עבור לתוכן

Samsung 824 vs Nokia 3510i

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שני המכשירים....

הסמסונג הוא בעל מסך יותר טוב ובעל מנגינה באיכות טובה יותר.... אבל נוקיה זה נוקיה והוא גם נחמד.

אם יש לכם מה להגיד אז תגידו ,בעד ונגד כל מכשיר.. ולמי שיש אחד מהם מוזמן לתת את דעתו.

פורסם

הסמסונג עולה משהו כמו פי-2 יותר, לא?

המסך שלו לא הכי איכותי, גם נוחות וסידור המקשים...הייתי הולך על הנוקיה.

ד"א, אמור להגיע בקרוב T720 לאורנג' שיותר טוב משניהם, אולי כדאי שתחכה קצת.

פורסם

זאת השוואה "לא פיירית"- אמנם שניהם צבעוניים אבל ה824 עולה יותר מפי 2- אפשר להשוות עם ה7XXX הצבעוני עם המצלמה של נוקיה,

שבתוספת מצלמה עולה 99 לחודש.

אם צבעוני ותקציבי- 3510i, אם יוקרתי- 7XXX (מצטער, המספר המקורי ברח לי) או בכלל ללכת לפלאפון ולקחת SK5000 (או לחכות ל5200)

פורסם

7650., לא כדאי ממש לדעתי לאור העובדה ש3650 עם זיכרון גדול יותר עומד להגיע (ל7650 יש רק 4 MB, שזה ממש, אבל ממש קצת..).

לא אמור להגיע 5200 (אם יש כזה בכלל), אלא 5300..שזה ה"סליידר" (5100), רק במתכונת צבעוני- עדיין לא שווה קנייה לדעתי.

ה5000 הוא באמת אופציה טובה, אם אתה רוצה בESC וצבעוני אז לך על הV720.

פורסם
  • מחבר

הסמסונג לא ממש עולה פי שתיים יותר הוא עולה 69 ש"ח בחודש והנוקיה עולה 39 (לא כזה הבדל) בנוסף תוסיפו מבצע של 10 שקל הנחה .

האפשרויות שלי הם רק אורנג' אז ESC וכל ה SK לא אופציה בשבילי , אל אף שבטוח שאם הייתי יכול הייתי לוקח את ה V 720 של מוטורולה.

מתיי אמור להגיע ה T 720 ואיזה מכשיר זה ? אפשר אולי לינק או משהו ? של איזה חברה (מוטורולה?) ?

פורסם

לא כזה הבדל? יותר מ1000 שקל הבדל! (ואגב, לפי האתר של אורנג' הוא עולה 79 שקל לחודש)

לך לפי ההמלצה של Anti_Virus וחכה, מכשירים טובים יותר הולכים להגיע.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה במכשירים שהולכים להגיע , למישהו יש מושג איזה מכשירים ומתיי בערך , עוד שנה או עוד חודש ?

ראיתי היום את המכשיר בקניון והוא נראה לי מגניב בהחלט , בערך כמו ה V 720 של מוטורולה רק עם מסך פחות איכותי.

האתר של אורנג' לא מעודכן והמחיר שאני מדבר עליו הוא ללקוחות אורנג' והוא נכון (בדוק) .

פורסם

samsung 824 : המסך הכי איכותי שראיתי עד כה (יותר ממוטורולה הV720 ) - מה שיש לטלפון להציע זה צלצולים, ומסך צבעוני איכותי, ועיצוב.

נוקיה 3510i - מכשיר שנועד להיות מתקדם אבל זול :

מסך קטן ופחות איכותי (מזה של ה7210 להשוואה) , אומנם הוא תומך java , gprs ,צלצולים פוליפוניים, פאנלים מתחלפים

משקל מעט כבד בעיניי (106 גרם)

מוטורולה T720 בGSM - מסך צבעוני פחות איכותי מסמסונג ,צלצול פוליפוני,java,gprs מעוצב יפה.

מה עדיף?

GSM בגלל הקלות של נדידה לרשתות

CDMA2000 רשת מתקדמת מבחינת העברת נתונים, מכשירים בCDMA2000 - (לפעמים עם תג מחיר מעט יותר נמוך ממכשירי GSM)

מכשיר זול? = הנוקיה 3510i , אם לא זה , אז עדיף לחכות שיכנס המוטורולה - הוא כדאי.

לגבי 7210 - מתי בארץ - שאלה שאלתית.

זו דעתי

פורסם

תראה, המסך של הסמסונג הוא 4000 צבעים לעומת 65,000 של המוטרולה, ככה שאני לא מבין איך אתה אומר שהמסך שלו טוב יותר, כמו כן- המוטרולה בעל עיצוב טוב יותר ונוח יותר לשימוש.

לדעתי, חכה למוטורולה T720 אם אתה מתעקש על אורנג' ולא הולך לכיוון פלאפון יותר תקציבי (3510i).

פורסם

המסך של סמסונג הוא TFT, אמנם בעל 4K צבעים אבל הצבעים שמה חדים מאוד, לעומת זאת הV720, אמנם 65K צבעים אבל הוא מסך STN, ובמציאות המסך של הסמסונג נראה טוב יותר.

רוצים השוואה?

תמונות ממסך STN, כמו שבמוטורולה

תמונות ממסך TFT, כמו שבסמסונג. (בהמשך הדף)

פורסם

בתמונות אני לא רואה הבדל, חוץ מזה- אני מכיר מישוה עם הסמסונג הנ"ל ולדעתי איכות התמונה פחותה..בכל מקרה, אתה מוזמן ללכת לדוכן ארונג' מכשיגיע הT720 ולשפוט (אולי אני רואה את זה אחרת, לא יודע).

פורסם
  • מחבר

קודם כל עדיין לא הבנתי לאיזה מכשיר אתם מתכוונים ב T720 ומתיי הוא יגיע בערך....

אני כנראה החלטתי ללכת על הסמסונג והשאלה שלי אם בכלל משתלם לקנות את זה עכשיו במחיר שזה מוצע.....

אני עדיין לא יכול להחליט אם שווה לי להשקיע את הכסף במכשיר הזה או לחכות....? כי הוא די יקר..

פורסם

T720הוא V720 עם צורה שונה, השאר פחות או יותר זהה.

לדעתי כדאי שתחכה, מכשירים חדישם אמורים להציף את ארואנג' בקרוב..ביניהם ה7210 המדהים (מקווה שיגיע), אגב- יש אותו כבר למכירה אצל פרטיים בכ-3200 ש"ח.

פורסם

אולי ליידע במקרה שאתה לא יודע... עד ל28 לחודש הנוכחי יש מבצע על 824 ב59 ש"ח במקום 79.

סתם חשבתי שיעניין אותך :)

פורסם

תראה הסמסונג הוא בסך הכל מכשיר יפה אבל לא יותר, אין בו כלום חוץ ממסך וצלצולים (במקור, לא כולל אובוקס)

אבל בנוקיה יש לך גם ג'אוה כלומר אתה יכול להוריד משחקים מהאינטרנט, בלי קשר לאובוקס, ככה שזה לא עולה כסף מלבד גלישה דרך GPRS ואם יש לך כבל דאטה אז בכלל אין לך בעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים