פורסם 2007 ביוני 2518 שנים לפני יומיים הייתי לי בעיה שלא ידעתי איך להתמודד איתה :עוד לפני העליה לוינדוס המחשב כתב שקובץ NTLDR חסר וכל דבר שהייתי עושה, היה עושה ריסטארט, הבעיה הגדולה היא גם שלא יכלתי להכנס לSAFE MOD ולנסות לפתור משם את הבעיה..איך יכלתי לפתור את הבעיה בלי פירמוט? מזה הקובץ הזה?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים רוב הבעיות שה-NTLDR חסר זה בעיה של מערכת הפעלהתנסה לעשות REPAIR למערכת הפעלהאם זה לא הולך אז תנסה לעשות תיקון עם ERD COMMANDER
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מה הבעיה אחשלווווווואתה מכניס דיסק של וינדוס (כמובן עם בוט)לא נוגע בכלום עד שהוא מציג לך אפשרות לעשות ריפר אתה לוחץ על Rוניכנס לך למצב דוס כזהאתה מקליד :fixboot
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר רוב הבעיות שה-NTLDR חסר זה בעיה של מערכת הפעלהתנסה לעשות REPAIR למערכת הפעלה - איך עושים ריפייר למערכת ההפעלה?אם זה לא הולך אז תנסה לעשות תיקון ERD COMMANDER עם מה זה? איך זה עובד?מה הבעיה אחשלווווווואתה מכניס דיסק של וינדוס (כמובן עם בוט)לא נוגע בכלום עד שהוא מציג לך אפשרות לעשות ריפר אתה לוחץ על Rוניכנס לך למצב דוס כזהאתה מקליד :fixbootחחח בהתחלה עשיתי את זה אבל אז הוא שואל שאלה כזו מפחידה אז עשיתי NO ופירמטי.. בטוח שזה יפתור תבעיה הספציפית הזאת?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים פירמטת ?!לא לא תסמן שם בשאלה y שזה לתקן צאת סקטור האתחול של המערכת ואז המחשב ייעלה .כמו כן ליתר ביטחון תקיש fixmbr ותאשר גם שם ב y אח"כ תכתוב exit . ותיראה אם המחשב עולה .
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר פירמטת ?!לא לא תסמן שם בשאלה y שזה לתקן צאת סקטור האתחול של המערכת ואז המחשב ייעלה .כמו כן ליתר ביטחון תקיש fixmbr ותאשר גם שם ב y אח"כ תכתוב exit . ותיראה אם המחשב עולה .חח כן פירמטי.. גם ככה הייתי צריך אז לא נורא.. פעם הבאה 2 הפקודות:FIXMBRFIXBOOTיסדרו את הבעיה אתה אומר..
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים fixboot לא מסדר את הבעיה מנסיוני (fixmbr בטח שלא יסדר את זה שכן הוא מסדר את הMBR בלבד), יש צורך להעתיק את הקובץ באופן ידני, למשל ממחשב אחר.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר fixboot לא מסדר את הבעיה מנסיוני (fixmbr בטח שלא יסדר את זה שכן הוא מסדר את הMBR בלבד), יש צורך להעתיק את הקובץ באופן ידני, למשל ממחשב אחר.מזה MBR? על מה אחראי הקובץ הזה?להעתיק ידני אתה מתכוון דרך הקונסול הזה שם.. אבל נגיד יש לי דיסק\דיסקט אם הקובץ הזה עליו.. איך אני מכניס אותו לתקיית הוינדוס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.