פורסם 2007 ביוני 2318 שנים תודהוהוא שך חברת colorsit הוא דיי חזק הוא מחזיק לי יפה יש לי עוד מחשב קצת יותר טוב ממה שיש לי עם מארז כזה והוא מחזיק יופי ככה שלא הייתה לי סיבה לקנות חדש.מחזק,בהחלט ספק טוב מאוד, שמתי אותו במחשב של אח שלי לא מזמן וזה ספק שקט, שווה את המחיר (קניתי אותו ב 50 שקל) ועושה את העבודה מעולה..ותתחדש על המארז,מגיעות איתו מסילות בשביל להרכיב את הכוננים ללא ברגים?
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר המון תודה אחיוכן הוא מגיע עם מסילות לכונני CD-ROM ועם גומיות ל HD בקיצור ממש מארז מגניבוהכי חשוב שאני לא שומע אותו בכלל כשאני ישן ;D ;D ;D
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחזק,בהחלט ספק טוב מאוד, שמתי אותו במחשב של אח שלי לא מזמן וזה ספק שקט, שווה את המחיר (קניתי אותו ב 50 שקל) ועושה את העבודה מעולה..ותתחדש על המארז,מגיעות איתו מסילות בשביל להרכיב את הכוננים ללא ברגים?אין כזה דבר ספק טוב מאד בחמישים שקל, הוא ג'נרי.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אין כזה דבר ספק טוב מאד בחמישים שקל, הוא ג'נרי. שמעתה פעם תפתגם הזה ? זול וזוגלובק מתחילם ב "ז" ובשניהם בסופו של דבר אתה תאכל תנקניקיה ! אנשים תבינו הזול יוצא בסוף יקר :-[
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אין כזה דבר ספק טוב מאד בחמישים שקל, הוא ג'נרי.קודם כל אמרתי שהוא ספק טוב מאוד יחסית למחיר, אני קניתי אותו במחיר הזה מחבר שקנה אותו בטעות.בכל מקרה, המחיר שלו עכשיו:http://www.orintec.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=76ואני לא אמרתי שהוא לא ג'נרי..
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים ספק ג'נרי מייצג את כל מה שרע בספק ולכן אני לא מבין איך אפשר לקרוא לו טוב מאד ???
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים שיהיו לי בריאים המאווריים של אינטל.קנה Arctic-Colling Freezer Pro 7 For Intel
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.