פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים יש למישהו אולי המלצה לסדרת מדע בדיוני ANIME ??? סתם הרבה זמן לא ראיתי מנגה ואני רוצה לראותאהבתי כמה סרטים של מנגהכמובן GHOST IN THE SHELLNINJA SCROLL NINJA SCROLL 2וBUBBLE GUM CRISISמי? מה? מו???מתי יצא? ומה השם המלא שלו? ראיתי את הראשון מליון פעם ומחכה בקוצר רוח לראות את השני...
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים wow ראיתי בעקבות ההמלצה שלך DiGiBoY את הסדרה naruto באמת אחלה סדרהתאמר לי כמה פרקים (עם תרגום) יש ,ראיתי רק 18 ואני לא מוצא עוד .
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים יש 18 פרקים עד עכשיו, אבל כל שבוע ביום שבת/ראשון יוצא פרק חדש מתורגם ב-IRC.
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים אז ככ ה אני לא יודע אם זה אנמיה אבל Final Fantasy: The Spirits within מעולהוגם מטרופוליס יש אנמיה מ 2001
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים אהבתי את ה3 עונות של Slayers פשוט פצצה (Lina Invarse owns !! ) את הסרט Sprigun (אני חושב ככה כותבים) Helsing לא משהו ... Hack Sign סדרה פצצה ממש אהבתי גם טריגן וקאובוי ביבופ חמודים וזה מה שאני זוכר בשעה זאת (מאוחר עכשיו)
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים אהבתי את ה3 עונות של Slayers פשוט פצצה (Lina Invarse owns !! ) את הסרט Sprigun (אני חושב ככה כותבים) Helsing לא משהו ... Hack Sign סדרה פצצה ממש אהבתי גם טריגן וקאובוי ביבופ חמודים וזה מה שאני זוכר בשעה זאת (מאוחר עכשיו) trigun?
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים אני בהחלט אהבתי וממליץ על טריגן (trigun) בהחלט אחד האנימות הטובות שראיתי לאחרונה. המליצוי לי גם על Full metal panic וchobits או משהו כזה. אני יראה אותם מתי שיהיה לי זמן.ובקשר לDBZ זה אחת האנימה המכוערת שראיתי גם יחסית לתקופה. עלילה בהחלט טובה והקרבות מצוינים אבל הבעיה של זה שהם מושכים את זה יותר מידי, זה פשוט מעצבן להסכל קטע שצריך לכחת 10 דקות בשני פרקים של 20 דקות.אגב ביבלייד זה גם אנימה חמודה, לא משהו מהמם אבל חמוד ביותר
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מישהו ראה את Blood:the last vampire?רובו באנגלית אבל יש קטעים שהם ביפנית..סרט חזק ביותר, ומומלץ לצפייה.
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מישהו ראה את Blood:the last vampire?רובו באנגלית אבל יש קטעים שהם ביפנית..סרט חזק ביותר, ומומלץ לצפייה.סרט מדהים!!! באמת מומלץ רק חבל שהוא היה קצת קצר :-\ ...עוד סרט מומלץ, Vampire Hunter D הציור הסיפור והעלילה פשוט יפילו אותכם מהכיסא, אחד מסרטי האנימה הטובים שראיתי אי פעם.
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מישהו ראה את Blood:the last vampire?רובו באנגלית אבל יש קטעים שהם ביפנית..סרט חזק ביותר, ומומלץ לצפייה.סרט מדהים!!! באמת מומלץ רק חבל שהוא היה קצת קצר :-\ ...נכון. הוא גם נגמר בצורה מוזרה..סטייל החוש השישי..
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים לhack//sign יש את הסוף הכי מעפן שיש...inuyasha זה ארוך אבל מגניבוx tv סדרה ממש מעולה, 24 פרקים...
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים אמממ אני לא חושב שזה נכנס בדיוק לקטגוריה של אנימה :-X אבל הסרט ניראה די מצחיק http://multimedia.badmovies.org/movies/jesusvamp1.mpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.