עבור לתוכן

שאלה על הפסיכומטרי

Featured Replies

פורסם

700 לא מספיק להכל.

פורסם

למה 700 לא מספיק?

פורסם

רפואה.

ופיזיקה :P (בצחוק. אני יודע שלפיזיקה כל ערס יכול להתקבל... השאלה אם הוא יצא משם בחיים.. ;) )

פורסם

לא הבנתי, מה זה אומר לשבת על ההסברים שלהם?

אפשר הסבר בבקשה?

בחוברת שמקבלים עם טופס ההרשמה יש שאלות והסברים של התשובות. על החוברת הזו אני מדבר. לא החוברות שמקבלים מאחד הקורסים.

פורסם

700 לא מספיק להכל.

אולי, אבל יש לי קצת יותר מ-700, ולמה שאני רוצה ללמוד זה יותר מאשר מספיק. כבר אמרו לא פעם, ציון פסיכומטרי טוב הוא זה שמכניס אותך לפקולטה שאתה רוצה. יש לי ציון שהכניס אותי לשם, ציון שלא יבייש אותי, ואני שמח מאוד שלא הייתי צריך להשקיע זמן לקרת הבחינה בשבילו. לדעתי, המצב הכי טוב שיכול להיות.

Anatoli.

פורסם

מה הציון הממוצע בחלק של העברית?

פורסם

אם כבר בפסיכומטרי אנו עוסקים, אז מה בחור כמוני שעולה עכשיו לי''ב, וצריך להספיק פסיכומטרי בשביל העתודה, כמה זמן צריך ללמוד לפסיכו, שעתיים כול יום במשך חודשיים?

ועם איזה ערכות כדאי להתחיל ? איך הם באות? ערכה אחת שמכילה בתוכה הכול? או ערכה לכול נושא (אלגברה,אנגלית,עברית) וכ'ו?

פורסם
  • מחבר

מצאתי משהו מעניין באונ בן גוריון. יש להם תואר בשם "הנדסה גרעינית" עכשיו בשנה הראשונה של התואר תולמדים מקצועות בסיס כמו כל הנדסה אחרת.

בשנה אחרי יש לך בחירה ואחת הבחירות היא "הנדסת חשמל ומחשבים".

עכשיו תנאי הקבלה ל"הנדסה גרעינית" נמוכים בהרבה מהתנאים ל "הנדסת חשמל ומחשבים" (כשאתה רק נרשם לתואר).

זאת מאין פריצה להתקבל ל "הנדסת חשמל ומחשבים" עם תנאים נמוכים יותר או שמשהו אחר?

פורסם

רפואה.

ופיזיקה :P (בצחוק. אני יודע שלפיזיקה כל ערס יכול להתקבל... השאלה אם הוא יצא משם בחיים.. ;) )

זה באמת נכון שהקרטריונים לפיזיקה מאוד בשפל? (כמובן שאני לא מזלזל במקצוע, אני מאוד אוהב ומעריך ומתכוון ללמוד את זה בעתיד :) )

פורסם

נכון מאוד....

פורסם

הסכם לא נקבע עפ"י רמת הקושי של המקצוע, אלא עפ"י השוק והביקוש שלו.

תואר בפיזיקה זה תואר קשה מאד, הרבה יותר מהמון תארים אחרים בעלי סכם גבוה בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים