עבור לתוכן

מעבדי Opteron

Featured Replies

פורסם

שלום.

רציתי לדעת מה זה בדיוק מעבד Opteron. כלומר למה הוא משמש, ומה ההבדל בינו לבין מעבד Athlon.

תודה

פורסם

Opteron זהו מעבד לשוק השרתים של AMD...הוא נבדל בתדר/זיכרון וכו מהAthlon למיניהם...

יש לך לא מעט מידע בפורום ובאתר תריץ חיפוש..אם לא הבנת משהו ספציפי שאל..

פורסם
  • מחבר

אני שואל כי אני חושב לשדרג את המחשב שלי (מופיע במפרט מימין), אבל קשה למצוא מעבדים ל-939.

בחיפושיי, נתקלתי במעבד הבא:

http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7184

אבל אני לא יודע אם המעבד הזה מתאים לי, ובאתר של DFI, לא כתוב שהלוח תומך במעבדי Opteron

פורסם

תבין אין למשתמש ביתי צורך בכזה מעבד...

פורסם

תבין אין למשתמש ביתי צורך בכזה מעבד...

ואיך אתה מגיע לקביעה הזאת בדיוק?

האופטרון הוא (חד וכפול ליבה) מעבד לשרתים (יש גם בסוקט 939)

שיכול להתאים גם לך ונמכר במחירים די טובים ב-EBAY.

פורסם

כל מה שהאתלון עושה האופטרון עושה יותר טוב.

הארכיטקטורה שלו יותר טובה.אם אתה יכול להשיג את האופטרון ב 400 שקל אני הייתי אומר לך ללכת עליו.בדוק אם יש עדכון ביוס עדכני שיסדר לך את העניין על הלוח.תחפור קצת בגוגל ובאתר של DFI.בטוח תמצא פיתרון.

פורסם

מיותר להוציע 400 ש"ח על חד ליבה.אפשר להשקיע עוד קצת ולקחת כפול ליבה.

מה גם שראיתי פה ב-TZ לא מעט מעבדים כמו ה-3800X2 שנמכרים בסביבות 400-450 ש"ח.

פורסם

אני מאלה שרכשו באיביי מעבד עבור 939 המחיר ששלמנו היה די זול. יצא 400 שקלים כולל משלוח הכל הגיע וקיבלנו מעבד פשוט מעולה בסטפינג E6 שהצליח להגיע על קירור אוויר ל 2.9G

אם תרצה אשמח להפנות אותך לספק ממנו רכשנו את המעבד

פורסם
  • מחבר

מיותר להוציע 400 ש"ח על חד ליבה.אפשר להשקיע עוד קצת ולקחת כפול ליבה.

מה גם שראיתי פה ב-TZ לא מעט מעבדים כמו ה-3800X2 שנמכרים בסביבות 400-450 ש"ח.

קשה למצוא מעבדים ב-939 יד שנייה (כבר עכשיו יש כמה הודעות קניה ואין הודעות מכירה) ובחנויות המעבדים מאוד יקרים

אני מאלה שרכשו באיביי מעבד עבור 939 המחיר ששלמנו היה די זול. יצא 400 שקלים כולל משלוח הכל הגיע וקיבלנו מעבד פשוט מעולה בסטפינג E6 שהצליח להגיע על קירור אוויר ל 2.9G

אם תרצה אשמח להפנות אותך לספק ממנו רכשנו את המעבד

אשמח לקבל הפנייה לספק באיביי אם יש לו עדיין מעבדים כאלה. דרך אגב, המעבד בא עם מאוורר? אם לא כמה יעלה מאוורר מתאים?

כל מה שהאתלון עושה האופטרון עושה יותר טוב.

הארכיטקטורה שלו יותר טובה.אם אתה יכול להשיג את האופטרון ב 400 שקל אני הייתי אומר לך ללכת עליו.בדוק אם יש עדכון ביוס עדכני שיסדר לך את העניין על הלוח.תחפור קצת בגוגל ובאתר של DFI.בטוח תמצא פיתרון.

חיפשתי באתר של DFI והם בכלל לא מדברים על אופטרון ביחס ללוח שלי

פורסם

השוואה בין אופטרון לסוקט 939 מול אתלון לסוקט 939 תסתיים תמיד בהבדלים מינוריים (לפעמים לאופטרון יש L2 גדול יותר מהדגם של אתלון שמשווים מולו) ולרוב בקר זיכרון שעובר מבחנים מחמירים יותר

זה הכל

לא ארכיטקטורה ולא נעליים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים