פורסם 2007 ביוני 2118 שנים שלוםהיום התקינו אצלי YES MAX והטכנאים הסבירו טיפה ואמרו כל מיני פיצ'רים נחמדיםאבל אז ניסיתי בכוח ולא הצלחתי להפעיל שום דבר ב5.1 ערוצים, אפילו דרך ערוץ 144 דרך 144 ואז לyesimpact ולבחור ב "בדיקת סאונד דולבי דיגיטל"אני יכול לדמות 5.1 ערוצים אבל ככה שומעים בקדמיים ובאחוריים את אותו הצלילהסאונד בכל הרמקולים תקין ועובד. אני שם ברסיבר עלל auto surround ותמיד שאני מכניס סרטים בדיוידי של AC3 ככה זה עובד מצויין כל הערוציםאבל בשום ערוץ ובשום דרך לא הצלחתי שהשידורים של YES יתפקדו כךאשמח אם אוכל לקבל תשובה תודה
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים יש לך את זה איפשהו בהגדרות המתקדמות... אם לא תמצא תגיד לי, אני ארד למטה לחפש
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר זה מוגדר כ"כן" ולא יודע אח"כ זה שואל עוד דברים שאין לי מושג מה לבחור, לא שיניתיואגב אילו תחנות משדרות בDD? והאם זה כל סרט באותן תחנות? אם לא אז איך יודעים?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים לא "כן", זה כל מיני הגדרות... עזוב, שנייה אני יורד לחפש את זה (רק שאני לא אגרר לראות טלויזיה ) תפריט -> הגדרות -> הגדרות Dolby Digital -> הפעל -> PCM (Always Decode( זה אמור לעבוד... אצלי זה עובד.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר תודה עשיתי מה שאמרת אבל זה לא עובדאני אמור בבדיקה של yes impact לשמוע את כל הרמקולים לא רק את ה-2 קדמיים אני מניח
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מה אני עושה פה בשעה כזו... (כוס אימם של היתושים האלה)באיזה כבל הרסיבר מחובר לממיר?
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים תדאג לחבר את זה באופטי או קואקס. מעבר לזה, שידורים ב-DD כמעט ואין. לי יש את ה-3100 שמוציא דיגיטלי, ועד היום לא נתקלתי בשום DD בשידורים שלהם מלבד ערוץ סרטים אחד שהוא בתשלום (ואז יותר כדאי להביא סרט מהספריית DVD כי זה הרבה יותר זול וזה באיכות יותר טובה).Anatoli.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר זה מחובר אצלי כנראה בRCA רגילבדקתי עם האופטי שמחובר לדיוידי וזה עובדתודה לכל מי שעזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.