עבור לתוכן

בעיה ב X1650- לא מצליח להפעיל את מסך 2, וגם שגיאת CLI.

Featured Replies

פורסם

יש לי X1650 של ספייר. מחשב חדש-עכשיו בניתי אותו.

במחשב הקודם היה X700PRO שהיה מחובר לפלזמה- ככה הייתי רואה סרטים מהמחשב.

כשאני מפעיל את הקטליסט, אני מבל שגיאת CLI, שסוגרת את הקטליסט.

התקנתי את ה NET FRAME WORK - לא עוזר- עדיין אני מקבל שגיאה.

כשאני לוחץ על מסך 2, ומנסה להעיל אותו, המחשב נעצר שנייה וחוזר למצב בו מסך 2 לא פעיל.

מה הבעיה?

מה עושים?

אשמח לעזרה מהירה.

תודה

פורסם

לא ממש הבנתי,יש לך שניי מחשבים,ובאחד יש X700 ובשני שעכשיו "בנית" יש X1650?

בקיצור אם יש לך את הבעיה עם הX1650 במחשב חדש והכל חדש אז זה דיי מוזר שיהיה לך בעיה,אלה אם שמת דרייבר שלא מתאים או משהו כזה...

אם התקנת את הדרייבר מהדיסק,נסה להתקין דרייבר חדש מהאתר בשביל הכרטיס שלך,ואם יש לך דרייבר חדש מהאתר אז נסה להפך.

פורסם
  • מחבר

בגדול- יש לי פה 3 מחשבים.

זה שהיה מחוסר לסרטים לפלזמה (כשהיו לי 2 מחשבים) - היה עם X700PRO. ראו ב HD נהדר.

עכשיו יש לי מחשב שלישי, שבו X1650PRO, שהוא מחליף את הישן יותר, והוא מחובר לפלזמה לסרטים.

את הדרייברים התקנתי מהדיסק המקורי.

מה שמפריע יותר זו לא השגיאה- אלא שאני לא מצליח להפעיל את המסך השני שמחובר בעצם בכבל HDMI לפלזמה (ליציאת DVI לכרטיס).

בקצרה- אני לא רואה מצליח לראות סרטים.

פורסם

עזוב אותך מ-CCC, סתם כאב ראש.

תוריד דרייבר מעודכן מהאתר של ATI, רק לכרטיס המסך (בלי CCC) ותוריד ATI TRAY TOOLS. שילוב מנצח לדעתי. ואז תראה מה קורה.

פורסם
  • מחבר

הורדתי והורדתי גם את הקטליסט החדש.

לא עוזר...

אפילו מההגדרות תצוגה של ה XP- לא ניתן להפעיל את המסך השני.

פורסם

איזו גירסה התקנת בהתחלה דרך הדיסק התקנה?

פורסם
  • מחבר

את הדרייברים התקנתי מהדיסק המקורי.

כן כתבתי כבר.

לא הגיוני דבר כזה כבר ניסיתי הכל.

פשוט שמאשרים את המסך השני, המחשב נעצר "לחשוב" לשניה אחת, ואז המסך השני לא פועל ונשאר אפור.

יש מצב שהכרטיס דפוק? (הוא חדש חדש).

פורסם

יכול להיות שהוא לא תקין אבל זה יהיה מוזר. אני סיימתי להכין מחשב לעריכה עם 1650PRO ואין בעיה כזו. היתה לי בעיה עם הCCC בהתחלה, פשוט הסרתי את הדרייברים לגמרי, עדכנתי את הNET, אתחלתי והתקנתי דרייברים מחדש (7.5) . אגב, אתה יכול להשתמש בHYDRAVISION של ATI (חיפוש באתר ATI יעלה לך לינק להורדה) בשביל הגדרת עבודה במספר מסכים ללא התקנת הCCC.

פורסם

אפשר גם כמו שאמרתי להשתמש ב- ATI TRAY TOOLS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים