עבור לתוכן

שתי שאלות לגבי ויסטה

Featured Replies

פורסם

1. קניתי מחשב נייד שבא עם ווינדוס ויסטה אבל hp עושים מן מחיצת שחזור כזאת ואין לי אותו על דיסק ובגלל זה לא הצלחתי לחלק את הכונן למחיצות

אם אני יוריד ויסטה מהאינטנרט וישתמש בקוד שיש במדבקה שלי על המחשב זה עדיין יהיה חוקי יש לי vista home premium

ויש אפשרות להשתמש בקוד הזה לגרסת 64 ביט או שיש אפשרות לשדרג תמורת סכום סימלי?

2.מישהו הצליח לפתוח פורטים בויסטה כי בראוטר פתחתי ושהוא שאל אותי אם לפתוח בפייר וול אמרתי להפסיק לחסום אבל עדיין יש לי low id

יש עוד משהו שצריך לעשות כדי לפתוח את הפורטים כי במחשב השני עם הxp הם פתוחים יכול להיות שיש בעיה כלשהי עם זה שהוא מחובר אלחוטי?

פורסם
  • מחבר

השאלות עדיין בתוקף...

וגם מישהו הצליח להתקין deamon tools או תוכנה דומה בויסטה?

פורסם

השאלות עדיין בתוקף...

וגם מישהו הצליח להתקין deamon tools או תוכנה דומה בויסטה?

לגבי שתי השאלות הראשונות אני לא יודע לענות לך,נדמה לי שלגבי השאלה הראשונה זה אפשרי להשתמש בסיריאל אבל לא בטוח שאפשר לשדרג (ממש לא בטוח)

לגבי השאלה השלישית,אני הצלחתי להשתמש בdeamon tools בויסטה

פורסם
  • מחבר

אתה מוכן להגיד לי איך ובאיזה גרסה כי ניסיתי שתי גרסאות וזה אומר לי שעקב בעיות תאימות אי אפשר להתקין

פורסם

אתה מוכן להגיד לי איך ובאיזה גרסה כי ניסיתי שתי גרסאות וזה אומר לי שעקב בעיות תאימות אי אפשר להתקין

כן,נסה להוריד מהקישור .32 או 64 ביט,בהתאם למה שיש לך.

אצלי זה עובד ב64 ועבד ב32

http://disk-tools.com/download/daemon+sptd+md5sum

פורסם
  • מחבר

קובי תודה עכשיו זה עובד...

מישהו יודע את התשובה לשאלות הראשונות?

פורסם

קובי תודה עכשיו זה עובד...

מישהו יודע את התשובה לשאלות הראשונות?

למה שלא תתקשר לתמיכה של hp ומיקרוסופט ?

הם אמרוים לדעת ולעזור לך.פשוט אני לא ממש בטוח ואם אני לא בטוח אני לא רוצה להגיד סתם.

דבר איתם והם יעזרו לך מהר.(לפחות במיקרוספט)

פורסם

1. קניתי מחשב נייד שבא עם ווינדוס ויסטה אבל hp עושים מן מחיצת שחזור כזאת ואין לי אותו על דיסק ובגלל זה לא הצלחתי לחלק את הכונן למחיצות

אם אני יוריד ויסטה מהאינטנרט וישתמש בקוד שיש במדבקה שלי על המחשב זה עדיין יהיה חוקי יש לי vista home premium

ויש אפשרות להשתמש בקוד הזה לגרסת 64 ביט או שיש אפשרות לשדרג תמורת סכום סימלי?

2.מישהו הצליח לפתוח פורטים בויסטה כי בראוטר פתחתי ושהוא שאל אותי אם לפתוח בפייר וול אמרתי להפסיק לחסום אבל עדיין יש לי low id

יש עוד משהו שצריך לעשות כדי לפתוח את הפורטים כי במחשב השני עם הxp הם פתוחים יכול להיות שיש בעיה כלשהי עם זה שהוא מחובר אלחוטי?

תוריד MAGIC PRATITION ותשנה מחיצות. אתה לא צריך לפרמט בשביל זה.
פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לפרמט עכשיו בשביל לשנות מחיצות אבל בעתיד שאני יפרמט אני מתכוון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים