עבור לתוכן

שאלה לגבי מעבד אינטל

Featured Replies

פורסם

איזה מעבד של אינטל הוא ההכי חזק(שמו המלא) והאם הוא שתי ליבות או 4? ועיקר השאלה שלי היא איזה מעבד של אינטל הוא הכי טוב למשחקים לפי דעתכם? ועל איזה לוח אם טוב אתם ממליצים לי למחשב חזק וחדש של 4 ליבות או 2 (תלוי לפי מה שתמליצו לי שיותר טוב למשחקים...)תודה מראש!!!

פורסם

איזה מעבד של אינטל הוא ההכי חזק(שמו המלא) והאם הוא שתי ליבות או 4? ועיקר השאלה שלי היא איזה מעבד של אינטל הוא הכי טוב למשחקים לפי דעתכם? ועל איזה לוח אם טוב אתם ממליצים לי למחשב חזק וחדש של 4 ליבות או 2 (תלוי לפי מה שתמליצו לי שיותר טוב למשחקים...)תודה מראש!!!

המעבד הכי חזק כיום הוא הQX6800 שלא ניתן ליקנות באריזתו ומגיע עם מחשב אחד שנמכר בארץ.

תחכה ליולי לירידת המחירים של הQ6600 שירד למחיר הE6600 ואז הוא יהיה בעל היחס-תמורה הטוב ביותר.

הנה:

http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=E6800-1GB&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=50&aff=Zap〈=he

פורסם

מה אתה עושה צחוק??

המחשב הזה עולה 15 אלף וגם ככה חוץ מהמעבד זה חרא מחשב:

רק 1 גיגה זיכרון, רק 160 גיגה הארד דיסק וכרטיס מסך 7300GT

על זה לא משלמים 15000 גם כשהמעבד הוא QX6800. :nono:

פורסם

פותח הת'ראד, תן תקציב לכל המחשב, תן שימושים והאם צריך ציוד היקפי והאם מתוכנן OC ויבנו לך פה אחלה מחשב.

פורסם

פותח הת'ראד, תן תקציב לכל המחשב, תן שימושים והאם צריך ציוד היקפי והאם מתוכנן OC ויבנו לך פה אחלה מחשב.

הוא שאל לגבי מעבד, הוא לא ביקש המלצה למחשב,

לכן מן הסתם הוא גם פתח את הת'רד בפורום 'מעבדים לוחות אם וזכרונות' ולא במפרטים...

פורסם

וגם איזה אתר הבאת, כל המחירים שם מעודכנים ללפני כמה חודשים טובים... E6700 עולה שם 3K, כשבכל מקום הוא כבר ירד מתחת לרף ה 1800+-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים