עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אם הייתם קונים מצלמה A630, לאיזה חנות הייתם פונים?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות את המצלמה הזאת+האביזרים, פשוט מבחר החנויות בזאפ די גדול ולא הייתה לי שום התנסות עם חנות בתחום. אם מישהו יכול להמליץ על חנות טובה בפרטי או פה, יהיה הרבה יותר עדיף מללכת על עיוור ואולי ליפול על חאפרים.

לבנתיים, התקשרתי ל-zol4u, וקיבלתי הצעה של 1249 שקלים על המצלמה+SD 1GB+מטען וסוללות 2700 GP (זמן הטענה 12 שעות, ואחריו טען שזה קטן ל-5 שעות)+נרתיק של קאנון או סילברליין.

ללכת על זה, או שיש חנויות יותר טובות?

חשבתי גם ללכת על electrophoto, אבל בגלל שהם יבואנים רשמיים ומביאים אחריות של קראט, המחיר של כל החבילה עולה ל-1850 בערך, חבילה יותר נחמדה מבחינת אביזרים נלווים (חסר תיק):

aaaaln0.jpg

פורסם

בקשר למצלמה אם אינך מעוניין באחריות של קרט, הייתי הולך על זה:

מצלמה: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=598

כרטיס זיכרון: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=357964

מטען+סוללות: http://www.acdc.co.il/index.php?action=product&productid=340 , אני קניתי מהאתר הזה: http://www.shiroco.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=32 אבל המוצר אזל מהמלאי.

נרתיק תקנה אחרי שתקבל את המצלמה, לך לחנות ותמצא מה שמתאים למצלמה ואולי לעוד ציוד שתרצה להכניס פנימה תוודא שהוא מרופד היטב. מומלץ לא להזמין נרתיק מהאינטרנט.

948 + 107 + 259 = 1314 ש"ח

פורסם
  • מחבר

תודה :).

כרטיס Ultra II+מצלמה, אני אקנה רואים עולם, ותיק אני אעבור בין החנויות באיזה שהוא שלב לבדוק מה מציעים. ההתלבטות כרגע, היא לגביי מטען הסוללות.

קיבולת הסוללות במטען שהבאת, עומדת רק על 2100. הם לא יתרוקנו מהר בגלל זה? למרות שזמן הטעינה הוא מאוד מהיר, אני בכל זאת אצלם כשאני מחוץ לבית, ולא תמיד יש נגישות לשקע חשמל. ובכלל, מנסיון שלכם, עד כמה קריטי באמת זמן הטעינה של הסוללות? לכמה זמן אמורים 4 סוללות להחזיק מעמד בזמן צילום?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכדאי לי לרכז את כל הקניות בחנות אחת, במיוחד כשאין לי מכונית וזה מתסכל להסתובב כל היום בין הערים, אז אני הולך על cameramia.

untitledbr9.jpg

שתי שאלות אחרונות לפני שאני קונה היום, בתוספת 20 שקלים אני יכול לקנות את אותו הכרטיס זיכרון, במהירות כפולה של X133. יש בזה צורך, או שזה סתם גימיק? כדאי לי גם להוסיף 100+- כדאי להרחיב את האחריות של החנות ל-3 שנים?

עריכה:

עשיתי את ההזמנה (כרטיס X133, אז לא משנה בנוגע לשאלה הראשונה)), אבל המצלמה תהיה במלאי רק שבוע הבא :-\.

פורסם

עדיף שתברר יותר על האחריות ואז תחליט, מה היא מכסה אם יש השתתפות עצמית במקרה של תקלה וכ'ו... כי תמיד יש את האותיות הקטנות שלא תמיד מספרים עליהן.

פורסם

אני קניתי כבר כמה מוצרים וגם השתמשתי בשירות של 4H.

אני חייב להמליץ עליהם לטובה.

אגב, קניתי מהם גם A630 :)

www.camera.co.il

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אבדוק את העניין של האחריות.

לגביי החנות camera, בפורום של תפוז אני נתקלתי בכמה הודעות מאוד מציקות לגביהן. לא יודע עד כמה הם היו נכונות, אבל מעדיף לא לקחת סיכון, למרות שהיה לך נסיון טוב עמית. אבל תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.