עבור לתוכן

בעיה כשהמחשב עולה!

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120

וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error

חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל

הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה.....

הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד...

הינה מה שהצלחתי למצוא:

Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot).

זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי

DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update

ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס!

הינה האתר http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=il&prodTypeId=321957&prodSeriesId=447346&swItem=ob-31831-1&prodNameId=447347&swEnvOID=1093&swLang=8&taskId=135&mode=4&idx=1

פורסם

תנסה לבטל את הכונן דיוידי מהביוס, תעשה רסטרט, תראה אם הווינדווס עולה לך.

אחרי זה תנסה להחזיר בחזרה את הכונן דרך הביוס, תבדוק אם זה הסתדר.

אם כן, תוריד מהר את הקובץ ותעדכן.

פורסם
  • מחבר

אחי אין ניסתי...

אני מנתק אותו הוא עדיין רושם!

חייב להיות איזשהו פיתרון לבעיה הזות כי לפי מה שראיתי בגוגל הבעיה הזסות דיי נפוצה!

שמע אחי אני יגיד לך תאמת אני מבין לא רע במחשביים ואני ניסיתי ממש כמעט כל דבר שרק אפשר....

פורסם

נכון, הבעיה הזאת נפוצה, אבל ההודעה הזאת לא נובעת דווקא מבעיה בסידירום.

יכול להיות שיש בעיה עם ההארד דיסק, או עם הקבצים של מערכת ההפעלה.

תבדוק בביוס אם הוא מזהה לך את ההארד דיסק, תבדוק שהביוס עושה BOOT קודם מההארד דיסק ולא מהסידירום.

תנסה גם להריץ BOOTABLE CD, או את הדיסק התקנה של הווינדווס ותראה אם זה רץ.

תנסה לנתק פיזית את הסידירום, בקיצור, תנסה פשוט למקד את הבעיה ולמצוא איפה הבעיה בדיוק, כי שוב, ההודעה הזאת שאתה מקבל לווא דווקא מציינת בעיה עם הסידירום, למרות שזו גם אופציה.

פורסם
  • מחבר

אחי אבל יש בעיה מאז שהבעיה הזות התחילה הסידירום פשוט לא עובד או כעילו מנותק ואני עשיתי restore ל ביוס 100 פעם וזה לא החזיר וניסיתי את כל האפשרויות בביוס ואין ואחי באתר של HP רשום שהבעיה הזות נובעט בדגם שלי מהסידירום ובישביל לסדר אותה צריך להתקין תוכנה כלשהי תראה תהודעה הראשונה ציינתי שם לינק!

וזה בעצם התקלה שליא לא איתור הבעיה אלה להפעיל תתוכנה הזות!

פורסם

1. לא נראה לי שהבעיה שלך היא עם הסידירום אם אתה אומר שניתקת אותו ועדיין יש לך את הבעיה.

2. בוא נגיד שזה כן הסידירום, והמחשב שלך לא עולה, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו, זה לחבר את הסידירום למחשב אחר, ולהריץ עליו את העדכון, ואז לחבר מחדש למחשב הנייד שלך.

פורסם
  • מחבר

אחי זה מחשב נייד

אני יגיד לך תאמת שהדבר היחידי שחשבתי זה לקנות סידירום נייד שמתחבר ביו אס ביי ואז לנסוות לעלות וינדוס או משהו!...

פורסם

אני יודע שזה מחשב נייד, מה, אי אפשר לחבר את הכונן למחשב נייד אחר?..

פורסם
  • מחבר

מאיפה ניראה לך אני יודע איך להוציר כונן של מחשב נייד?

פורסם

:kopfpatsch: זה קל!

בדרך כלל יש לך ליד הכונן, מתג קטן שאאתה לוחץ\מזיז והוא עושה קליק ואז יוצאת לשונית קטנה, ואתה מושך אותה ויוצא יחד איתה כל הסידירום!

אם זה לא ככה אצלך אז בחוברת של המחשב חייב להיות הסבר איך לעשות את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים