עבור לתוכן

שאלה נוסטאלגית-Voodoo3

Featured Replies

פורסם

כרטיס מסך חשוף לגמרי בלי יציאת מתח

בימינו זה כבר נחשב נס :-\

פורסם

ולמי שלא יודע איך זה נראה, לי יש שניים בSLI ;D

כרטיס מדהים ללא ספק, אחד היתרונות של הSLI על כרטיס בודד הוא התמיכה ברזולוציה של 1024X768 (לעומת 800X600). אל תקלו ראש ברזולוציה שהיום נראית נמוכה.. מי שלא היה לו את הVOODOO 2 SLI שיחק לרוב ה640X480 ואפילו 320X200 בכ. מסך ישנים יותר...

לגבי הV3 , הכי חזק היה ה3500 וגם הוא היה נפילה אמיתית לעומת נTNT 2 ULTRA ברגע שהמשחק לא נכתב ספציפית לAPI של 3DFX .

יפה ! אהבתי.

לא ידעתי שהיה SLI כל כך ישן.. לומדים כל יום משהו חדש..

ואשכרה שמרת אותם עד היום ככה ?? ראוי לשבח..

פורסם

יש גם VOODOO 5 6000 עם 4 ליבות גרפיות על אותו הPCB כמובן שגרסה זו לא ממש שווקה

אבל היה כזה אני אומר בכלל שאם ההשמדה של 3DFX לא הייתה מתבצע ע"י NVIDIA אז היום

שוק כרטיסי המסך היה נראה אחרת, כי תחזבו על זה SLI היה ל3DFX אז ורק בשנה שנתיים האחרונות החליטו

להפעיל אותו, ריבוי ליבות גרפיות על אותו PCB היה כבר אז ורק היום החליטו להחדיר את הנושר HD2600 X2 הוא דוגמא קלאסית....

אבל את העבר לא ניתן לשנות.... ונשאר רק לומר כל הכבוד ל3DFX על ההישגים שהיו להם בזמנם וחבל...........

פורסם

יש הרבה חברות שבאות עם רעיון טוב אבל לא מצליחות להחדיר אותו מבחינה רווחית והמונית.. או שמקדימות/מאחרות את זמנן..

לפי דעתי גם AGEIA של היום יצרה רעיון וכרטיס מגניב רק שלא הצליחה ליישם אותו בשטח ולהחדיר אות למחשב של כל גיימר..

ככל הנראה אנחנו נקרא עליה בעתיד כחברה חלוצית שניסתה משהו חדש מוקדם מידי..

פורסם

תאמת בשנת 2000 יצא וודו 6 (אולי 5 לא סגור) 6000 עם מלא מלא ליבות, והוא היה בעל כוח עיבוד של GF3 TI200 שיצא שנה אחריו, אבל הכרטיס מעולם לא יצא לייצור המוני.. אבל אם כן? יכול להיות שהיינו מתקדמים בשנה מבחינת גראפיקה :)

פורסם

היה ניתן לרכישה Voodoo 5 6000 128MB של 3DFX.

שכמובן סבל מחוסר תמיכה ועדכון דרייברים טוטאליים.

והוא היה חזק מה Ge-force MX4000.

אני זוכר שראיתי כאלו בחלונות ראוה.

פורסם

יפה ! אהבתי.

לא ידעתי שהיה SLI כל כך ישן.. לומדים כל יום משהו חדש..

ואשכרה שמרת אותם עד היום ככה ?? ראוי לשבח..

בטח שומר! :lol: עלו לי קצת יותר מ1600 ש"ח כל כרטיס... ב1998 ! אפילו היום זה נחשב הון, אז תאר לך מה היה אז... :screwy:

אגב הV6 .. הוא היה מורכב מ4 מעבדי VSA100 ופשוט לא עשה את העבודה... 32MB לכל ליבה אגב, זה לא 128MB זיכרון משותף.

סקירה: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dfx-vsa-100.html

[attachment deleted by admin]

פורסם

MX440 והכרטיסים על ה64 MB קבלו משחקים עד 2006

GF 4

זה לא כרטיס משנת 1999 שאז היה הכי חזק

היום לא ייצרו כרטיס למחשב שיחזיק 4 שנים לפחות על LOW

אני בנתים מסתפק בFX5200 אני משקיע במסכים זכרונות צורבים HDD וכל השטויות האחרים ופחות בכרטיס גרפי (כניתי בטונות כסף ממש שיצא ואמרתי לעצמי יתר אני לא משקיע בGPU מתקדם...)

ואיך מה היה לוחות עם 2 סלוטים AGP ? אז זה היה יקר ולא היה צריך ציפטס כמו אנפורס של נוידיה

לי כל מחשב כמעט כל מחשב שאני מוצא ברחוב מוצא כרטיסים וחלקים תקינים ומתקן בשכונה ולוקח על הרכבת ג'יפורס TNT 1 16MB 50ש"ח

וגם על כרטיסי רשת וכל המאווררים האלה (אני לוקח בעיקר על העבודה)

פורסם

באיזה 1 באפריל של סוף שנות ה-90 איזה אתר הוציא ידיעה ש 3dfx הוציאה כרטיס בשם woohoo 4000 או משהו דומה עם 768MB של זכרון (והיה רשום שאפשר היה פשוט להעלות את כל המשחק על הזכרון של הכרטיס(בזמנו משחקים היו מאות מגה ואף פחות). זה היה מצחיק.

דרך אגב, לי היה וודו MONSTER עם 4 מגה ואח"כ VOODOO RUSH עם 2 מגה , שניהם היו מאיצים ולא כרטיסי מסך.

אח"כ שדרגתי ל VOODOO BANSHEE 16 MB , אח"כ GEFORCE 256! אח"כ MX440 וכעת 6600GT.

כרטיס הבא? עוד שנה-שנה וחצי....כנראה המיינסטרים של עוד דור וחצי שניים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים