פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המארז השולחני השחור הזה של הניורון הום טיטר או איזה מארז דומה לו אבל בסדר מחירים נורמאלי לא את המארז הזה של קולר מאסטר שעולה איזה 1500 ש"ח בלי ספק
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים בשביל מה לך את המארזים של Newron? כל מה שהם מוחרים זה חרטה. בתקציב של 350ש"ח יש לך את ה-Compucase 6A19 + HEC 300W PSU, מארז מצויין כולל מפתחות לדלת הצדדית, דיי מרווח ומגיע עם ספק מצוין ואמין. ב-700-800ש"ח יש לך את ה-Enermax FS710B + Enermax 350W PSU, זה כבר חבל"ז, מארז מרווח עם מגירות נשלפות להארד-דיסקים + מסילות לסידירומים, 4 מקומות למאוררים, הוא מגיע עם 3 מאוררי אנרמקס ובקיצר חבל"ז. ויש אפשרות באותו מחיר לקחת את ה-Chieftec 01SLDW שעשוי מאלומיניום ויש לו גם חלון בצד הוא עולה בסביבות ה-570ש"ח ולהוסיף לו ספק HEC 300W ויוצא אחלה, אלומיניום הוא הרבה הרבה הרבה יותר קל, ויש לו פיזור חום יותר טוב. המארז של Newron זה מארז ג'נרי מסריח עם עיצוב יפה, זה הכל.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מחבר דיברתי על מארז שולחני וזה בשביל המחשב שאני יקנה לסלון וחוץ מזה למחשב בחדר כבר יש צ'יף טק אלומניום
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים לסלון אולי כדאי לשקול שאטל אבלאצל רוב החנויות יש מארזים שולחניים ג'נריים בבסביבות 300 שקל. תעבור על החנויות שמופיעות בהשוואת מחירים.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים באמת עדיף מחשב שאטל שלם, לקנות איזה Shuttle עם צ'יפסט SIS ל-AMD או Intel להשים מעבדבינוני {Intel Pentium 4 1.8A או Athlon Xp 1700}, וזכרון 256MB PC2700 וכרטיסמסך GIGABYTE MAYA II RADEON 9000PRO 128MB ומקבלים מערכת מושלמת ומעוצבת חבל"ז.NICE-1 רעיון גדול, אולי גם אני יישם אותו.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים יש מארז יפה עם חלון של סימבדה עולה 300ש"חכבר רשמו לך שזה מחשב לסלון, אז הוא צריך להיות כמה שיותר קטן וכמה שיותר יפה, המארז שהצעת הוא מארז גדול ומכוערוהוא לא מתאים לסלון. {לא יורד על אף אחד, אני אומר את זה כדי שלא יגידו אחרי זה שאני מתנשא}
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מחבר הבעיה ששאטל הוא לא שחור ואני מחפש מארז שחור והוא גם דיי גבוה ודרך אגב אני מזמין מחוץ לארץ
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים אם אתה מזמין מחו"ל יש הרבה-כאן יש כמהשמתי אקסטרא לב לv30 של קומפיוקייסאבל שים לב, מארזים כאלה דורשים לו"א Micro Atx.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים אם אתה מזמין את המארז מחו"ל אז יש כמה מארזים נחמדים.א.CODEGEN MS-2CAבמחיר של 22 דולרנראה שברירי אבל כולל גם ספק כוח ומאורר אחד במחירו.ב.AOPEN H340Dמחירו 50 דולריםכולל ספק נראה לא רע בכלללדעתי הוא צריך להיות ראשון בסדר העדיפויות בגלל שלחברה יש יבואן בארצנו בהצלחה*המחירים נלקחו מNEWEGGואלו כל האופציות שמחירם אינו עולה על 150 דולרים (מעל זה רק CM)
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מחבר אני כנראה אלך על H400A כי כרגע נמצא במלאי והשני לא ואני במקרה מזמין מnew egg יותר נכון מזמינים בשבילי מניו יורק ואז שולחים אלייוחבל שאין הv30b בnew egg או בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.