פורסם 2007 ביוני 2218 שנים יש לי שאלה...? אני רוצה לקנות רמקולים התקציב שלי הוא עד משהו כמו 700 המטרות העיקריות שלי זה סרטים ומוזיקה רציתי לבקש מיכם המלצות לרמקולים שיתאימי לדרישות שרציתי אני גם רוצה לדעת בתחומי עיסוק הנ"ל מה עדיף לי 5.1 או 2.1 ואם תוכלו להגיד לי איזה דגמים יש משתי הסוגים אני אודה לכם נ.ב. קיבלתי את הכתובת של הפורום מחבר שאמר לי שאתם הטובים ביותר ובינתיים תוך כדי שוטטות בפורום אני חייב להודות שאני מסכים איתו אז באמת כל הכבוד לכם
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אם אתה רואה יותר סרטים ומשחק במשחקים מאשר שומע שירים אז עדיף לך 5.1ואם אתה יותר שומע שירים אז עדיף 2.1מה אתה מעדיף?
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר בעיקרון השימוש העיקרי זה סרטים אבל גם מוזיקה אז בעקרון סרטים יותר חשוב לי
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אני חושב שזה תלוי בעדפה שלך כי סרטים אפשר להנות גם מ2.1 אבל אם אתה ממש אוהב סראונד אז תקנה 5.1 .. מה גם שבתווך מחירים שאתה מחפש לכרטיס קול זה יהיה רק 5.1 או7.1 וכדאי לנצל את האופציה הזאת..עכשיו תעשה את השיקולים שלך.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר הקטע הוא שאני מעוניין ליקנות רמקולים ולא כרטיס סאונד השאלה אם תוכלו לתת לי דגמים לשתי האופציות הללותודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.