול שלו.. בינתיים עזר קצת...ד"אמה עושה הREMOTE ADMINISTRATION?זה מביא לי לשלוט דרך המחשב שלי בהגדרות אצלו?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים למה שלא תגביל את המהירות בתוכנת ההורדה או השיתוף שבה אתה משתמש ?בכל תוכנה אמורה להיות האופציה הזאת.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר אני כן עשיתי את זה...אוקיי... אני ינסה...עד שהוא יסיים להוריד (הורדה ישירה) שיניתי הגדרות באימיול שלו.. בינתיים עזר קצת......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.