פורסם 2007 ביוני 2218 שנים זה נראה יותר כמו רא"ן מאשר בולדוזראבל מהיחידות שמשתמשות ברא"ן שאני מכיר זה לא מתאים מצד שני אני כבר לא בצבא הרבה זמן לך תדע
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים לך תדע יש הרבה סיכות לא רשמיות בצה"ל.(למשל כוח 100 שיצרו לעצמם סיכה ולבשו אותה מבלי שעברה ועדת סמלים וכו').יכול להיות שיחידה מצומצמת אפילו של 50 איש עשו לעצמם סיכה מיוחדת.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים נראה כמו אורן ירוקיש מצב אבל הרכב בסיכה הזאת לא נראה דומה ממש לצורה של המכ"ם האמיתי.אני מאמין שזה שיך לנ"מ.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר בגדול הביאו את זה לחבר שלי שקנה כמה סיכות בריקושט והביאו לו את זאת מתנה כי היא בלי פינים מאחורה והוא הביא לי אותה והדבקתי לה פינים מאחורה כמו שניתן לראות בתמונה ככה שהיא די רשמית
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים רק אני חושב שסיכה של טנק\תומ"ת\נגמ"ש\האמר עם כנפיים זה הדבר הכי מגוחך שקיים ?? מתי התחיל הדבר הזה שמוסיפים לכלי רכב כנפיים וזה הופך את היחידה שהוא נמצא בה לאיזה יחידת עלית ????!?
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים רק אני חושב שסיכה של טנק\תומ"ת\נגמ"ש\האמר עם כנפיים זה הדבר הכי מגוחך שקיים ?? מתי התחיל הדבר הזה שמוסיפים לכלי רכב כנפיים וזה הופך את היחידה שהוא נמצא בה לאיזה יחידת עלית ????!? מאז שאזרק המציא את הימל"מ (יחידת מלגזות מוטסת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.