פורסם 2007 ביוני 2518 שנים לא יודע כל אחד שם מצטט ממקור אחר גם אני כבר מבולבלואם כבר....תגידו מישו יודע איפה יש תדבר הזה שסופר תימים למלווה?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים אני מטעה?אתה מטעה...עד שהוא לא בן 21 הוא לא יכול להסיע יותר מ2 אנשים לא קשור שנגמר לו הנהג חדש וזה מהלינק שהביאו לCARSFORUM כתוב שם...תקראכן אתה מטעהתראה את הלינק שאני נתתי ל-CF
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים בואו ניצור מצבים ונבין מה קורה1. הנהג מתחת לגיל 21 אך הוא כבר לא נהג חדש, משמע יש לו רשיון יותר משנתיים, והוא בלי מלווה. על הנהג חל האיסור או לא?2.הנהג מתחת לגיל 21 אך הוא כבר לא נהג חדש משמע יש לו רשיון יותר משנתיים, והוא עם מלווה. על הנהג חל איסור?3.הנהג מעל גיל 21 אך הוא נהג חדש, משמע יש לו רשיון פחות משנתיים, והוא בלי מלווה. על הנהג חל איסור?4.הנהג מעל גיל 21 אך הוא נהג חדש, משמע יש לו רשיון פחות משנתיים, והוא עם מלווה. על הנהג חל איסור?שאר הסיטואציות אני מניח ברורות מאילו..אז ככה לפי מה שאני הבנתי. צריך ששני הקריטריונים (נהג חדש, 21) יהיו מבוטלים. ואם יש מלווה אז שניהם לא משנים. אז לפי מה שאני הבנתי בשאלה 1 אסור לו לנהוג בגלל הגיל. בשאלה 2 מותר לו לנהוג בגלל המלווה. בשאלה 3 אסור לו לנהוג בגלל הנהג חדש. ובשאלה 4 מותר בגלל המלווה.מישהו הבין אחרת?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים 1. הנהג מתחת לגיל 21 אך הוא כבר לא נהג חדש, משמע יש לו רשיון יותר משנתיים, והוא בלי מלווה. על הנהג חל האיסור או לא?לא2.הנהג מתחת לגיל 21 אך הוא כבר לא נהג חדש משמע יש לו רשיון יותר משנתיים, והוא עם מלווה. על הנהג חל איסור?לא3.הנהג מעל גיל 21 אך הוא נהג חדש, משמע יש לו רשיון פחות משנתיים, והוא בלי מלווה. על הנהג חל איסור?לא4.הנהג מעל גיל 21 אך הוא נהג חדש, משמע יש לו רשיון פחות משנתיים, והוא עם מלווה. על הנהג חל איסור?לא
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מישהו הבין אחרת?קרא את התגובה הראשונה שלי בדיון הזה (תגובה מס' 3).לסיכום, האיסור חל אך ורק על מי שהוא גם נהג חדש, גם מתחת ל-21, וגם אין לידו מלווה.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים זה לא חוקי המדינה, זו הבנת הנקרא שלכם.מה זה אומר? שאם אתה נהג חדש, וגם לא מלאו לך 21 שנים, אז אסור לך להסיע יותר מ-2 אנשים. אם אחד התנאים בטל (כלומר, אתה מעל גיל 21 או שאינך נהג חדש, אז האיסור לא חל עליך).כלומר - אם יושב לידך מלווה, אין איסור כזה. לא משנה אם אתה עדיין בתקופת הליווי או לא.רגע רגע, אני בספטמבר מסיים את תקופת הנהג חדש של השנתיים,זאת אומרת שהחל מהרגע שבו אני יסיים את זה אני אוכל להסיע יותר מ 2 נוסעים??
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים כן! בפעם האלף דרך אגב, מלווה זה לא כל אחד... לפי הזכור לי צריך וותק של 5 שנים בכביש!
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים סורי על השאלה שוב חחפשוט אני רואה פה כתוב משהו אחד ושם כתוב אחר.באמת אם שוטר עוצר אותי על הדבר (בספטמבר אני מסיים את הנהג חדש שלי לאחר שנתיים סופסוף), והוא מעוניין לתת לי דוח או להוריד אותי מהכביש,מה אפשר לעשות בנידון? אני יראה לו את המכתב ששלחו לשר התחבורה הוא בטח יצחק עליי..כי רוב הסיכויים שפה בדרום זה יקרה (חופשי ניידות מב"ש לדימונה).תודה!
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים ואם שוטר דביל כן יתן לך דוח תגיד לו תודה רבה ותיפגשו בבית משפט שם יבטלו את הדוח
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים לפי הזכור לי צריך וותק של 5 שנים בכביש!מעל גיל 24 + 5 שנים רשיון, אומעל גיל 30 + 3 שנים רשיון.
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מכל מה שקראתי הבנתי, שאם אתה לא נהג חדש אז מותר לך לקחת 2+..אם אתה מעל גיל 21 אז גם מותר לך (לא משנה אם אתה נהג חדש או לא).אם אתה עם מלווה אז גם מותר לך,
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים סורי על השאלה שוב חחפשוט אני רואה פה כתוב משהו אחד ושם כתוב אחר.באמת אם שוטר עוצר אותי על הדבר (בספטמבר אני מסיים את הנהג חדש שלי לאחר שנתיים סופסוף), והוא מעוניין לתת לי דוח או להוריד אותי מהכביש,מה אפשר לעשות בנידון? אני יראה לו את המכתב ששלחו לשר התחבורה הוא בטח יצחק עליי..כי רוב הסיכויים שפה בדרום זה יקרה (חופשי ניידות מב"ש לדימונה).תודה!אתה אומר לו שאתה רוצה לדבר עם קציןבהנחה שהקצין מספיק מטומטם כדי לדבוק בזה (אחרת הזוטר לא היה נופל עליך) אתה מבקש ממנו שיתקשר ליועץ המשפטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.