פורסם 2007 ביוני 2218 שנים שלי במקור הוא pain_killer ככה במלא פורומים, אך כשהגעתי לפה זה כבר היה תפוס אז הייתי חייב להוסיף 12 בסוף.זה הכינוי שלי מאז שאני זוכר את עצמי ברשת בגלל שרציתי משהו כזה מפוצץ, ונראה לי היתה קבוצה כזאת או דגל כזה באנריל טורנאמנט.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים הכינוי שלי לקוח מדמות ספרותית - לאחד הגיבורים של הסיפור המעולה The Death Gate Cycle קוראים אלפרד מונטבאנק, הידוע גם בכינויו The Serpent Mage (כינוי שמעיד על עוצמתו הנדירה כמכשף)מומלץ בחום לקרוא - סיפור הפנטזיה הטוב, המעמיק והמקורי ביותר שקראתי אי פעם (וקראתי המון..)
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים הכינוי שלי מרמז על זה שאני מכונית, אני מניח שזה נשמע מטומטם לחלק מכם, אבל יש לו משמעות אישיתשמובנת לי ולמעגל החברים שלי.אתה מתכוון לרובוטריקים או...?
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים תנו ניחוש פרוע...לא מצאת ראפר יותר טוב להאזין לו?שלי זה סיפור ארוך. מכיתה ד' אני קורא לעצמי הדום היה לזה פעם משמעות עכשיו היא נעלמה וזה סתם יפה.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים Master כי אני כזה DK אותיות ראשונות של השם הפרטי שלי ושם המשפחה שלי בהתאמה.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים הגרסה הקצרה.ישבתי בIRC עם הכינוי Boraהתחלנו בספאם מטורף של מאכלים (אל תשאלו)כולם התחילו לצעוק Burrito burrito .השם שלי (Boris) התאחד עם בוריטו ונוצר Boritto.וזאת הגרסה הקצרה.הייתי עם בעלות יחידה על השם אבל יש איזה גרמני אחד שגם התחיל להשתמש... אני בטוח שמאז יש עוד כמה.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים Born- נולד 2=הכוונה ל-To kill= נו את זה כבר ילד קטן יודע למה בחרתי את השם הזה? -בא לי מהסרט טרוייה, כשהמלך של הספרטנים אמר:"This boy is born to kill" על בראט פיט. זה היה נשמע לי מזה יפה בתור כינוי.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אתה מתכוון לרובוטריקים או...?לא.אני לא אטרך להסביר, אז אני אסתפק בזה שאני אגיד שאני פשוט אוהב מכוניות, אבל לא רק, אני אוהב כל דברשקשור בטכנולוגיה מחשבים מכוניות גאדג'טים למיניהם etc.דרך אגב אהבתי מכוניות מאז שהייתי בן שנתיים, וכן אני זוכר את עצמי מאז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.