פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר צפוף..??? לא נראה לי ....ולא קניתי ספק אם המארז גם בגלל תקציב וגם בגלל שכבר יש לי ספק טוב.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר טוב אני לא רואה שהדיון הזה אם זה צפוף או לא מגיע לאנשהו....ומה בדיוק אתה מנסה להראות לי במארז שצירפת ??? את הסדר???זה אפילו לא אותו מארז הוא יותר גבוה
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר תודהוהוא של חברת colorsit הוא דיי חזק הוא מחזיק לי יפה יש לי עוד מחשב קצת יותר טוב ממה שיש לי עם ספק כזה והוא מחזיק יופי ככה שלא הייתה לי סיבה לקנות חדש.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר וואי אתם כאלה חופרים על שטויות...ג'נרי לא ג'נרי...אין לכם משהו יותר טוב לדבר עליו???????????
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים גם לי היה ספק כזה לפני הליברטי היה לי של COLORSIT .. הוא ספק נחמד מאוד. הוא בין הג'נרי ללא ג'נרי.. ספק סביר ביותר. לי היה עליו שנתיים אחריות.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אני מציע שמי שצריך שיערוך את ההודעה שלו כי אם אני בהמשך היום אראה את הדיבור הלא יפה והמזלזל הזה אנשים צפויים לקבל אזהרות.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים ו-ofir38 תודה על התגובה שלך. תנסה להסביר את זה לאדון דניס.מה אתה רוצה שיסבירו לי ? מאד מעניין.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מארז מעולה. התמורה הכי טובה שיש במחירים 200-300. הוא בנוי מעולה, וגם מאוורר ממש טוב יחסית ל MIDI. אני קניתי אותו עם שתי מאווררי TT 120mm . רוב הסיכוים אבל שאני מחליף אותו בעוד חודש ל TT EUREKA כי הציעו לי אותו ב 400 ש"ח.(שבוע עבודה ואני משיג ת'כסף P:) בעיקר בגלל שקצת צפוף לי בפנים עם ה BT VX וה8800 GTS אז אני צריך FULL TOWER.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר EUREKA זה מארז מגניבתעלה תמונות אחי כשיהיה לך אותו.אני גם קניתי מאורר אחד של TT UV אבל הוא עושה המון המון רעש לא יודע למה אני אלך להחליף אותו למאורר של זלמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.