עבור לתוכן

DX10 על XP-דרושים נסיינים

Featured Replies

פורסם

צריך אנשים שיודעים להשתמש עם FRAPS+כרטיס מסך תומך DX10+משחק כמובן DX10

נכנסתי לאתר של fallingleaf וגיליתי שיצאו מספר preview ורציתי לראות את זה באמת עובד ומה ההשפעה על הביצועים

אבל בגלל שאין לי כרטיס DX10 אני מחפש מישהו שמוכן לעשות בנצ'ים

http://www.fallingleafsystems.com/site_media/vaio/vaioxp_b2r3.4_feb02.zip הורדה

http://www.fallingleafsystems.com/site_media/vaio/vaio_documentation_r4.zip מסמכים לקריאה למיניהם

---

טוב קראתי את המסמכים והם דיי מוזרים... הם באמת טוענים שזה DX10 על XP אבל משומה זה נוצר יותר בשביל לנסות להביא את הפיצ'רים למיניהם של וויסטא לXP בלי הדרישות המוגזמות (לא כולל AERO) אני לא בטוח אם אפשר להפעיל עם זה DX10 על XP אבל יש לזה הסרה נורמלית אז אפשר להתקין ללא חשש ולנסות

פורסם

אני מוכן לנסות...

רק 2 בעיות... אין לי משחק DX10 ואין לי מושג איך עושים בנץ' (תקראו לי נוב, לא אכפת לי :lol:)

משחק אני בטוח שיש איזה דמו להורדה איפשהו...

פורסם

אם עדיין לא הבנת הם לא מעבירים DX10 לא XP, הם ממירים פיטשרים אחרים, בהקשר של DX10 יש להם כמה ספריות שממירות את חלק מהקוד למשהו שהמערכת שלך יכולה לעכל, אבל זה לא נותן לך לנצל שום דבר מDX10.

כרגע בכל מקרה אין שום משחק games for vista שדורש DX10, וגם לא יהיה אחד בקרוב ככה שכל מה שהם עושים זה sand box שהאפליקציה תוכל לרוץ בו כמעט ללא שינוי.

מעבר למשחקים כמו HALO2 שבקושי משתמשים בDX9 אין לזה שימוש אחר כרגע. אז כן אתה יכול להמיר כמה דמויים של GS מהSDK, אבל בהתחשב שזה המרת קוד ואתה לא מנצל שום דבר שDX10 נותן לך, מה באמת יוצא לך מזה?

פורסם
  • מחבר

אם עדיין לא הבנת הם לא מעבירים DX10 לא XP, הם ממירים פיטשרים אחרים, בהקשר של DX10 יש להם כמה ספריות שממירות את חלק מהקוד למשהו שהמערכת שלך יכולה לעכל, אבל זה לא נותן לך לנצל שום דבר מDX10.

כרגע בכל מקרה אין שום משחק games for vista שדורש DX10, וגם לא יהיה אחד בקרוב ככה שכל מה שהם עושים זה sand box שהאפליקציה תוכל לרוץ בו כמעט ללא שינוי.

מעבר למשחקים כמו HALO2 שבקושי משתמשים בDX9 אין לזה שימוש אחר כרגע. אז כן אתה יכול להמיר כמה דמויים של GS מהSDK, אבל בהתחשב שזה המרת קוד ואתה לא מנצל שום דבר שDX10 נותן לך, מה באמת יוצא לך מזה?

מה נראה לך שאני?

אני יודע שאין כזה דבר DX10 על XP בצורה מושלמת...

הם פשוט עשו מין שכבת אמולציה (כמו אמולטור של PS למשל) שתהפוך את הכל לקוד מכונה

וכמובן שאקסטרה זמן עיבוד וההפיכות למיניהם יורידו את הFPS משמעותית... שום דבר לא מושלם

פורסם

בדיסק המצורף לכרטיסי מסך שלINO3D המיובאים לארץ ע"י טיצרסופט יש DX10 BETA ל XP....

פורסם

מה נראה לך שאני?

אני יודע שאין כזה דבר DX10 על XP בצורה מושלמת...

הם פשוט עשו מין שכבת אמולציה (כמו אמולטור של PS למשל) שתהפוך את הכל לקוד מכונה

וכמובן שאקסטרה זמן עיבוד וההפיכות למיניהם יורידו את הFPS משמעותית... שום דבר לא מושלם

הופך לקוד מכונה, איזה מילים ברמה! ברור שכל דבר הופך לקוד מכונה, אתה לא יכול להריץ שום דבר בשפת תיכנות גבוהה ללא קומפיילר.... יש להם ספריה שהופכת כרגע קוד GS לפקודות שהמעבד שלך יכול לעכל.

בהתחשב שX800 בזמנו נתן ביצועים גבוהיים פי 300 מP4 3.4ghz בחישובי נקודה צפה בקרנל מלא, אתה באמת לא רוצה להשוות R600/G80 בחישובים ללא מצב קרנל, לכל מעבד שקיים כיום.

כמו כן כרגע הם לא יכולים להריץ אפליקציית DX10 אחת, הם הצליחו לקמפל 2-3 דמויים מהSDK יופי להם.

Games For Vista על XP זה דבר אחד, אפליקציות DX10 מלאות על XP זה דבר שונה לגמרי, כמו כן לא צריך שום חומרה תומכת בDX10 בשביל זה, הם לא נותנים לך שום אפשרות לפנות לחומרה הגראפית בכל הנוגע לזה בכלל...

כמו כן כרגע התוכנה שלהם לא עושה שום דבר חוץ מלהריץ HALO2 שאין שום קשר בינו לבין D3D10.

לפני שאתה פותח ת'ראדים עם בקשות טיפשיות לפחות תטרח לקרוא על מה לכל הרוחות מדובר.

פורסם

אני גם לא מבין בשביל מה הריצה הזו לאפשר DX10 על XP.

פשוט צריך להתקין VISTA והיא אגב OS לא כזו רעה כמו שטוענים פשוט צריך מערכת עדכנית.

פורסם

לא כזו רעה....

צריך מערכת עדכנית...במילים אחרות מי שאינו מחזיק מפלצת לא יוכל להנות ממנה.ומה עם אלה שלא מרשים לעצמם להחליף מחשב כל שנה?? ועדיין עובדים עם חלונות XP\2K\98??

יש למיקרוסופט עוד הרבה מה ללמוד אם הם רוצים להפיץ אותה כמו XP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים