עבור לתוכן

כמה עולה טלווזית CRT 29 טובה?

Featured Replies

פורסם

ראיתי פירסומים גם ב 1000 ש"ח, אבל הם כנראה לא איכותיות

האם 2000 ש"ח מספיק?

המגוון נרחב, על איזה פירמה הייתם ממליצים?

פורסם

2000 יספיקו

ראיתי טושיבה 29" וראו מדהים

פורסם

מצד שני אתה יכול לחרוג קצת ולחכות קצת ולקנות LCD של LG בגודל 32" במחיר של 3400 ואם תחכה עוד קצת היא תרד עוד.

אני עוקב אחרי הטלויזיה הזאת בערך שבוע ורק בשבוע הזה היא ירדה בערך 200 ש"ח!!!!

לינק-http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=411556

פורסם

אל תקנה ב1000 של חברות כמו פיילוט וכל מיני שיט כזה. אני קניתי לפני כ3 חודשים 29 של טושיבה ב 2000 והאיכות מצויינת וברמה גבוהה מאוד.

דרך אגב, אני לא ממליץ לקנות LCD במחירים זולים כמו שהבחור שמעלי הציע לך כי האיכות של הLCD הזולות יחסית לא מתקרבת לשל CRT. חבר שלי קנה 37 LCD באיזה 5 או 7 אלף והאיכות לא חלקה כזאת כמו בCRT (בחנות זה יכול להראות טוב כי הם מראים קבצי וידאו של שיטת שידור דיגיטלי וזה לא ככה בערוצים בטלויזיה (ברובם לא)...

פורסם

נכון מאוד. אני משתמש ב-32" CRT מסך רחב של טושיבה. עלתה לפני שנה ומשהו כ-5000 שקלים, ולמרות זאת אני לא מצטער לרגע על הרכישה. תמונה מצוינת פשוט.

היום קצת קשה לראות חנויות עם תצוגה של CRT, אבל אם יש חנויות כאלה באיזור שלך, תעשה קפיצה ותראה אם יש משהו שמתאים לך.

Anatoli.

פורסם

אני במקומך הייתי מחפש ביד שניה.. היום יש המון שעוברים לlcd ונתקעים עם הcrt וגם אין להם ביקוש אז המחירים שלהם ממש נמוכים ביד שנייה ככה שאתה יכול למצוא טלויזית crt איכותית בלדעתי פחות מחצי מחיר..

וגם כל רוב הטלויזיות שראיתי בחנויות שכן מוכרים זה כל הזבל של החברות מדבקה.. הטלוזיות crt של לפני 3-5שנים שהיו עולות הרבה באותו זמן הם האיכותיות

פורסם

האמת היא שזו הצעה מצוינת. ראיתי לא פעם דברים טובים במחירים מצחיקים. לא רק זה, אני גם יודע שבעתיד הלא רחוק מדיי כשאני אחליף לפלסמה HD (בעזרת השם כשיהיה המזומנים לכזו קנייה) אני אצטרך למכור את שלי בשבריר מהמחיר ששילמתי עליה. 1500-2000 שקלים לכל היותר, והיא עלתה מעל 5000 לפני שנה סך הכל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי לפני כ3 חודשים 29 של טושיבה ב 2000 והאיכות מצויינת וברמה גבוהה מאוד.

אפשר את הדגם

אני במקומך הייתי מחפש ביד שניה.. היום יש המון שעוברים לlcd ונתקעים עם הcrt וגם אין להם ביקוש אז המחירים שלהם ממש נמוכים ביד שנייה ככה שאתה יכול למצוא טלויזית crt איכותית בלדעתי פחות מחצי מחיר..

זאת באמת אפשרות מעניינת, אך יש שתי בעיות

1 סיכון בקניית מסך גנוב

2 סיכון בקניה מסך עם בעיה מסוימת

החשד שלי, נובע מהסיבה שלפני מס' שנים חפשתי טלווזיה משומשת. בעקבות מודעה בעיתון, הגעתי לדירה מסויימת. הטלווזיה לא היית מחוברת לאנטנה ולכן ראו עם שלג. לקחתי סיכון וקניתי. בבית היא עבדה בסדר, אבל לאחר זמן צפיה מסויים, נעלם הסאונד! וכך בכל הדלקה מחודשת.

מיותר לציין שהמוכר יותר לא ענה לטלפון.

אז יש סיכון, אבל אולי זאת באמת אופציה

אם הולכים על חדשה, אז 2000 ש"ח זה סביר? או שביחס מחיר תמורה, כדי להשקיע יותר?

פורסם

א)מה באמת הסיכוי שהטלויזיה גנובה?.. אלה אם כן מכניסים אותך לאיזה מחסן עם מלא טלוזיות dvdים ואופנים .. ומה אכפת לך אם היא גנובה

ב) לא ידעתי שפירסמו בעבר טלוויזיות למכירה של יד שניה

ג) אני מבין שיש לך ניסיון רע עם קניה של יד שניה.. גם זה קורה לפעמים לי דווקא 99% מהקניות יד שניה שלי מאוד מוצלחות

ד)לדעתי תשלול לגמרי קניה מחנות כי כל מה שראיתי שמוכרים זה ממש זבל..! ביד שניה אתה גם חוסך במחיר וגם מביא משהו יותר איכותי משתקנה חדש.

ה) לפני שאתה קונה תבדוק את הטלויזיה טוב טוב אל תתביש ואם לא מתאים לך תלך לחפש טלויזיה אחרת

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

לדעתי, מחסן עמוס סחורה גנובה זה דבר שרואים רק בסרטים, כי המשטרה תעלה עליו ישר. נראה לי שיותר הגיוני שהסחורה נמכרת כל הזמן בטפטוף דרך כתובות מזדמנות, דבר שמקשה על האיתור.

מה זה מפריע לי? ברור שזה מפריע לי! קודם כל, אפשר לקחת לי את הטלווזיה והלך הכסף. חוץ מזה, קניית סחורה גנובה רק מעודדת את הגנבים להמשיך לגנוב, כי יש ביקוש לסחורה שלהם ובסוף הם מגיעים לכל אחד מאיתנו!

לגבי האתר יד שניה, לא ידוע לי כמה זמן הוא קיים, אבל מוצרים מיד שניה נראה לי שתמיד היו

בכל אופן זה נראה מעניין, ההיצע באינטרנט עצום, וראיתי שיש אנשים שאפילו מוכנים להראות את חשבונית הקניה שלהם. הבעיה שגם אם מסתכלים על מותג כמו סוני ישן, יש המון דגמים שבטח פחות איכותיים מאחרים, כמו

kv-29FC60K

KV-29FX20K

מישהו יודעמה ההבדל?

פורסם

יש איזה אחד שיוכל לעזור לך, קוראים לו google :cool2:

Anatoli.

פורסם

לדעתי, מחסן עמוס סחורה גנובה זה דבר שרואים רק בסרטים, כי המשטרה תעלה עליו ישר. נראה לי שיותר הגיוני שהסחורה נמכרת כל הזמן בטפטוף דרך כתובות מזדמנות, דבר שמקשה על האיתור.

מה זה מפריע לי? ברור שזה מפריע לי! קודם כל, אפשר לקחת לי את הטלווזיה והלך הכסף. חוץ מזה, קניית סחורה גנובה רק מעודדת את הגנבים להמשיך לגנוב, כי יש ביקוש לסחורה שלהם ובסוף הם מגיעים לכל אחד מאיתנו!

דבר ראשון אתה טועה ובגדול כי יש מחסני ענק כאלה אבל בשטחים.

אני יודע את זה כי יש לי מישהו שאני מכיר והוא כזה שפושט על מחסנים כאלה ומוצאים המון כאלה אבל קשה למצוא את כולם כי יש המון.

וברור שזה מפריע לכולם אבל לצערנו אין מה לעשות. :kopfpatsch: :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים