פורסם 2007 ביוני 2518 שנים איך קיררתם את המארז מבחינת מאווררים?נושא הקירור ממש חשוב לי במארז והייתי אמור לקחת את האפולו אבל אין אותו בארץ עד לעוד כמה שבועות ובמקומו אני לוקח את הטריניטיאני שם לו מאורר אחד של 120 מאחורהעוד אחד של 120 מקדימה (על ההארד דיסקים)ואחד של 80 שבא על חלון המארזהקירור יספיק? או שאני צריך לשנות/להוסיף משהו?תודה ויומטוב, אריאל
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר אם הכבלים יהיו מסודרים כמו שצריך והמאוורר בדלת מכניס לא צריכה להיות בעיה.את זה כבר PANDAS ירכיבו לי לא אניאיך הסילקורלציה של האוויר צריכה להיות?לדעתי זה צריך להיות שזה מקדימה (איפה שההארד דיסקים) צריך לדחוף את האוויר לזה שמולו שיושב באחורי המארז ושהוא יוציא את האוויר החםושה-80 שעל הדלת גם יוציא לא? כי מולו יושב המעבד עם האיורור שלו שמוציא אוויר חםתקן אותי אם אני טועה
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים לדעתי ה120 מקדימה מכניס, ה120מאחורה מוציע וה80 בדלת שהוא מול הכרטיס מסך ולא מול המעבד (המעבד יותר גבוהה) יכניס אויר פנימה.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים ואם תרצה לעשות מודינג ולהוסיף אחד בגג של המארז, זה יהיה מצוין. בהחלט יעזור ומומלץ מאוד
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר בהחלט יעזור ומומלץ מאוד יהיה לי קצת קשה לתחיל לנסר משהו שקניתי בזה הרגע בהרבה מאוד כסף אתה לא חושב ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.