עבור לתוכן

ה FSP 350GLN שלי התפוצץ :O!

Featured Replies

פורסם

היום לפני כשעה התפוצץ הFSP שלי ללא כל התראה מוקדמת וללא כל סיבה =\

זה קרה כשהלכתי לשניה למטבח, כשחזרתי אחי הקטן אמר לי שכל המחשבים בבית נכבו, הגעתי לחדר שלי והיה ריח של שרוף ולא הבנתי מה קרה

חשבתי שהמחשב נשרף. לקחתי את הספק הג'נרי הישן שלי, הוצאתי את הFSP וחיברתי במקומו. להפתעתי, המחשב החל לפעול כרגיל, חיברתי הכל והדלקתי.

הסתכלתי על הספק (אשר נראה בסדר מבחוץ) וראיתי שבתוך הספק כל הקבלים מפוצצים והנגדים שרופים, עדיין הריח השרוף נשאר בחלל החדר.

הסיוט שחששתי ממנו התממש, הסיוט שבגללו קניתי את הספק הזה במקום הספק הג'נרי שהיה לי קודם וזה בא באופן כל כך לא צפוי וברגע הממש לא מתאים.

בכל מקרה, אממש את האחריות שלי, (הספק בן פחות מחודש!) נקווה לטוב.

זה פשוט לא נשמע טוב שספק ג'נרי פעל באופן תקין 4 שנים לעומת ספק איכותי של FSP אשר פעל פחות מחודש ונשרף..

פורסם

אולי היה לו פגם בייצור, אם זה קרה לו כל כך מוקדם בחיים.

פורסם

לי דווקא נשמע כמו בעיה ברשת חשמל

אם שום דבר אחר לא מת חוץ מהספק אז ה-FSP עשה את עבודתו נאמנה

פורסם

כשרשום שהספק התפוצץ חשבתי משהו עם אפקטים של DX10, ובסוף כמה קבלים ונגדים התפוצצו? אני מאוכזב.

ו FSP זה ג'נרי/חצי ג'נרי/איכותי?

פורסם

איכותי

פורסם

קבל מתפוצץ זה דבר מגניב :hat: אפשר להוציא לאנשים עניים חחח (פוצצנו בבצפר לבדוק אם לא עבדו עלינו שאמרו לנו את זה, לא ממליץ לנסות :nono:)

אם הספק היה פגום הוא היה יודע על זה לפני זה. תגיד תודה שהדבר היחיד שמת זה הספק, אם זה בעיה בחשמל שזה יקרה שוב עם הספק הג'נרי אתה תבין למה היה שווה לקנות את ה FSP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים