פורסם 2003 בפברואר 922 שנים קניתי מחשב חדש1.8gigabyte 845pe 667 prokingston pc2700 256geforce 2 v7100 t 32 mb מהמחשב הישןh.d wetern digital 20 gb זה לא חדש cd toshibacdr hpadsl modem pci itexהעתי לבס של 130 וכשאני מעלה אותו המחשב קורס ואני לא יודע מה לעשות
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים הלוח שלך בוא נגיד לא הכי טוב ל-OC למרות שאחד המשתמשים הביא מעבד 1.8A עם לוח כמו שלך ל-2.7,זה כבר מופיע ב-OCDB, העלאת מתח? {תוסיף קצת בקפיצה הכי קטנה שאתה יכול},ויש אפשרות שאולי הכרטיס מסך שלך עוצר אותך {למרות שלא ממש נראה לי},תתייעץ עם YOT {משתמש בפורומים שיש לו מפרט זהה לשלך ועשה OC מדהים}.
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים הלוח שלך בוא נגיד לא הכי טוב ל-OC למרות שאחד המשתמשים הביא מעבד 1.8A עם לוח כמו שלך ל-2.7,זה כבר מופיע ב-OCDB, העלאת מתח? {תוסיף קצת בקפיצה הכי קטנה שאתה יכול},ויש אפשרות שאולי הכרטיס מסך שלך עוצר אותך {למרות שלא ממש נראה לי},תתייעץ עם YOT {משתמש בפורומים שיש לו מפרט זהה לשלך ועשה OC מדהים}.YOT=IDO...ויוט זייף את הOC שלו במערכת AMD
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים בדקת בכמה מגהרץ הזיכרון עובד?תוריד אותו ל1-1 RATIO עם המעבד, אחרי זה תעלה ל133 (מאפס את הPCI\AGP)ותבדוק טמפ (אני לא חושב שבשלב כזה כבר צריכים להעלות מתח..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.