פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר יש גם על הכפתור..אבל יצא יפה מאוד! אי אפשר להגיע לרמה גבוהה של צבע שחם לך מאוד מאוד ... וגם שהצבע המקורי הוא כתום.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר יפה יצא לך נחמד מאוד אתה בדרך הנכונה. רק תסדר את החוטים במארז דחוף עוד שבוע וחצי והכל מסודר כמו שצריך עם קירור חדש למעבד והכל
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר באמת יצא סבבה עושה לי חשק לקדוח עוד כמה חורים במארז שבוע הבא אני צריך לעלות לחנות שקניתי ממנה את המחשב בשביל לבדוק על כמה דברים שאני רוצה לעשות במארז כמו פתיחת חלון בדופן השניה אם יתנו אישור ויגידו שזה לא פוגע באחריות אז אני יפתח חלון ויצלם הכל אם לא, אז אני יבקש מהם שהם יפתחו את החלון ואם הם יסרבו אז אני יגיד שאני פותח ולבסוף תמיד יהיו תמונות מזה. בכל מקרה שבוע וחצי +- יהיה קירור למעבד ובעזרת ה' גם חלון עם כמה מאוררים.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים שבוע הבא אני צריך לעלות לחנות שקניתי ממנה את המחשב בשביל לבדוק על כמה דברים שאני רוצה לעשות במארז כמו פתיחת חלון בדופן השניה אם יתנו אישור ויגידו שזה לא פוגע באחריות אז אני יפתח חלון ויצלם הכל אם לא, אז אני יבקש מהם שהם יפתחו את החלון ואם הם יסרבו אז אני יגיד שאני פותח ולבסוף תמיד יהיו תמונות מזה. בכל מקרה שבוע וחצי +- יהיה קירור למעבד ובעזרת ה' גם חלון עם כמה מאוררים. לא צריכה להיות בעיה כול עוד אתה לא הורס תחומרה של המחשב כי על מארזים גם ככה לא נותנים אחריות 8) עריכה אני ממש מצטער שהקפצתי דיון ישן פשוט לא שמתי לב והגבתי לו
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים שמת לב שהגבת בתראד מלפניי חודשייםפורסם: 23.06.2007 בשעה 13:39:46פורסם על ידי: omrishalev
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.