עבור לתוכן

בעיית רזולוציה - כשאני יוצא ממשחקים לווינדואס לא מוצגת תמונה

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס X800XL ויש לי בעיה ממש מוזרה. בווינדואס אני עובד על רזולוציה 1280x1024, כשאני כנס למשחקים שעובדים ברזולוציה נמוכה יותר ויוצא מהם המסך נהיה שחור ולא מציג תמונה, אני צריך לעשות ריסט, להיכנס בVGA MODE, להסיר את הדרייברים, להתקין אותך מחדש וגם אז זה עושה לי בעיות.. הקטע הדפוק הוא שאחרי שאני מתקין את הדרייברים מחדש הוא כאילו לא רוצה להגיע לרזולוציה 1280x1024 : אני שם אותו על הרזולוציה הזאת ושוב - מסך שחור (רק שהפעם אחרי 15 שניות הוא חוזר לרזולוציה אחרת - נמוכה יותר שנקבעה בגלל ההתקנה החדשה של הדרייברים) רק אחרי 5 נסיונות בערך של הרזולוציה 1280x1024 הוא סוף סוף מסכים להציג תמונה ברזולוציה הזאת..

ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים וגם גירסא אחת שקדמה להם - לא עזר, עדיין המסך לא מציג תמונה כשהוא עובר בין משחקים לווינדואס

מה לעשות?

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

פורסם

ניסת להתקין את הדרייברים של אומגה?

פורסם

אם מה שאתה נתקלת בו זה מסך שחור עם חץ של העכבר (שעדיין זז וכביכול מגיב) אז לא הכל אבוד.

כשאני נתקלתי בבעיה זאת בפעם הראשונה, בסוף התקנתי את וינדוס מחדש.

בפעם השניה שנתקלתי בזה, התחברתי למחשב ממחשב אחר בVNC (ואז היתה תמונה), נכנסתי להגדרות של ה-CCC ושם לCOLOR, שיניתי את הערכים שם קצת ועשיתי APPLY. ואז התמונה חזרה, החזרתי חזרה לDEFAULT וזה הסתדר.

פורסם
  • מחבר

לאניסיתי את הדרייבים של אומגה אלה את הקאטאליסט...

המסך כולו שחור, לא מופיע הסמן של העכבר או כל תמונה אחרת, למשל: אם פתאום המחק היה שחור אחרי שיצאתי ממחק ואני עושה ריסט הוא מראה את המסך טעינה של ווינדוס וכשהוא מגיע לWELCOME פתאום אין תמונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים