עבור לתוכן

הצלחתי לבצע המהרה והלוח כבר הגיב לבד והכל בסדר מוזר כנסו..

Featured Replies

פורסם

נכנסתי סתם לבדוק משהו בביוס טוב לא ידעתי שאפשר בכלל לבצע פה אוברקלוק ראיתי כמה אופציות והתחלתי לשחק טוב שיניתי את המהירות של הAXP1700 שלי והזיכרון ל140x38 ושמרתי קיבלתי המהרה ל1800 והיה שינוי של וולט אחד במתח של המעבד עלה לי...הווינדוס כמו שאתם רואים עולה בסדר גמור הטמפרטורות כמו מקודם...במעבד בעבודה 38...יש לי מארז מאוורר מאוד בכל מקרה הזיכרון לא נתקע אבל :o זה

DDR PC2100 זול ביותר...אתם חושבים שעם אני יקח PC2100 איכותי מאוד עם קירור פאסיבי וקירור עוד יותר מאסיבי למעבד אני יגיע ליותר?!

פורסם
  • מחבר

תיקון טעות 140x38 :o אני עדיין לא מבין איך הזכרונות הזולים האלה מצליחים לעמוד בזה הליבה אני יודע שיש לי סטיפינג טוב..אבל אני

6008 נקודות ב3Dmark עם ג'י פורס 4 אמ אקס מעפן...

פורסם

זה לא מוזר בכלל

פשוט עשית OC ממש קטן כך שזה לא בעיה הבעיה תתחיל אם תנסה להעלות ליותר מזה

פורסם
  • מחבר

יותר מזה נתקע לי ואני יודע שהכל בסדר מבחינת הוולטים בזיכרון ובליבה פשוט הזיכרון שלי דפוק על איזה זיכון אתם ממליצים לי של DDR PC2100 לאוברקלוקינג ממש איכותי ?

או שאני יכול לשים זיכרון יותר מהיר וזה גם יעבוד ? כי אין לי פשוט מושג מה יקרה עם אני ישים זיכרון יותר מהיר מ266 הלוח שלי תומך גם ב333Mhz אבל הבאס של המעבד הוא 266....תעזרו לי :P

פורסם

למה לקנות 2100 חדש? תקנה מינימום 2700 ועדיף בכלל 3200. יש זכרונות מעולים של ווינבונד...

פורסם
  • מחבר

אבל אני בכלל יכול לשים את זה? המעבד הבאס שלו זה 266 והלוח שלי הוא מבוסס VIA KT333 ערכה שיצאה ב2002...

אפשר לשים זיכרון יותר מהיר מהבאס של המעבד? זה לא יצור בעיה?

פורסם

לא! :)

פורסם

לא! :)

אני מאמין שהתכווהת שזה לא יצור בעיה!

אתה יכול לשים זיכרון יותר מהיר אבל זה יתן לך שיפור ב-OC ובגלל שאתה רוצה לעשות OC אז כן כדאי לך לקנות 2700\3200

פורסם
  • מחבר

מה המקסימום שאני יכול לשים? :D

פורסם

מה המקסימום שאני יכול לשים? :D

אין דבר כזה.

אבל זה כבר לא ישתלם לך מעבר ל 3200.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז 3200 ומאיזה סוג באמת הכי הכי אתה אומר לאוברקלוק? משהו שיחזיק ולא יתקע לי את המחשב.

פורסם

אתה יכול להשים גם PC3700 שזה בעצם DDR 466, ל-OC כמה שיותר אז זה יותר טוב, אבל לא נראה לי שתצטרך יותר

מ-Winbond PC3200 טובים, הם משתמשים בצ'יפים Winbond BH5 שמעולים ל-OC, והמחיר שלהם מצויין.

ואיך אתה יודע בכלל שגמרת עם ה-OC? בדקת יציבות? יכול להיות שהמערכת לא תעמוד ב-OC הזה, תבדוק יציבות

ב-Prime 95 כמה שעות ואז תחזור תגיד קודם העם המערכת עומדת בזה.

פורסם

אתה יכול להשים גם PC3700 שזה בעצם DDR 466, ל-OC כמה שיותר אז זה יותר טוב, אבל לא נראה לי שתצטרך יותר

מ-Winbond PC3200 טובים, הם משתמשים בצ'יפים Winbond BH5 שמעולים ל-OC, והמחיר שלהם מצויין.ואיך אתה יודע בכלל שגמרת עם ה-OC? בדקת יציבות? יכול להיות שהמערכת לא תעמוד ב-OC הזה, תבדוק יציבות

ב-Prime 95 כמה שעות ואז תחזור תגיד קודם העם המערכת עומדת בזה.

מעולים, לא רק טובים :)

פורסם
  • מחבר

בדקתי יציבות הכל עובד בסדר גמור, אני צריך לקנות כבלים עגולים, זיכרון והיטסינק טוב וגם מאוורר עצבני...אחרת המעבד לא יחזיק בגלל שיש לי Spaire רגיל...עם מאוורר 60 עם דחיפת אוויר גרועה אני צריך איזה SLK800 עם טורנאדו עצבני...זה יעלה הרבה כל זה ביחד זה כמעט כמו לקנות 2400+ חדש.

פורסם

אל תשכח אטמי אוזניים ביחד עם הבנדל הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים