פורסם 2007 ביוני 2418 שנים מחבר איך אתה יודע את הקב"א והדפ"ר שלך?דרך אגב גם אני קיבלתי איגרת לעתודה, לפחות עכשיו אני יודע שיש לי מינימום קב"א 52יש קשרים עם אנשים שיכולים להוציא עליך מידע מהמסוף בשלישות.
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים בתלפיות יש שלושה מסלולים: מתמטיקה מורחב + פיזיקה מצומצם, פיזיקה מורחב + מתמטיקה מצומצם, פיזיקה + מתמטיקה + מדעי המחשב. אני חושב שבמסלול תלפיות אמורים לפתח נשק (יאפ ). ככה אתה מוותר על פיתוח נשק? זה יותר כיף אפילו ממשחקי מחשב! הציטוט שעשיתי לא יצא טוב. לא אני כתבתי את זה
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים אני חושב שבמסלול תלפיות אמורים לפתח נשק (יאפ ). ככה אתה מוותר על פיתוח נשק? זה יותר כיף אפילו ממשחקי מחשב! לא מדויק. תלפיות מגיעים לכל צה"ל (חיל האוויר, חיל הים, מודיעין, וכן, גם רפא"ל).
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים ואם כבר על עתודה הדיון הזה...אני רואה באתר של "עולים על מדים" שהעתודה עובדת עם מוסד X אבל ברשימה של "מוסדות ומקצועות" במקצוע שאני רוצה ללמוד אין את המוסד הזה.השאלה היא שזאת אומרת שאין סיכוי שאני יכול לבקש ללמוד את המקצוע הזה במוסד X(אפילו שעתודה עובדים עם המוסד הזה)?
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים קיבלתי, אני כנראה אהיה בתל אביב.אפילו שאני לא ממש מעוניין בעתודה, לבוא לשמוע לא יוכל להזיק.
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים יש לי שאלה: אם קיבלתי את האיגרת הזאת זה אומר שאני כבר במיונים לעתודה או לא?
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים מחבר יש לי שאלה: אם קיבלתי את האיגרת הזאת זה אומר שאני כבר במיונים לעתודה או לא?לא, זה אומר שאתה מתאים, ומזמינים אותך למיונים, בכול מקרה מה עם פסיכומטרי מתי אתם עושים? אני לא יודע אם להתחיל ללמוד לזה, כי ממש אין לי כוח וזמן לזה.
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים אני עושה במועד הקרוב, מתחיל ללמוד עם לחמן חודש הבא (זה שמסובסד עם בית הספר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.