עבור לתוכן

תוכנת טלפון חינמית שנותנת לכם שיחות

Featured Replies

פורסם

היי,

שלח לי גם בבקשה:

dalrd.lev@gmail.com

פורסם
  • מחבר

חופשי אתם קופצים על העגלה בלי לשאול יותר מידי שאלות.

השאלה היא למה מישהו פה מחלק מתנות חינם.

מה האינטרס פה?

הציטוט הבא לא קונה אותי.

"מועדון ספיקו הינו מועדון חברים גלובלי' date=' המבוסס על האמונה כי כל אדם באשר הוא יכול להנות מחופש תנועה, עיסוק, מידע ותקשורת (ראו את המניפסט שלנו).

טלפוניה חינמית מהווה בסיס לחופש הדיבור והמידע אשר הינו ערך בסיסי לחיים דמוקרטיים ולכלכלה צומחת."

[/quote']

גבר אתה לא חייב להאמין! יש לך את זכות הבחירה השלמה אנחנו מדינה דמוקרטית. כמובן שלחברה יש רווח מזה אבל היא גם מתגמלת על השיחות הנכנסות ואם תחטט קצת באתר תיראה שהשיטה עובדת לא רע. מניסיוני למדתי שצריך לנסות הכל וחוץ מזה שלהירשם זה לא עולה כסף :hi::xyxthumbs:

פורסם

כמה דקות את מרוויח ביום יא ברנש?

פורסם

כמה דקות את מרוויח ביום יא ברנש?

אתה מתכוון ל-dj-king?

אני מניח שהוא לא מקבל אגורה (אין אפשרות כזאת, לפחות לא מהשירות הזה), והוא עושה את זה רק בגלל שכיף לו לתרום ולשתף עם אנשים אחרים.

אני יכול להעיד משהותי הארוכה פה בפורומים, שרוב האנשים שתורמים ועוזרים עושים את זה מטוב לב ולא משום סיבה אחרת.

אין פה כוכבים, אין פה דירוגים כמו בגיימר, ולא קבלת כסף על הודעות, אלא פשוט נתינה הכי טובה שיש.

והגישה שלך ממש מזלזלת, כאילו מישהו חייב לך משהו?! אז לא, לא חייבים לך כלום.

ואם כל הגישה הזאת לא נראית לך, אתה מוזמן לעבור לפורום אחר.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון ל-dj-king?

אני מניח שהוא לא מקבל אגורה (אין אפשרות כזאת, לפחות לא מהשירות הזה), והוא עושה את זה רק בגלל שכיף לו לתרום ולשתף עם אנשים אחרים.

אני יכול להעיד משהותי הארוכה פה בפורומים, שרוב האנשים שתורמים ועוזרים עושים את זה מטוב לב ולא משום סיבה אחרת.

אין פה כוכבים, אין פה דירוגים כמו בגיימר, ולא קבלת כסף על הודעות, אלא פשוט נתינה הכי טובה שיש.

והגישה שלך ממש מזלזלת, כאילו מישהו חייב לך משהו?! אז לא, לא חייבים לך כלום.

ואם כל הגישה הזאת לא נראית לך, אתה מוזמן לעבור לפורום אחר.

תודה תודה על התגובה אהבתי. אין ממה להתרגש מאנשים כאלה פשוט אני שוב חוזר על זה שאנחנו מדינה חופשית וכל אחד עושה מה שבא לו.

פורסם

יש דבר יותר טוב והוא נקרא FRING, אך הוא פועל על האינטרנט בטלפון, ומחייג רק לסקייפ... אפשר לדבר כמה שרוצים ומי שיש לו דור שלישי החבילה של ה100 מגה יכול להספיק.

פורסם
  • מחבר

לכל החברים שנרשמוו ולא מצליחים להשתמש בתוכנה אתם צריכים לקבל מייל מספיקו שבו תאמתו את פרטיכם

פורסם

מישהו בדק את התאריף אם אני מתקשר לטל' או פל' לתוכנה הזאת???

כמה זה עולה?

ואיך אני יכול לבדוק את זה לבד(את התאריף)?

פורסם
  • מחבר

התעריף הוא כמו תעריף של שיחה לרשת מירס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים