עבור לתוכן

איך הP35C-DS3R ?

Featured Replies

פורסם

אבל DDR3 יכנס לאט לאט והמחירים ירדו, והוא יהיה משתלם לקניה בעוד שנה וחצי (כמו כל טכנולוגיה אחרת), לכן שווה היום לקנות לוח כזה בחשיבה על העתיד. תחשוב היום מישהו שיש לו לוח שתומך בDDR1 בלבד, למצוא היום זכרונות DDR זה קשה ויקר מאוד, אז הוא צריך לקנות לוח חדש כבר. בגלל זה שווה היום לחשוב על העתיד.

פורסם

אבל DDR3 יכנס לאט לאט והמחירים ירדו, והוא יהיה משתלם לקניה בעוד שנה וחצי (כמו כל טכנולוגיה אחרת), לכן שווה היום לקנות לוח כזה בחשיבה על העתיד. תחשוב היום מישהו שיש לו לוח שתומך בDDR1 בלבד, למצוא היום זכרונות DDR זה קשה ויקר מאוד, אז הוא צריך לקנות לוח חדש כבר. בגלל זה שווה היום לחשוב על העתיד.

אני מסכים עם הבחור כמו שכתבתי באשכול תלמטה על הDDR2 וDDR3 הלוח הזה תומך בDDR3 עד 1333 מגה הרץ אז הוא מאוד ישתלם עם חושבים על העתיד במיוחד לאנשים שקונים מחשבים פעם ב... אני מניח שתוך 3 שנים DDR2 יעלם בגלל המתח הגבוה יחסית שלו לאומת הDDR3 אני חושב שדיי מיצינו את הנושא :hi:

פורסם

עוד שלוש שנים , בטח יהיה DDR4

עוד שלוש שנים , זכרונות 1333 יהיו כאלה איטיים

מי בכלל חושב על שלוש שנים קדימה במחשבים :kopfpatsch:

יופי עוד שלוש שנים יהיה אפשר לקנות זכרונות חדשים למעבד גרוטאה מלפני שלוש שנים

פורסם
  • מחבר

איך הוא לOC?

הוא סוגר 500MHZ BUS?

פורסם

עוד שלוש שנים , בטח יהיה DDR4

עוד שלוש שנים , זכרונות 1333 יהיו כאלה איטיים

מי בכלל חושב על שלוש שנים קדימה במחשבים :kopfpatsch:

יופי עוד שלוש שנים יהיה אפשר לקנות זכרונות חדשים למעבד גרוטאה מלפני שלוש שנים

גם עכשיו אנשים עדיין קונים 667 למרות שיש זכרונות הרבה יותר מהירים פשוט כי התוספת ביצועים לא שווה את ההפרש

פורסם

גם עכשיו אנשים עדיין קונים 667 למרות שיש זכרונות הרבה יותר מהירים פשוט כי התוספת ביצועים לא שווה את ההפרש

מסכים איתו... תחשוב על זה ככה שהמחירים של הדברים החדשים בשמייםם ולחשוב שלוש שנים קדימה לאנשים דלי תקציב (כמוני :) ) אמממ זה נראה לי לגיטימי לחלוטין..

פורסם

אז בשלוש שנים האלה תחסוך כסף ואז תקנה מחשב!

תאמין לי אחי שעד אז DDR3 1333 יחשב איטי ולא יהיה כבר בסטנדרט וזכרונות יותר מהירים יהיו כבר בשוק (ככה זה בדרך כלל)

וכמו שlipa כתב, המעבד שיש לך עכשיו בטח יחשב גרוטאה....

זה כמו שהיום מישהו עם מעבד athlon 64 3000 עם400mhz DDR ישדרג לDDR 2 800.... (למרות שלא נראה לי שזה אפשרי) אין טעם לדעתי....

פורסם

גם מה הטעם להחליף 4 סלוטים של DDR2 לשניים של DDR3 ?

מאבדים נפח.

פורסם

אז בשלוש שנים האלה תחסוך כסף ואז תקנה מחשב!

תאמין לי אחי שעד אז DDR3 1333 יחשב איטי ולא יהיה כבר בסטנדרט וזכרונות יותר מהירים יהיו כבר בשוק (ככה זה בדרך כלל)

וכמו שlipa כתב, המעבד שיש לך עכשיו בטח יחשב גרוטאה....

זה כמו שהיום מישהו עם מעבד athlon 64 3000 עם400mhz DDR ישדרג לDDR 2 800.... (למרות שלא נראה לי שזה אפשרי) אין טעם לדעתי....

תקשיב במעבדים זה שונה .. שם הדברים זזים הרבה יותר מהר ממציאים כל יום דברים חדשים אבל עד שנרה DDR4 יש עוד הרבה זמן אמרתה שהם יהיו איטיים כאילו DDR3 1333 , איטיים למי?!?!?! זאת השאלה לא כל אחד הולך להשקיע המחשב שלו 8000 שקל בשביל לקנות כל פעם את הדברים הכי חדשים אנשיםם יש עוד אנשים בעולם חוץ מגיימרים כבדים שקונים הכי טוב הכי יקר כרגע לפחות בשנתיים הקרובות המחירים ירדו והCL יהיה הרבה יותר מהיר והזכרונות האלה עוד ישארו הרבה יותר זמן ממה שאתה מצפה.. בכל מקרה למחשב אי אפשר לחסוך 3 שנים תמיד יש חידושים תמיד אז אם אתה מתכונן להם מראש אתה חכם אני לא מבין... כאילו אתה רוצה שאנשים יקנו לוחות עם DDR2?? שכבר ממש בשנה הבאה לא יהיה כזה מהיר או שאתה רוצה שהם יקנו רק DDR3 ששני סליקים שלו ג'יגה כל אחד עולה 3000 שקל ? או שאתה רוצה שנחכה לDDR4 ורק אז נחכה ללוח אם ... אה לו אז זה יתחיל להיות ישן כי שנתיים אחרי זה יוציאו DDR5 או כבר סוג אחר של זיכרון?!??! :kopfpatsch: תמיד יש חידושים ואנשים חכמים קונים מה שרלוונטי לעכשיו ומה שיהיה רלוונטי לאחרי זה כי אם לא הם פשוט טיפשים... :bash:

פורסם

אני גם חשבתי על הלוח אם הזה,

אני גם צריך את הרייד שלו, וגם שאם ארצה אוכל לשדרג בעתיד למרובע.

תופסת של 200 ש"ח+ לא שווה את אפשרויות השידרוג שהוא מאפשר?

פורסם

שווה ביותר. ואולי סוף סוף נראה כיווץ של הזכרונות, וכך יוכלו לדחוס יותר נפח על סטיק אחד, ואז שני הסטיקים של הDDR3 בלוח לא יקטינו את הנפח.

בכל מקרה הוא קונה 2 סטיקים של ג'יגה שאותם הוא יוכל למצוא גם בDDR3.

פורסם

אכן שווה, אופצויות שידרוג לזכרונות + מעבד, אז עוד 3 שנים יהיו מעבדי 8 ליבות אז מה? לא הכל משחקים בחיים והמעבר מ- 2 ליבות ל-4 ליבות ובנוסף לזכרונות מהירים בהחלט שווה את ההשקעה. ובהקשר של משחקים, עדיף לקנות לוח תומך שדרוג ולחליף מעבד מאשר למצוא את עצמך אחרי שנה עם מעבד שלא תומך במשחקים כמו שהיית רוצה וללא יכולתת שידרוג.

...אולי סוף סוף נראה כיווץ של הזכרונות, וכך יוכלו לדחוס יותר נפח על סטיק אחד...

חשבתי שיש כבר זכרונות של 2G לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים