פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מחבר כן , ברור לי איך קוראים לשפרופרת , השאלה שלי אם היא טובה. אני לא ממש יודע בקשר למסכים , לכן פשוט מספיק לי שתגידו לי אם היא טובה או לא והאם המסך הוא המסך 19 הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב תודה.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים אתה תיהיה מרוצה...אם אין לך בעיה עם שני הקווים האופקיים שסביר להניח שכבר יצא לך להתקל במסכים אחרים, אז בהחלט שווה לך ללכת עליו.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מחבר אוקי , תדה רבה , אני כנראה ילך על המסך הזה.רק 2 שאלות צדדיות , האם ה Diamondtron הוא המשך של הTRINITRON והאם הLG 774FT באמת כל כך גרוע?תודה.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים ה774 הוא מסך "Value". אין לו נתונים מרשימים בכלל...בנוגע ל Trinitron Vs. Diamontron, תקרא כאן ותבין.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים אני דרך אגב ממליץ על MAG כמו ה796FD (TRINITRONואם אתה הולך על LCD קח בחשבון שתי דברים:1) אם אתה עובד עם גרפיקה, תוותר במקום כי יש להם בעיות קלות עם גוונים.2)בשביל משחקים את צריך קצב רענון מהיר של הגבישים(מקס' 30), אחרת המשחקים ימרחו לך(25 מומלץ)
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים עזוב אותך LG, הדגמים שלהם כרגע דיי מסריחים והדגם שהמלצת לא קיים עוד.החברות המובילות עם המסכים הכי טובים הם: Iiyama, ViewSonic, CTX, Nec/Mitsubishi
פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים לא, אין להם דגמים שמצליחים להתחרות בדגמים של החברות שציינתי, ולהיות מקום בסוף זה אומר שהמסכים לא מציאה.
פורסם 2003 בפברואר 1122 שנים נכון הוא צודק... ואני יוסיף עוד שני חברות שהוא שכחEIZOADIתביט שנייה במסכים 19 של איזו תראה מה זה מפרט רצח
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים LG הם חרא של מסכים הם מראים מטושטש ויש תחושה שיורד שלג על המסך ... ממש לא מומלץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.