פורסם 2007 ביוני 2418 שנים כמו שאתם רואים זה הפאנל הסופי ל 2 מאוררים, כרגע הלדים לא עובדים - בעיה כלשהי שאין לי כח לבדוק מהי עכשיו. תעזבו את הסימונים והכל, אני הולך לצבוע את הכל פשוט אני עובד על המארז במגרש של התיקונים של האוטובוסים של החברה אז ככה שאין שם מחשב לבדוק ואני לא יביא את שלי לבדוק שם חח הלדים יסודרו, זה בעיה רק במחשב שלי כי שבדקתי את זה על ספק כח אחר שיש במגרש זה עבד מצוין, מחר אני יבדוק את העניין. אז... מה דעתכם?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים יש שם מין כיתוב מכוער של איזו רשת מחשבים "כלשהי"... אולי תשקול למחוק\להשמיד\להעלים אותו?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר יש שם מין כיתוב מכוער של איזו רשת מחשבים "כלשהי"... אולי תשקול למחוק\להשמיד\להעלים אותו? כן זה הולך לרדת יבוא פאנל אחר במקומו.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים יפה מאוד, בעתיד תשים נגד משתנה שישלוט על מהירות המאוורר ולא רק יכבה/ידליק את המאוורר?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר יפה מאוד, בעתיד תשים נגד משתנה שישלוט על מהירות המאוורר ולא רק יכבה/ידליק את המאוורר?עוד שבוע בערך אני ישנה קצת וישים כפתור כזה שישלוט על המהירות, יש כפתורים כאלה שגם יש אפשרות לכיבוי בסוף.
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים יצא יפה אחי!כרגע זה נראה כאילו אין בכלל לדים אבל יצא לך יפה!אני מחכה לתמונות שתעלה אחרי שתצבע את הכלוד"אאיפה קניתה את המפסקים האלה?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים כן זה הולך לרדת יבוא פאנל אחר במקומו. אתה יכול להשמיד את החברה ביחד איתו? דבר יפה מאוד עשית אחי
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר יצא יפה אחי! כרגע זה נראה כאילו אין בכלל לדים אבל יצא לך יפה! אני מחכה לתמונות שתעלה אחרי שתצבע את הכל וד"א איפה קניתה את המפסקים האלה? זה נראה כאילו אין לדים כי באמת אין לדים חחח הלדים נמצאים מאחורי הפאנל עצמו כי יש בעיה עם התאורה, את המפסקים קניתי בירושלים (איפה שאני גר) בחנות שאני מכיר דיי הרבה זמן והיא מפורסמת כאן באתר (סוקולבסקי אלקטרוניקה - באתר כתוב שהיא מול קניון אדר) היום אני ינסה לתקן את זה. אתה יכול להשמיד את החברה ביחד איתו? דבר יפה מאוד עשית אחי בעקרון זה סתם מחשב שהבאתי - כי את הקודם שלי מכרתי - אלדד אתה יודע חח
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים אתה יכול להשמיד את החברה ביחד איתו? דבר יפה מאוד עשית אחי לא להשמיד, לשתק לאלתר.. יפה מאוד Aviko
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים פשוט תחליף את המפסק בנגד משתנה!חוט אחד לרגל האמצעית שלו וחוט אחד לאחת משני הרגילים הצדדיות!omrishalev תודה אני יבדוק תחנות!
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר אז כמו שהבטחתי, "תיקנתי" את בעיית התאורה, לא יודע זה פתאום חזר בטעות פתחתי את המארז זה הסתדר חח תמונה בחושך של הפאנל:
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים אההההה!!!בסוקולובסקי יש שני רוסים מפחידים!!!בפעם הראשונה שקיניתי שם כמעט עשיתי במכנסיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.