עבור לתוכן

האם הלוח DS3 של גיגהביט תומך בצורבי SATA?

Featured Replies

פורסם

האם הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תומך בצורבי SATA?

פורסם

אין שום תמיכה מיוחדת, פשוט צריך שיהיה לו חיבור SATA פנוי וזהו.

פורסם

-

פורסם

יש לי שאלה באותו נושא ועל אותו לוח

האם אני יכול לחבר צורב SATA לחיבורים הסגולים של הרייד ?

פורסם

מתוך נסיון, אפשר לחבר צורב SATA ללוח הנ"ל ולדעתי לכל לוח תומך SATA

פורסם

נראה לי שבחיבורים של ה RAID אפשר לחבר רק RAID.

פורסם

-

פורסם

ניתן לחבר צורב SATA לחיבור רייד, רק תבדוק בBIOS שהוא לא מוגדר על RAID וזה יעבוד לך כמו SATA רגיל

פורסם

אני רוצה רק להוסיף פה הערה קטנה - ה 965P-DS3 לא תומך באופן טבעי ב IDE, מכיוון שערכת השבבים 965 לא תומכת ב IDE. התמיכה ב IDE בלוח הנ"ל נובעת מבקר נוסף ש Gigabyte שילבו על הלוח, אותו בקר שממנו נובעים חיבורי ה SATA הסגולים (אלו שתומכים במערך RAID). אני דיי בטוח שקראתי בביקורת כלשהי שהבקר הזה, כאשר הוא עובד בלי דרייברים (כמו סביבת DOS או אם לא הותקנו הדרייברים ב Windows), מתפקד לאט יותר מאשר בקר IDE "טבעי" (כזה שמוטמע בערכת השבבים). לפיכך, המסקנה שלי היא שעדיף להשתמש בצורב SATA עם הלוח הזה, ולחבר אותו לאחד מחיבורי ה SATA הצהובים (אלו שנובעים מערכת השבבים), מאשר להשתמש בצורב IDE או צורב SATA שמחובר לחיבורי ה SATA הסגולים.

פורסם

היו בקרי SATA ישנים אשר לא תמכו בהתקני ATAPI.

פורסם

יש למישהו החלטה חד משמעית בנושא

מאמר כתבה או משהו ?

פורסם

לי היה צורב LG IDE והוא עבד ממש לאט והיו קירטועים בעליה של הוינדוס ובהתקנת הוינדוס...

עכשיו יש לי צורב של פיוניר SATA והכול עובד מצוין.

פורסם

תחבר צורב SATA בשקט ללוח - אתה לא אמור להתקל בשום בעיות מיוחדות. במידה ואתה מחבר אותו לבקר האינטל (ICH8) או מאידך, לבקר ה SATA 2 (של ג'יגהבייט - אותם מחברים סגולים), רק וודא בביוס שכל אחד מהבקרים מקונפג כ IDE/NATIVE בהתאם. זה הכל.

עם בקרי SATA I (שמטבעם לא איפשרו זיהוי ATAPI/IDE ברמת ה Native) בלוחות מיושנים יחסית (משנת 2004 וחלק גם מ 2005), אתה אמור להתקל בבעיות.

פורסם

אצלי הצורב מחובר לSATA הסגול ואין שום בעיות.

רק וודא בביוס שכל אחד מהבקרים מקונפג כ IDE/NATIVE בהתאם. זה הכל.

פורסם

לי יש לוח DS3 עם צורב SATA של LG והכל עובד מצוין

אגב היה לי צורב IDE שהיה מקולקל עוד לפני, אבל הכל עבד בסדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים