פורסם 2003 בפברואר 922 שנים עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (9500PRO) והגעתי למהירות ליבה 1MHZ מתחת ל 9700 פרו ומהירות זיכרון 15 מעל.אחרי זה עשיתי OC למעבד P3 700 ל 784. הוספתי מ 1.65 ל 1.7.הכל טוב ויפה, האצתי את המעבד, הוספתי עוד 600 נקודות ב 3DMARK.יש לציין שעשיתי את זה בלי היטסינק מסויים ובלי מאווררים נוספים (האצתי את המערכתכמו שהיא).עכשיו, לאור התוצאות האם יש איזה שהיא סכנה למעבד, זיכרונות או כרטיס מסך (האצתי אותו ממש הרבה כי 2 MHZ מעל הוא מתחיל "לבלוע" טסקסטורות)?האם כדאי לי להמשיך עם זה או להחזיר למצב הקודם? האם כדאי להאיץ את המעבד עוד קצת?תעזרו לי כי אני ממש לא רוצה לשרוף משהו!(וסליחה אם ראיתם את ההודעה הזאת בפורומים אחרים כי אני ממש מפחד על המחשב שלי- מה לעשות שאני CC)
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים בקשר לכרטיס מסך אתה יכול לבדוק את זה פשוט מאוד, עם יש לך כל מיני מריחות צבע ועיוותים וריצודים בתמונה אז כנראה שהכרטיסמסך לא ממש עומד ב-OC ודרך יותר בטוחה היא להריץ כמה שעות טובות את ה-3DMARK ולראות שהכרטיס לא קורס.בקשר למעבד, מה הטמפרטורות שלו?, תוריד את התוכנה WCPUID ממדור ההורדות כאן באתר {כמה מאוד קילובייטים},ותעשה צילום מסך שנראה יותר פרטים.
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים מחבר אני לא יודע איך להעלות תמונות מהמסך...אין לי מושג מה ה טמפ של המעבד (אבל אני אבדוק עם ASUS PC DOCTOR).על המעבד לא ממש חבל לי כי סה"כ הוא חרא של דבר.השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך שלי לא יהרס עם הזמן, אני רוצה שהוא יחזיק בערך שנתים.
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים לפי מה שנראה לי עשית OC קצת רציני מידי לכרטיס מסך, אבל אני לא מומחה בתחום אלא חובבן אז צריך לשאול מישהושממש מבין כמו Maphisto או Shibby
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים אני מקווה בשבילך שלא עשית כבר איזו טעות חמורה שתצטער עליה, מקסימום עם הכרטיס ימות תגיד שהוא מת לבד ויחליפו לך אותו,בקשר למעבד, זה לא מסוכן בכלל, לדעתי אתה יכול הרבה יותר ולא הבנתי למה העלאת בכלל את המתח? סך הכל OC של 80MHZאז בשביל מה התוספת מתח? תוריד.
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים עם העלאת מתח אולי כדאי גם להוסיף עוד קצת Mhz, אבל תבדוק לפניכן את הטמפרטורה של המעבד,זה נמצא בביוס {איפו שאתה מעלה את ה-FSB וה-VoltAge}.
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים זה בכלל טירחה? אתה יושב בכיסא ועשה ריסט למחשב ולוחץ DEL, נכנס לביוס בודק טמפרטורה וזהו, אתה עד כדי-כך עצלן?
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים מחבר לא הבנת אותי! האם כדאי בכלל לעשות OC? זה יתן לי שיפור ביצועים משמעותי?
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים OC תמיד נותן עוד ביצועים, אבל לפי דעתי תוריד קצת מהכרטיס מסך, עשית לו OC שנראה לי קצת יותר מידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.